Biz 3 ortak arkadaşla hazır giyim fabrikası (atölyesi) açma kararı aldık ve bu konuda sadece internetten araştırarak öğrendiğimiz bilgilerimiz mevcuttur.
Hazır giyim fabrikamızda pantalon, gömlek, polo yaka t-shirt, balıkcı yaka t-shirt, bermuda, bluz ve.s aklınıza gelebilecek günlük hayatta kullanılan (lc waikiki, defacto) gibi firmaların sattıkları ürünleri dikmek istiyoruz. Üretim kapasitemiz ortalama aylık 100-200 bin adet olucak şeklinde makina ekipmanlarımızı araştırıyoruz. Piyasaya baktığımız zaman çok kafa karıştırıcı bilgilere rastladım, belki de bu alanla ilgili bilgimiz olmadığından dolayı bana öylemi geliyor bilmiyorum.
Yukarıda belirttiğim üretim kapasitesini yakalayabilmek için atölyede kullanılacak olan makinaların tam otomatik makinalar olmaları mı gerekiyor, yoksa bu işi normal makinalarla da yapabilirmiyiz. Eğer bu makinaların tamamını tam otomatik olarak almak istesek bu makinalara ne kadar para vermemiz gerekecek. Ayrıca bu makinaları tam otomatik almamız ürünlerin dikiş kalitesini artırırmı. Anlayacağınız şu ki bizim bu işde pek bilgimiz yok ve sizlerden baştan sona bilgilendirici yorumlarınızı, tavsiyelerinizi, eleştirilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler
Türkmenistan'dan selamlar.