Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Emlak Danışmanlığı Fikirleriniz

Başlatanh.solmaz88Tarih22/08/2016 17:04:49Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Merhabalar;

Daha önce belirtmiştim otogarda iş yeri açmayı düşünüyordum ancak otogarda işler kötü gittiği için vazgeçtim

Emlak danışmanlığı kursuna gideceğim Kursu bitirdiğimde neler yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
'' Çanakkale Geçilmez ''

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Öğrenci
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye13 yazı
+ günceldir yardımlarınızı beklerim
'' Çanakkale Geçilmez ''

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Üye546 yazı
Hocam Antalya'da emlak işi yapıyorum.Sektör sıkıntılarda ama direk sakın dükkan açma.Sertifikanı al gir en az 1 yıl çalış sistemi çöz öyle gir derim .Yoksa batan emlakcılardan olmanı istemem

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye13 yazı

@Masor07 teşekkür ederim emlakçılarda ve mütahit yanında iş bulabilirim herhalde görüşlerin ve bilgilerin için teşekkür ederim.
'' Çanakkale Geçilmez ''

Yerleşim Türkiye / ÇanakkaleMeslek Ö?renci
Üye546 yazı
Rica ederim kardeşim. Sistem 2 türlü işliyor.İlk sistem araç yemek ve benzeri giderler ofis karşılıyor Sen hiçbir şeye karışmıyorsun. Ikinci sistem yüzde 50 komisyon oranı ile çalışıyorsun .Araç yakıt telefon yemek hiçbir giderine ofis karşılamıyor. Ben senin yerinde olsam ilk başta satış yapamayacağım için ilk seçeneği Yani az komisyona başlarım işi öğrendikten sonra kendi aracımla yüzde 50 sisteme geçerim.Bol şanslar takıldığın merak ettiğin konu olursa her zaman bana yazabilirsin.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy