İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Toptan Ayakkabi Satisi?
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorumE
Üye155 yazı
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.
Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.
E
Üye155 yazı
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.
R
Yeni Üye4 yazı
Barter sistemini düşünebilirsiniz zxcvbnm barter sisteminde hedef zaten firmaların elde kalmış stok ürünlerini ertimektir.Bilgi almak isterseniz yardımcı olabilirim.
İyi Çalışmalar
K
Yeni Üye2 yazı
K
Yeni Üye26 yazı
Anladığım kadarıyla gereğinden fazla yazlık ayakkabı aldınız ve elinizde kalmasından korkuyorsunuz. Bence ekim sonuna kadar 3000 tane daha satarsınız. Biraz da indirim yaparsanız daha fazla satabilirsiniz. Gerisi de bahara kalır. Depo işini hiç yapmayın bence. En azından bu sektörde 1 yılnızı doldurun. Seneye karar verirsiniz devredip devretmeyeceğinize. Size 10 tl ye ayakkabı satma fikrimi söylemiştim diye hatırlıyorum yaptınız mı? Gerekirse bir kaç tanesinin fiyatını zararına 9.90 tl ye indirin sonuçta önemli olan müşterinin içeriye girmesi. Sonra 50 tl lik ayakkabıyı satarsınız. Yani gerisi sizin satış yeteneğinize kalmış.
S
Üye360 yazı
Ayakkabı dükkanınız işyerinizin yanındaysa sizi neden bu kadar uğraştırıyor anlamadım. Konumuzun sizin için çok avantajlı. Üstelik 13.000 ciro aylık yeni başlamanızı da hesap ederek oldukça iyi neden daha açmadan kapatma peşindesiniz ki. Bence işyerinizi çevrede biraz tanınana kadar bekleyin. Niye malı zararına eritip dükkanı depo yapıyorsunuz? Şu an en mantıklısı işi devam ettirmeniz. yoruyor felan... illa yoracak. Bu dükkanı açmadan da kestirilebilecek birşey ama yanyana iki dükkan sizin için bir avantaj.
S
Yeni Üye38 yazı
merhaba ben irandayim uygun olursa fiyatlari iranda musteri bulabilirim 0098 914 107 3681 whatsapp dan yollayin resimlerini bi zahmet.
suleyman07
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz