Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Poşet Satım İşi

BaşlatanbluemoonTarih18/08/2016 12:09:24Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye27 yazı
merhaba arkadaşlar

bundan 1 yıl önce kendi aracımla ek gelir elde etmek amacıyla küçük bakkallara ve marketlere poşet dağıtım işi yapmıştım. ancak ilk aldığım parti kalın poşet ve kalitesiz çıkmıştı. biraz fazla koyunca alltan çıkıyordu ürünler. eski müşterilerimden çok şikayet gelmişti. aynı kişilere gitmeye utanır hale geldim. şimdi daha kaliteli hışır poşet ama sağlam olanlardan satmayı düşünüyorum. siz ne düşünüyorsunuz yapabilirmiyim ? sizce olur mu ?

teşekkürler
lütfen pm yolu ile irtibata geçin

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye83 yazı
biz poşet üretici bir firma olarak her zaman kaliteli ürün satın diyoruz toptancılarımıza , ama bize gelen talep yüzünden 2.sınıf ürünlerde malesef yapmak zorunda kalıyoruz

size tavsiyem her zaman için 1. sınıf ürün satmanız

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı

DAHA YENİ MAL ALDIM ADANA DAN 5.5 1 KALİTE HDPE 0 KALSİT ADANA ANTALYA ANTEP BURALARDAENVAYE ÇEŞİT BULABİLİRSİNİZ UYGUN FİYATLI

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye35 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - aaakasya
DAHA YENİ MAL ALDIM ADANA DAN 5.5 1 KALİTE HDPE 0 KALSİT ADANA ANTALYA ANTEP BURALARDAENVAYE ÇEŞİT BULABİLİRSİNİZ UYGUN FİYATLI

5.5 sıfır kalsitli poşetin markasını yazabilir misiniz?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye27 yazı
arkadaşlar ben sizden fikir soruyorum siz reklam yazıyorsunuz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur
Yeni Üye35 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - bluemoon

Ambalaj işini önceden yaptığınız için çok detay vermeye gerek yok. Bölgenizde en çok hangi poşetlersatılıyorsa çok depolamadan az az arabanıza atın. Geri gelen dönütlere bakarak en sonunda iki üçmarkayla çalışırsınız. Örneğin iki marka beyaz hışır poşet alın, iki farklımarka adetli poşet, ve biri kalın( tekelcilere) biri de ince siyah poşet alın ve servisçilik yapın. Birkaç turdan sonra zaten işin rengi belli olur. Ankarada olsanızsatılacak poşetlerin markalarıyla yazardım ancak İstanbul'u deneye yanıla siz bulacaksınız. Zamanla arabanıza naylon, peçete, kese kagıdı, cep mendili vb ürün gruplarını da atarak yelpazenizi genişletebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye19 yazı
Alıntı Yapılan Metin:

Ben de sizin gibi bu işe başladım.Ama muammer bey çok yardımcı oldu halden anlayan birisi.Size bu yüzden link yazdım.yardımcı olabilir.amacım reklam değil.
Hayırlı, bereketli kazançlar...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Yeni Üye27 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - mhmtal
Alıntı Yapılan Metin:

Ben de sizin gibi bu işe başladım.Ama muammer bey çok yardımcı oldu halden anlayan birisi.Size bu yüzden link yazdım.yardımcı olabilir.amacım reklam değil.

peki siz satış yapabiliyormusunuz ? istanbul içindemisiniz ? araç markanız nedir ?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Memur