Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Gsm Teknik Servisi!

BaşlatanSerdar22Tarih13/08/2016 02:09:35Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhabalar,

Sevgili Koniks ailesi bu benim ilk yazim ve yardiminiza ihtiyacim var. Ben lise elektronik cikisli ve gsm sektorune ilgi duyan birseyleri tamir etmekten zevk alan birisiyim. Fakat mobil teknik ilgili bir gecmisim yok arastirmalarim sonucunda ucret karsiliginda kurs verildigini ogrendim ve gorustum 3 haftalik bir egitimle temel ve orta duzeyde egitim verdiklerini altyapimida gozonune alirsak cok zor olmayacagini dusunuyorum. Sizden akil almak istedigim konu ise cevremde bir cok teknik servis bulunmakta ve aralarindan bi sekilde siyrilmak farklilik katacak ayni zamanda reklamimi yapabilecek bir makineye rast geldim. Bu mankine cep telefonunu ve butun elektronik aletleri nano teknolojisini kullanarak su vb. sivilari gecirmez yapiyor ve zimpara kullanilmadigi surece o sekilde kaliyor ama turkiyede bu urunu alabilecegim bi baglanti bulamadim cinden getirtmeyi dusunuyorum gumruk vergisi 2000$lik makine icin ne kadar olur ayrica sizce mantikli bi is mi olur veya daha farkli onerebileceginiz urunler varmidir? Ilginize tesekkur ederim..

Not: Vitrindeki bir kac telefonu balikli bir akvaryumun icinde sergilemeyi ve ilgi cekecegini dusunuyorum.

Yerleşim Türkiye / EdirneMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye546 yazı
Selamlar kardeşim hoşgeldin öncelikle.Ben sektörden değilim ama mutlaka o alet Türkiye'de vardır diye düşünüyorum yada muadilleri vardır.Ürünü atma şansın varmı?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye3 yazı
Hosbuldum. Urunu satan bir yer buldum fakat sirket kapanmis bir de onceleri turkcell de bu islemi yapiyormus ama birakmis.

Üye546 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Serdar22
Hosbuldum. Urunu satan bir yer buldum fakat sirket kapanmis bir de onceleri turkcell de bu islemi yapiyormus ama birakmis.

Hocam Türkcell gibi dev bir firma bırakmışsa bence çok iyi araştır derim.Diğer firmada kapatmış demekki bir şeyler çok ters gidiyor.Çünkü o firmaların kıvıramadığı şeyi senin yapabilmen cok zor.Diyelim ki çin den getirdin.Teknik destek nasıl alacaksn ? Cİhazı yollasan 2 ayda gelmez.10 liralık şeye 100 lira ister bilemezsin

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye3 yazı
Farkli fikirlere acigim