Sevgili Koniks ailesi bu benim ilk yazim ve yardiminiza ihtiyacim var. Ben lise elektronik cikisli ve gsm sektorune ilgi duyan birseyleri tamir etmekten zevk alan birisiyim. Fakat mobil teknik ilgili bir gecmisim yok arastirmalarim sonucunda ucret karsiliginda kurs verildigini ogrendim ve gorustum 3 haftalik bir egitimle temel ve orta duzeyde egitim verdiklerini altyapimida gozonune alirsak cok zor olmayacagini dusunuyorum. Sizden akil almak istedigim konu ise cevremde bir cok teknik servis bulunmakta ve aralarindan bi sekilde siyrilmak farklilik katacak ayni zamanda reklamimi yapabilecek bir makineye rast geldim. Bu mankine cep telefonunu ve butun elektronik aletleri nano teknolojisini kullanarak su vb. sivilari gecirmez yapiyor ve zimpara kullanilmadigi surece o sekilde kaliyor ama turkiyede bu urunu alabilecegim bi baglanti bulamadim cinden getirtmeyi dusunuyorum gumruk vergisi 2000$lik makine icin ne kadar olur ayrica sizce mantikli bi is mi olur veya daha farkli onerebileceginiz urunler varmidir? Ilginize tesekkur ederim..
Not: Vitrindeki bir kac telefonu balikli bir akvaryumun icinde sergilemeyi ve ilgi cekecegini dusunuyorum.