Girişimcilik olarak siz değerli arkadaşlarımdan su işi ile ilgili olarak bilgi almak istiyorum bu işi profesyonel olarak yapmak istiyorum gerekli sermaye ve yapmam gerekenler hakkında yorumalarınızı bekliyorum.
slm su işne gireceksen kuvvetli olman lazım çünkü su şirketleri çoğaldı.büyük firmalar varken zor iş yaparsın erikli nestle vb. Benden sana tavsiye damacana preform işine gir al birtane enjeksiyon makinası hiç uğraşma pazarını çabuk bulursun saygılar
arkadaşım ne kadar paran var bilmiyorum ama su fabrikası kuracaksan iyibir sermayeye ihtiyacın var öncelikle bir su kaynağı bulup kiralamalısın milli emlaktan sonra tesisi kurmalısın depolar filtrasyon sistemeleri makina hatları vb... bir çok gider. param var ve bu işle uğraşmak isityorum diyosan yapılacak bir iş eğer paran var ise ben senin yerinde olsam satılık su fabrikaları ile ilgilenirdim.
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz