Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bayan Taki Bijuteri İstanbuldan Alip İnternetten

BaşlatandarngloveTarih11/08/2016 10:51:19Yorum7

İlk mesaj
Üye335 yazı
Bayan uzerine bijuteri , eminonu tarafindan satin alip sahis firmasi kurarak n11 gitti g evidea ve bu tarz sitelerde satmak istiyorum tavsiyeleriniz neler olur.
Dun biraz arastirdim ancak gitti g n11 gibi sitelerde toptancilar kendi sattigi urunlerin ilanlarini da veriyorlar sizce basarili olur mu?

En önemli sorum ise sahis firmasi kurarsam evden satis yapmam mumkun olur mu acaba yoksa illaki dukkan mi acmam gerekiyor

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Yeni Üye89 yazı
Çok zor ben denedim o işi gittigidiyor ve n11 komisyon ve listeleme ücretlerini ancak karşıladım. İadesi vb sıkıntıları derken muhtemelen zarar ettim iş cok kolay oldugundan herkes giriyor ve rakip cok fazla fiyat rekabeti yapamıyorsunuz. Hizmet rekabeti yapmanız içinde satış rakamlarınız yüksek olması gerekiyor puanınız yüksek olması içinde satış rakamı yüksek olması puanı yüksek olan satıcıların ürünleri üst sıralara çıkıyor siz altlarda kalıyorsunuz müşteri gelmiyor. Vitrin ilan ücretlerde çok yüksek vitrin ilan alsanız bile sizinle aynı ürünü satan yüksek puanlı kullanıcı vitrin hizmeti aldıysa sizden üste çıkıyor zor işler yani satış yaptığınız siteyi zengin ediyorsunuz ayrıca gg de dediğiniz kategoride komisyon yüzde 13 oldu sanırım .

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Üye546 yazı
Büyük balıklar oldukça malesef zor hocam..Ama inst sayfasından düşünebilirsin yapanlar var

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye335 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
Büyük balıklar oldukça malesef zor hocam..Ama inst sayfasından düşünebilirsin yapanlar var

instagram üzerinden azda olsa birşeyler yapıyorum zaten ama biraz daha geliştirmek istiyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enginint
Çok zor ben denedim o işi gittigidiyor ve n11 komisyon ve listeleme ücretlerini ancak karşıladım. İadesi vb sıkıntıları derken muhtemelen zarar ettim iş cok kolay oldugundan herkes giriyor ve rakip cok fazla fiyat rekabeti yapamıyorsunuz. Hizmet rekabeti yapmanız içinde satış rakamlarınız yüksek olması gerekiyor puanınız yüksek olması içinde satış rakamı yüksek olması puanı yüksek olan satıcıların ürünleri üst sıralara çıkıyor siz altlarda kalıyorsunuz müşteri gelmiyor. Vitrin ilan ücretlerde çok yüksek vitrin ilan alsanız bile sizinle aynı ürünü satan yüksek puanlı kullanıcı vitrin hizmeti aldıysa sizden üste çıkıyor zor işler yani satış yaptığınız siteyi zengin ediyorsunuz ayrıca gg de dediğiniz kategoride komisyon yüzde 13 oldu sanırım .

Aynen bende dediğiniz gibi tahmin ediyordum zaten toptancıların bazıları bile ilan veriyor o sitelere ve satın alan kişi de haklı olarak orayı tercih ediyor.şimdilik instagram ve face üzerinden çok az da olsa satışlar devam ediyor ancak rekabet hat safhada ...

Üye335 yazı
gg de komisyon %13 olmus n11 de ise %25 , sanirim gg ile baslanabilir ancak sahis firmasi kurarsam evden satis yapmam mumkun olur mu acaba yoksa illaki dukkan mi acmam gerekiyor

Yeni Üye84 yazı
Şahıs firması kurup evde bir odayı ofis gibi kullanabilirsiniz. Eviniz genişse ilk etapta iş yeri kirasına girmeyin bence. Başarılar

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Elektrik / Elektronik
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - suattemur
Şahıs firması kurup evde bir odayı ofis gibi kullanabilirsiniz. Eviniz genişse ilk etapta iş yeri kirasına girmeyin bence. Başarılar

peki bunun proseduru nedir ben zaten dükkan kiralamak istemiyorum , aldığım malları odanın birinde tutucam ama gelip maliyeden açılışta baktıklarını ve onları inandırmam gerektiğini bir yerde okumuştum bu konuda bilgisi olan var mıdır nele yapmam gerek ?