Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Is Kurmak İstiyorum

BaşlatanMurat fransaTarih08/08/2016 16:24:35Yorum7

İlk mesaj
. Ben fransada yasiyorum fransa dogumluyum yasim 26. Turkiyede is kurmak ve turkiyede kalmak istiyorum. Piyasayi bilmiyorum is fikrim de yok aceba bana is fikri verebilirmisiniz. Sermayem 150 bin tl. Ikinci sansim yok sadece bir sansim var. Tsk ederim iyi gunler
Murat

Yerleşim Fransa / ParisMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Murat bey neden turkiyede yatirim isteyorsunuz ? Artik turkiyede tek buyuklar kazanir hala geldiler.mesele thrkmenistan ve ya kirgizistan ve ya afrika devletlerde pjyasada yer var.dusunin 150000 tl artik turkiyede buyuk bir yatirim digil
Kurban

Yerleşim Türkmenistan / AshabatMeslek Esnaf
GIDA sektöründe yatırım yapmak ihracat yapmak istermisiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - GIDATURK
GIDA sektöründe yatırım yapmak ihracat yapmak istermisiniz.

merhaba

Gıda sektöründe yatırım yapmak isterim.
Zafer KARA

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
merhaba
afyon sucuğu satışı yapabilirsiniz
karlı bir iş,ilgilenirseniz ürün temin edebilirim.
AFYON LU

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Hocam ticaret zor iştir.Bilmek gerek anlamak gerek bnlar çok büyük risk.Ben senin yerine olsam o parayı bankaya atarım ilk etapta maaşlı bir işe başlarım.Sürekli iş değişirir farklı sektörler tanırım.En iyi olduguna inandıgın sektöre girerim.Ben emlak işi yapıyorum senin yerine olsam büyüklerime de danısırım acil sıkışmış kişilerden ev satın alır karımı koyar satarım.Bunları yaparken de bir emlakcı arkadaş ile anlaşırım yaşadığın şehirde hem sabit maaşlı işten gelirim olur hemde ordaki evi al sat yaparak gelir sağlarım.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Murat fransa
. Ben fransada yasiyorum fransa dogumluyum yasim 26. Turkiyede is kurmak ve turkiyede kalmak istiyorum. Piyasayi bilmiyorum is fikrim de yok aceba bana is fikri verebilirmisiniz. Sermayem 150 bin tl. Ikinci sansim yok sadece bir sansim var. Tsk ederim iyi gunler

Merhaba kardeşim mesleğiniz nedir, Benim Türkiye de kendi yazılım şirketim var, işlerim iyi tek başımayım yazılım destek her şeyi kendim yapıyorum o nedenle büyüyemiyorum mesleğiniz bana yakında görüşebiliriz.

Saygılarımla
Mustafa BAYRAM
Yazılım Uzmanı
www.bayramoglusoft.com

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
Murat kardeşim merhaba, Masor07 yukarıda güzel tavsiyelerde bulunmuş dikkate alınız.
İlaveten; Türkiye'de ticaretin şekli ve ekonominin iniş çıkışı sizi çok yoracaktır. Belki onlarca yıl iş yapıp kazandığınız parayı 6 ay bir yıl gibi çok kötü bir döneme denk geldiğinizde sıfırlama ihtimali var. Paranızın tamamını kesinlikle bir yere işe veya yatırıma bağlamayın.
üçe bölün, 1- bir kısmı ile arsa tarla alın, 2- Altın alın 3- Düşündüğünüz işe yatırım yapın. İşe başlar ve para kazanmaya başlarsanız, kazancınızı yine bölerek İşinizi büyütmek + Altın, döviz gibi hemen paraya çevrilecekler yatırımlarda tutun. Başarılar dilerim. Selamlar
yaYalcin

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama