Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

15 Bin Tl İle Yapılacak İş Önerisi

BaşlatancaprioxTarih05/08/2016 19:32:36Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba arkadaşlar;

15 bin kadar bi bütçem var (panelvan aracımla iş bulamadığımdan satacam) bu bütçe ile İstanbul Avrupa yakasında ne iş yapılır, ne dükkan açılır? Biliyorum çok az bir rakam gülenler olacak ama tekrar maaşlı bir işe girmenin taraftarı değilim. Panelvan aracımla da çalışabilirim yani aracıma düzenli bir iş teklifi olsa (kargoculuk gibi) devamlı bu işi yapacam ama zor yani. Bu parayla ne yapabilirim siz tecrübeli abilerimden fikir bekliyorum.

Saygılar

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye1359 yazı
Bijuteri bayan terlik çanta
Satılık Ziftin Olsun,

Selanik'ten Kel Gelir

Yerleşim Türkiye / ÖzelMeslek Di?er
Üye546 yazı
Ben olsam hocam çin sitelerinden kıyafet getirtr ucuz yollu internette satarım..Kargo gelmesi 2 3 haftayı buluyor ama cok hesaplı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye72 yazı

Kardesim bayanlara hitaben pazarcilik yap binliraya mal ol olursa binliraya olur . ucuz alip ucuza satabilecegin seyler once pazarda dolas bak izle sonra karar ver ornegin kozmetik. Hayirlisi.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye207 yazı
halden son kalan mallari topla pesin para ile araban ile buyuk binalarin oldugu yakin bir yerde satis noktasi olustur hep ayni yerde her zaman ol ,iyi bir müsteri kitlen olusur ,sogan patates bile deyip gecme en iyi satis yapilan üründür ,kolay gelsin
OSKAR IMP EXP ALMANYA

Yerleşim ALMANYA / WiesbadenMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Pazarcılık yaparsan sana yardımcı olurum ferhatozgen@hotmail.com
Çok az para ile deneme yaparsın ekip kur iyi paralar kazanırsın

Yerleşim Türkiye / TokatMeslek Yöneticilik
Yeni Üye72 yazı
Ferhat60 kardesim tokattami ikametin nersi tam olarak pazar isimi yapiyosun

Yeni Üye72 yazı
Capriox kardesim pazari dusun kalabalik ve herkezin cebinde cuzide olsa para var ve harcamaya geliyorlar sen onlardan o parayi yasal olarak almalisin. Pazardaki sicak paradir . sana daha oncede yazdim bayanlara hitabet.

Üye155 yazı
Gülünecek bişiy yok kardeşim az paran olabilir. Ancak herkesin aklına gelmemiş orjinal bi fikir seni milyoner edebilir. İnan bana çok zor değil . Kendine güven. Ancak bi işe girmeden iki üç kez düşün. Pazar başlarken olabilir. İstanbul zeytinburnunu öneririm hesaplı ürün denk geliyor. Antalyada da ürün bedava derecesinde ucuz ama yüklü peşin lazım orası için oraya daha yolumuz var :)Bir de çok ucuz diye çer çöp Allah ın izniyle başaracaksın. İktisat etmeyi iyi öğren. Ve bir de ;

Erken kalkmayı alışkanlık haline getir. Çok fayda görürsün. Peygamber efendimiz(sav) in bunla alakalı hadisleri var. Sabah namazında ayakta olup rızkının peşine düş.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye72 yazı
Emrenazli sen ne is yapiyorsun guzel yazmissin ama pazar baslarken derken anlamadim.bende 50-60 binlik bir is dusunuyorum ama henuz bulamadim.4 sene once issizim pazara girdim ve satacak biseyler aradim esarp satisinnin hizli oldugunu gordum ve toptancisindan aldim 1.75 liradan 300 adet ve 3.5 liradan 3 tane 10 liradan gunluk ortalama 100 adet satiyordum ama havalar soguyunca hemen duran bir istir ama simdi cesitde cok ucuz mal daima caziptir. Hayirlisi allah.tan.

Yeni Üye10 yazı
merhaba
afyon sucuğu satmak istersen ürün temin edebilirim
zaten aracın varmış yapman gereken yaşadığın bölgede
bakkal market tostcu fast food şarküteri restorant
ziyaretleri yapmak hatta çevrene eşine ve dostuna rahatlıkla satabileceğin bir ürün
ve karlı bir iş ama takip gerektiriyor kendi üretimimiz olan sucukalrımızı türkiyenin
4 tarafına gönderiyoruz düşünürsen bana yaz.
AFYON LU

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Üye518 yazı
Aracınızla şehirler arası bayiler oluşturara satış işi düşünür müsünüz?
Tüm karlılık hesapları v.s. sizin insiyatifinizde olacak şekilde?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Üye155 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Turgay0068
Emrenazli sen ne is yapiyorsun guzel yazmissin ama pazar baslarken derken anlamadim.bende 50-60 binlik bir is dusunuyorum ama henuz bulamadim.4 sene once issizim pazara girdim ve satacak biseyler aradim esarp satisinnin hizli oldugunu gordum ve toptancisindan aldim 1.75 liradan 300 adet ve 3.5 liradan 3 tane 10 liradan gunluk ortalama 100 adet satiyordum ama havalar soguyunca hemen duran bir istir ama simdi cesitde cok ucuz mal daima caziptir. Hayirlisi allah.tan.

Çocuk giyim üzerine perakendelerim ve toptanım var. Pazarda başlar işini büyütürsün demek istedim. Ben o piyasaları pek bilmem çocuk giyim işini bilirim. O piyasada da zeytinburnu fena değil cazip fiyatlı mal olarak
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Yeni Üye9 yazı
kıyafet ve tekstile sakın girme o parayla,tuz buz olur kaybolur.Bayan çanta,cüzdan,aksesuar,telefon kılıfı,telefon jeletinleri yap işlek biyerde birde akbil,kentkart dolum bayisi ol sonra sırtın yere gelmez benden sana bir fikir
TEXTİL

Yerleşim Türkiye / MenderesMeslek Esnaf
Yeni Üye2 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - AFYON LU
merhaba
afyon sucuğu satmak istersen ürün temin edebilirim
zaten aracın varmış yapman gereken yaşadığın bölgede
bakkal market tostcu fast food şarküteri restorant
ziyaretleri yapmak hatta çevrene eşine ve dostuna rahatlıkla satabileceğin bir ürün
ve karlı bir iş ama takip gerektiriyor kendi üretimimiz olan sucukalrımızı türkiyenin
4 tarafına gönderiyoruz düşünürsen bana yaz.
mrb afyonda 2 yıldır ikamet etmekteyim acaba hangi marka sucuk satışını yapıyorsunuz

Yerleşim Türkiye / MerkezMeslek Kimyager
Üye518 yazı
Bir şeyler bulabildin mi?
Eğer halen arayış içerisindeysen bana mutlaka ulaş.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Yeni Üye2 yazı
Mrb ben izmir den hakan izmirde damacana su bayiligi işi yapmak istiyorum ilk etapta kendimizi taşıyacak kadar müşteri potansiyeli oluştura bilirim fakat oluşuma tek maddi anlamda gücüm yetmemekte bana araç ve maddi anlamda yardımcı olabilecek biriyle ortak olmak istiyorum kendi işini yapmak isteyen emekli tercihim izmir üçkuyular fahrettin altayda ikamet eden kişilerin iletime geçmeleri önemle rica olunur boragunay78@hotmail.com ayrıca bu iş alanıyla ilgili arkadaşların yorumlarınıda alabilirim şimdiden tşklr iyi günler
123

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er