Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Oto Ekspertiz

BaşlatanKioARTarih02/08/2016 16:53:48Yorum3

İlk mesaj
Merhaba sayın forum üyesi arkadaşlarım ben 3 aydır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama tam emin olamıyorum turistik bir şehirdeyim bir kaç firmayla görüştüm biri çok iyi teklifle geldi ama yine tam emin olamıyorum çünkü tamamen banka kredisiyle giricem bu işe bana görüşlerinizi yazın lütfen tavsiyeleriniz nelerdir tecrübeleriniz vardır illa ki şimdiden teşekkür ediyorum.

Yerleşim TürkiyeMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Merhaba. Bugün bir tanıdığım vasıtasıyla böyle bir iş bana da teklif edildi. Güzel bir iş kolu ve kafama da yattı açıkçası ancak teklif getiren firma kapsamlı bir raporu 375 tl'ye çıkarıyor. Ortalamaları ise 200-225 tl arası. Piyasayla kıyaslayınca fiyat oldukça yüksek. 70-80 liraya ekspertiz yapılıyor. Benim ilk etapta gördüğüm sıkıntı fiyatta rekabet edebilecek düzeyde bir firma seçimi yapılması. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Di?er
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için firma hem sermaye olarak hemde rapor olarak gayet iyi burda benim rekabet edebileceğim kimse yok tek olucak eğer açarsam. Bi adım önde olmamı sağlar diye düşünüuorum tabi bide ohal süresinde ne kadar mantıklı yatırım yapmak piyasada hher an bi patlama olur öu korkusu yok değil
ABR

Yerleşim TürkiyeMeslek Di?er