Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Panelvan Aracım Var Ne İş Yapabilirim?

BaşlatancaprioxTarih02/08/2016 03:47:39Yorum9

İlk mesaj
Arkadaşlar merhaba;

Fiat doblo maxi (uzun kasa) panelvan aracım var ve istanbulda ikamet ediyorum. Aracımı ticaret işleri için kullanmak istiyorum ama ne alıp ne satacağını kimden alıp kime vereceğimi bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. İş tekliflerine de açığım.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Serbest meslek
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
İstanbul piyasasını bilmiyorum hocam ama yol kenarında hızlı tüketilebilecek şeyi düşünebilirsin .Soğuk su,çerez,mevsim meyvesi,kurupasta vb..

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
İç çamaşırı, pijama tarzı şeyler alıp hastane önlerine okul çıkışlarına ***ürüp satabilirsin.
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Bilgisayar-Bili?im

Önerileriniz için çok teşekkür ederim. Bir firmanın malzemelerini merkezden alıp belirtilen noktalara dağıtımı işini arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
capriox ben antalyada istiridye mantarı uretimi ve toptan alım satımını yapıyorum. Halihazırda istanbulda bikac muşterim var ve gunluk 200-250 kg gonderiyorum sende panelvan aracınla benim gonderdiğim mantarı dağıtabilirsin. daha once yine buradan bu şekilde bir partner arayışım içi,n paylaşımda bulunmuştum. ilgilenirseniz detayları ozelden goruşebiliriz. Saygılar

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ticaret
Gemlikten zeytin al 1 kiloluk 2 kiloluk ambalajlarda pazar giris cikislarinda oto sanayilerde ve mahalle esnafkarina say

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
capriox ben afyon da % 100 dana etinden ürettiğimiz afyon sucuğu nu satıyorum
bulunduğun bölgede bakkal market tostcu fast food restorant şarküteri hatta eşine
dostuna bile satabileceğin karlı bir iş ve sürekli yapabileceğin bir iş türkiyenin
her tarafına kargo ile ürün gönderiyoruz gerekirse kendi araçlarımızla sevk ediyoruz
sürekli müşterilerimize toptan fiyatlarımız çok uygun ayrıca afyonun yöresel damak tadını
türkiyenin 4 tarafındaki insanlarımıza ulaştırıyoruz
ilgilenirsen detayları görüşelim.
AFYON LU

Yerleşim Türkiye / AfyonMeslek Esnaf
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aspire
capriox ben antalyada istiridye mantarı uretimi ve toptan alım satımını yapıyorum. Halihazırda istanbulda bikac muşterim var ve gunluk 200-250 kg gonderiyorum sende panelvan aracınla benim gonderdiğim mantarı dağıtabilirsin. daha once yine buradan bu şekilde bir partner arayışım içi,n paylaşımda bulunmuştum. ilgilenirseniz detayları ozelden goruşebiliriz. Saygılar
insan gibi dürüstce yaşamak önemli olan budur

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emekli
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aspire

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Aspire

bilgi alabilirmiyim