Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Islak Köfte

BaşlatanoguzdgrTarih28/07/2016 13:54:34Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye78 yazı
herkese koniks'ler..

Arkadaşlar Ben gaziantep'de doğup buyuyen bırısıyım cok sehır gezdım iş ıcabı ama artık kendı ısımı kurmak ıstıyorum dusundum bazı bır kac proplemlerden dolayı yapamadım arkadaslarım yaptı ve tuttu Not: maddi olanaksızlardan dolayı tabi bır kac haftadan berı aklımda istanbulda Nişantasında görduqum bır anteplı olarak her seyı kolay kolay yemeyen bırısı olarak lezzetlı bır ıslak kofte yedım hatta 4 adet yedım yuvarlana yuvarlana otelın yolunu tuttum bunu gazıantep de hıc kımse bılmıyor ve burası Araplarla bırlıkte totalde 4 Mılyonluk bır sehır 10 m2 bır dukkanı guzel ce susleyıp ımalata başlasam makınası vs vs vs 7,000 tl dekorda uygundan bır sey 10,000 tl ye iştahlı bır seyler olur evdede yapıyoruz tadı da mukemmel oluyor ama antep halkı bu tada alısabılırmı severmı tutarsa ucurur tutmazsa tek mermı yı bıryerımızde patlar hıc ıslak hamburger işi ıle ugrasan arkadaslar oldumu bana yardımcı olabılırmı acaba

okuyan herkese sımdıden tesekkur ederım degerlı yorumlarınız ıcın saolun dostlar..
Oğuz

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Üye150 yazı
Islak köfteyi Sakaryada yemiştim. Güzeldi.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Memur
Yeni Üye89 yazı
sosunu tutturmak gerçekten çok zor onu iyi araştır derim.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye1236 yazı

Islama köftedir o.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk