Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş Kurmak İstiyorum. Fikirlerinizi Bekliyorum

BaşlatanGrcntufanTarih27/07/2016 12:20:59Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Öncelikle herkese merhaba. Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşıyorum ve burası şuan Kocaeli'nin en hızlı gelişen bölgesi. 30.40 bin sermayem var. Ve ilçenin en hızlı gelişen mahallesinde ana caddede yola sıfır 100mt dükkanım var iş kurmak istiyorum. Dükkanda temizlik ürünleri ambalaj ve plastik ürünleri düşündüm. Ama dükkanda iş yapmasamda olur mesela Pazarlarda çorap tezgahı veya plastik ürünler gibi yada başka bir tezgah. Solucan gübresi veya Arıcılık işinide düşündüm, dayım senelerdir arıcılık yapar onunla beraber başlayıp bu işi yapabilirim ve bu iş mevsimlik iş değil uğraşınca gerçekten güzel para var. Zaten benim öyle çok parada gözüm yok ayda 3 bin kazansam bana yeter. Bu arada evli değil bekarım ve müşteri portföyü ilk başlarda beni 1-2 sene idare etse yeter.
Ama Anlayacağınız baya bi kararsızım herşeyi düşünüyorum, haliyle ilk defa ticarete gireceğim için pat diye karar vermek istemiyorum. Ama hep diyorum ki; şu hayatta imkan varken insanın ticarette 1 defa şansı vardır :)
Bu konularda veya farklı konularda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese Teşekkürler.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye146 yazı
dayin ariciliktan memnunsa iyi kazaniyorsa onunla gir basla en azindan kolundan tutacak akil verecek bir ustan olur cirakligini yapmadigin bir isin ustaligina soyunma kaybedersin hangi isi yapacaksan gir o iste calis

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Üye213 yazı
Ne iş yapacaksan ilk once yaptıgı işte calıs sonra yap bana sorarsan hiçbirşey dısardan gorundugu gıbı degildir

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Yeni Üye68 yazı

İcradan İHALESİZ olarak araç çıkartılır.Orta sınıf araçlardan 8 ila 15 bin tl arası lüks araçlarda ise 20 bin ile 110 bin arası kazanç sağlayabilirsiniz.Veyahut da ne iş yapacağınıza karar verene kadar sermayenizi arttırmak için de bir süreliğine düşünebilirsiniz.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk