Öncelikle herkese merhaba. Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde yaşıyorum ve burası şuan Kocaeli'nin en hızlı gelişen bölgesi. 30.40 bin sermayem var. Ve ilçenin en hızlı gelişen mahallesinde ana caddede yola sıfır 100mt dükkanım var iş kurmak istiyorum. Dükkanda temizlik ürünleri ambalaj ve plastik ürünleri düşündüm. Ama dükkanda iş yapmasamda olur mesela Pazarlarda çorap tezgahı veya plastik ürünler gibi yada başka bir tezgah. Solucan gübresi veya Arıcılık işinide düşündüm, dayım senelerdir arıcılık yapar onunla beraber başlayıp bu işi yapabilirim ve bu iş mevsimlik iş değil uğraşınca gerçekten güzel para var. Zaten benim öyle çok parada gözüm yok ayda 3 bin kazansam bana yeter. Bu arada evli değil bekarım ve müşteri portföyü ilk başlarda beni 1-2 sene idare etse yeter.
Ama Anlayacağınız baya bi kararsızım herşeyi düşünüyorum, haliyle ilk defa ticarete gireceğim için pat diye karar vermek istemiyorum. Ama hep diyorum ki; şu hayatta imkan varken insanın ticarette 1 defa şansı vardır :)
Bu konularda veya farklı konularda fikirlerinizi bekliyorum. Şimdiden herkese Teşekkürler.