Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşsiz Kaldım; Pazarcılık Veya Az Sermayeli Bir İş.

BaşlatanasokelTarih26/07/2016 22:29:08Yorum33

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Merhaba arkadaşlar...
Uzun süreli gazetecilikten sonra işsiz kaldık. Sizlerden, tecrübeli arkadaşlardan ricam az sermaye ile ne gibi işler yapabilirim. Arabayı satarak en fazla 25-30 lira sermaye yapabilirim küçük çaplı bir dükkan için (büfe, belki bakkal dükkanı). Ayrıca arabayı satmadan 2-3 bin lira sermaye ile pazarlarda kapri, eşofman, çorap ve çamaşır gibi şeyler satmak alternatifim var.
Sizce, siz benim yerimde olsanız hangi yoldan yürürsünüz? Kendimle ilgili olarak da pazarcılık tecrübem çok az. Kayınpeder veya eskiden birilerinin yanında bazen bulunmuşluğum var. Hepten yabancı değilim ama çok da yapmadım. Sizce pazarcılığın yeni başlayan birisi için handikapları, zorlukları var mıdır?
Bir zahmet kısa da olsa tecrübenizle bilgi verir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim; vaktinizi aldığım için ayrıca hakkınızı helal ediniz...
Alperen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Üye177 yazı
balık sezonu acılıyor al bi pick up balıkhalindende 3-10 kasa balık mahalle mahalle dolaş sat inan ekmek paran cıkar yalnızca biraz kokarsın

Yerleşim Türkiye / BandyrmaMeslek Ticaret
Yeni Üye46 yazı
pazarcılıkta yapılacak en güzel ve risksiz iş bencede tekstil ürünleri satmaz, bozulması yok çürümesi yok. hem de insanlar yaşadığı sürece tekstil en büyük ihtiyaç olacak. iç çamaşırı-havlu-çorap- çarşaf gibi ürünler de ucuza alınıp %50-100 civarı kar yapılabilecek ürünler. bence de bi tekstil ürünlerini değerlendirin ancak satış yapacağınız pazarı mutlaka önceden bir gidip gezip fiyatlarını öğrenin..

ev tekstil ürünleri ile ilgili yardımcı olabilirim.
info@dadyatekstil.com
KAAN GÜNER

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil