Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşsiz Kaldım; Pazarcılık Veya Az Sermayeli Bir İş.

BaşlatanasokelTarih26/07/2016 22:29:08Yorum33

İlk mesaj
Merhaba arkadaşlar...
Uzun süreli gazetecilikten sonra işsiz kaldık. Sizlerden, tecrübeli arkadaşlardan ricam az sermaye ile ne gibi işler yapabilirim. Arabayı satarak en fazla 25-30 lira sermaye yapabilirim küçük çaplı bir dükkan için (büfe, belki bakkal dükkanı). Ayrıca arabayı satmadan 2-3 bin lira sermaye ile pazarlarda kapri, eşofman, çorap ve çamaşır gibi şeyler satmak alternatifim var.
Sizce, siz benim yerimde olsanız hangi yoldan yürürsünüz? Kendimle ilgili olarak da pazarcılık tecrübem çok az. Kayınpeder veya eskiden birilerinin yanında bazen bulunmuşluğum var. Hepten yabancı değilim ama çok da yapmadım. Sizce pazarcılığın yeni başlayan birisi için handikapları, zorlukları var mıdır?
Bir zahmet kısa da olsa tecrübenizle bilgi verir misiniz? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim; vaktinizi aldığım için ayrıca hakkınızı helal ediniz...
Alperen

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Medya
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
33 yorum
Bana sorarsan arabanı sat , cadde üzeri bi dükkan tut. Mümkünse gene de 3000 tl yı geçmesin kirası sermaye az çünkü yiyip bitirmesin hemen. Başlangıçta eleman bile tutma eşin çocuğun neyse biriyle dur derim . pazarda ne satacaksan onu peşin para ile kovala .Biraz daha güçlenince yaz sonu yazlık kış sonu kışlık al mallar iyice bedavaya gelsin. Ucuz al ucuz sat. çek işine hiç girme ayda 2000 tl kazan gene senin olsun. Borçlanarak ticaret sakın yapma .

Tabi bunu pazarda da yapabilirsin ancak pazarcılıkta oraya koyacağın çeşidi koyamazsın bana göre çok zor iş

Allah kolaylık versin.
Çocuk giyim üzerine perakende ve toptan mağazalarımız var.

Kelepir serili Çocuk giyim ürünleri alınır.

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Esnaf
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - emrenazli
Bana sorarsan arabanı sat , cadde üzeri bi dükkan tut. Mümkünse gene de 3000 tl yı geçmesin kirası sermaye az çünkü yiyip bitirmesin hemen. Başlangıçta eleman bile tutma eşin çocuğun neyse biriyle dur derim . pazarda ne satacaksan onu peşin para ile kovala .Biraz daha güçlenince yaz sonu yazlık kış sonu kışlık al mallar iyice bedavaya gelsin. Ucuz al ucuz sat. çek işine hiç girme ayda 2000 tl kazan gene senin olsun. Borçlanarak ticaret sakın yapma .

Tabi bunu pazarda da yapabilirsin ancak pazarcılıkta oraya koyacağın çeşidi koyamazsın bana göre çok zor iş

Allah kolaylık versin.

Allah razı olsun kardeşim değerli tavsiyelerin için. Muhakkak bunları da dikkate alacağım. İstanbul'dayız, az önce biraz gezdim. Bir sürü dükkan var da aklıma şu an en yatan; boş bir dükkan 1.100 TL kira istiyor, Sahibinden, bir kira da depozito. Bir alt sokakta dolmuşların yoğun çalıştığı yerde arkadaşım var 750 lira kira ile büfe işletiyor. Ortalama aylık 3000 lira kâr ile çalışıyor. Baktığım dükkanın olduğu sokak o kadar hareketli değil. Çok ölü değil ama ona göre zayıf. Karar veremedim...
Alperen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya

Hocam yemek yeteneğin varsa evde yemek yap işyerlerine satabilirsin.Günlük ev yemeği tarzı düşün.Tencere başı paranı alırsın +malzemelerimi onlara aldırırsın tek tüp masrafın olur.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Paranı çarçur etme dostum pazarcılık mantıklı evet. Çünkü riski çok yok. Ama dükkan açacaksan öncelikle açmayı düşündüğün dükkanın benzeri bir yerde işe gir derim. Öğren nerden ne alıyor ne kadar kar ediliyor. Hem bu sırada bir kazancın da olur aç kalmazsın. Ondan sonra paranı harcar, bir dükkan açarsın kafana yatarsa. Belki de o sektörü sevmeyeceksin, ama paranı harcarsan geri dönüşün olmaz. 1 tl bile önemli 1 tl bile boşa gitmemeli.

Arabayı da bu arada satışa çıkar derim ama yüksek bir fiyattan çıkar, kar etmeye bak. Binme arabaya abicim yatsın kapı önünde. Yatarken bile masraf ama olsun gezmekten iyidir. Aylık akbil bugünler için :)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
Hocam yemek yeteneğin varsa evde yemek yap işyerlerine satabilirsin.Günlük ev yemeği tarzı düşün.Tencere başı paranı alırsın +malzemelerimi onlara aldırırsın tek tüp masrafın olur.

Arkadaşım, eşim de aynı yemek salonu açsak deyip duruyor. Esnafa ve gelen geçene yönelik basit yemekler, börek, gözleme falan...
Ben de büfe tarzı olsa diyorum şöyle küçük bir dükkanda. Bunu da değerlendirelim inşallah. Vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim...
Alperen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kuthun
Paranı çarçur etme dostum pazarcılık mantıklı evet. Çünkü riski çok yok. Ama dükkan açacaksan öncelikle açmayı düşündüğün dükkanın benzeri bir yerde işe gir derim. Öğren nerden ne alıyor ne kadar kar ediliyor. Hem bu sırada bir kazancın da olur aç kalmazsın. Ondan sonra paranı harcar, bir dükkan açarsın kafana yatarsa. Belki de o sektörü sevmeyeceksin, ama paranı harcarsan geri dönüşün olmaz. 1 tl bile önemli 1 tl bile boşa gitmemeli.

Arabayı da bu arada satışa çıkar derim ama yüksek bir fiyattan çıkar, kar etmeye bak. Binme arabaya abicim yatsın kapı önünde. Yatarken bile masraf ama olsun gezmekten iyidir. Aylık akbil bugünler için :)

Çok değerli önerilerin için teşekkür ederim. Aynen, sağlam adım atmak lazım. Eldeki de eriyip kayboldu hepten açıkta kalma riski var.
Çok değerli önerilerini dikkate alacağım; Allah razı olsun...
Alperen

geçen gün pazardan geçtim adamın teki geldi 2 tanesi 5 liradan çeşit çeşit kaprileri bi saatte sattı gitti arabasının arkasında yapan ticareti yapıyor da arkadaş bu işin özü tedarikçi bulmaktan geçiyor bence pazarcılık daha mantıklı dükkan açarsan vergi kıl tüy hayattan soğursun ama sen bilirsin abi

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - gangsta59
geçen gün pazardan geçtim adamın teki geldi 2 tanesi 5 liradan çeşit çeşit kaprileri bi saatte sattı gitti arabasının arkasında yapan ticareti yapıyor da arkadaş bu işin özü tedarikçi bulmaktan geçiyor bence pazarcılık daha mantıklı dükkan açarsan vergi kıl tüy hayattan soğursun ama sen bilirsin abi
Kaprileri tek çeşit miydi yoksa farklı cesitleri var miydi acaba bir de nasıl bir yerde pazar sahil mi yoksa Anadolu kenti mi

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - asokel
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07

Arkadaşım, eşim de aynı yemek salonu açsak deyip duruyor. Esnafa ve gelen geçene yönelik basit yemekler, börek, gözleme falan...
Ben de büfe tarzı olsa diyorum şöyle küçük bir dükkanda. Bunu da değerlendirelim inşallah. Vakit ayırdığın için ayrıca teşekkür ederim...

Güzel düşüncen için ben teşekkür ederim hocam.Ama ticaret her zaman risktir..Bütçe kısıtlı olduğu için attığın hedefi çok iyi tutturmanız gerekiyor.Ama benim bahsettiğim sistem şu şekilde işliyor.Sabahları gerek sipariş gerek kapıdan satış usulu ile sabah servisi olabilir..Öğlen için malzemeleri onlar alacak şekilde diyelim tencere başı 10 tl 3 tencece çıksa işyeri başı 30 tl kalır.Bunun gibi günde 10 tane işyeri bulsan 300 tl yapar.Sabahı saymıyorum ayda 9000 tlye yakın rakam yapar.Burda tek gider ney ? Tüp :)) Diyelim ki o kadar tutmadı yarısı oldu 5.000 tl kalır kötü para mı ? Bu şekilde başlarsanız ilerde küçük bir dükkana dönebilir hemde müşteriniz hazır olur.Düşünün derim

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frozen
Alıntı Yapılan Metin:
Kaprileri tek çeşit miydi yoksa farklı cesitleri var miydi acaba bir de nasıl bir yerde pazar sahil mi yoksa Anadolu kenti mi

trakya abi tekirdağ hafiften sahil sayılır 2.5 liraya tanesi geliyor hem çeşit vardı hemde büyük bedenler falan işte 50 yaş üstü bayan erkek farketmez gece yatarken giymelikte olur deniz kenarında da giyilir 2.5 liraya yer bezi yok bi düşününce

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frozen
Alıntı Yapılan Metin:

trakya abi tekirdağ hafiften sahil sayılır 2.5 liraya tanesi geliyor hem çeşit vardı hemde büyük bedenler falan işte 50 yaş üstü bayan erkek farketmez gece yatarken giymelikte olur deniz kenarında da giyilir 2.5 liraya yer bezi yok bi düşününce
Işte ben de bunu istiyorum ama nerde tedarikci yoksa her türlü hazırım aga

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Bankacylyk-Finans
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frozen
Alıntı Yapılan Metin:
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - frozen
Alıntı Yapılan Metin:

Işte ben de bunu istiyorum ama nerde tedarikci yoksa her türlü hazırım aga

Aynen, her şey gelip malı uygun fiyata bulma meselesine dayanıyor. O konuda Merter mi iyidir, bilen var mı? En ucuza kapri, eşofman, çorap falan nereden alınır?..
Alperen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zxcvbnm
sana tavsiyem pazar icin tezgah yaptir ve bayanlara yonelik takı sat istanbul tahtakale emniyethan marputculari gez isten anlayan birisi olursa yaninda daha iyi olur ordan 5bine mal al pazarda sat 1-2gunde satarsin iyide para kazanirsin baktin isler guzel dukkan acarsin bu arada cok populer banko urun satan cokta uygun fiyattan veren imalatcilar var bir kactanesinin numarasini verebilirim

Allah razı olsun kardeşim... Çok ümit verici yazmışsınız, inşallah öyle kolay olur. Açıkçası o numaraları verseniz bir görüşsek fena olmaz. Belki böyle görüşürsek daha hızlı karar verip yol alırız. Teşekkür ederim...
Alperen

merhaba

öncelikle çalışma, bir iş yapma istek, azim ve gayretinizi tebrik ederim. ticaret yapacaksanız şu temel unsurları dikkate alın ;
( sermaye kısıtlı olduğu için bunları öneriyorum)
1- satacağınız ürünün sezon derdi olmamalı,

2- kullanım süresi - raf ömrü doldu dolmadı derdi olmamalı,

3- alışverişte bayanların ve çocukların tercih edeceği ürünler olmalı.( erkek giyimi vb asla girme)

4- kaliteli ve ekonomik olmalı. (mesela ev tekstilinde %100 pamuklu ürünler ve belli markaların üretim fazlası , outlet ürünleri)

5- satacağınız ürünün internet üzerinde indirim sitelerinde ki fiyatlarını takip edin ve mümkünse orada belirtilen fiyattan daha ucuza sattığınızı müşteriye ispat için yanınızda ilgili sayfaları açık halde bir tablet pc bulundurun. ikna gücünüzü ve inanılırlığınızı arttırır.

6- sıradışı ve alışılmışın dışında satış teknikleri uygulayın. genelde piyasada tane ile satılanı kilo ile satın. ve bunu ilan edin, duyurun. afişler asın. örneğin kiloluk gömlek, pike, çarşaf, havlu vb satışlarımız başlamışdır gibi gibi. burada en yaygın örnek bim gibi marketler, ikea gibi mağazalar. süslü püslü ambalaj yok, şatafatlı raf dizaynları yok. ve bu olmayan şeylerden dolayı maliyetlerinizin düşük olduğu ve o nedenle ekonomik fiyattan sattığınızı ilan edin.

7- eşiniz, anneniz, kardeşiniz bile olsa kimseye veresiye mal satmayın. mutlaka alışveriş sonunda paranızı alın.

8-vadeli mal almayın. daima peşin alın.

9- telefonla görüşerek mal almayın mutlaka fiilen gidin görün dokunun ölçün tartın ve kendiniz başında durarak çuvallatın ve alın.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
istedigin gibi bir is yapabilirsin insallah , bulundugun bolgede organik tavuk yumurta isinide arastir bence.

Yerleşim Belçika / BrxMeslek Ticaret
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - kiloluknevresim20
merhaba

öncelikle çalışma, bir iş yapma istek, azim ve gayretinizi tebrik ederim. ticaret yapacaksanız şu temel unsurları dikkate alın ;
( sermaye kısıtlı olduğu için bunları öneriyorum)
1- satacağınız ürünün sezon derdi olmamalı,

2- kullanım süresi - raf ömrü doldu dolmadı derdi olmamalı,

3- alışverişte bayanların ve çocukların tercih edeceği ürünler olmalı.( erkek giyimi vb asla girme)

4- kaliteli ve ekonomik olmalı. (mesela ev tekstilinde %100 pamuklu ürünler ve belli markaların üretim fazlası , outlet ürünleri)

5- satacağınız ürünün internet üzerinde indirim sitelerinde ki fiyatlarını takip edin ve mümkünse orada belirtilen fiyattan daha ucuza sattığınızı müşteriye ispat için yanınızda ilgili sayfaları açık halde bir tablet pc bulundurun. ikna gücünüzü ve inanılırlığınızı arttırır.

6- sıradışı ve alışılmışın dışında satış teknikleri uygulayın. genelde piyasada tane ile satılanı kilo ile satın. ve bunu ilan edin, duyurun. afişler asın. örneğin kiloluk gömlek, pike, çarşaf, havlu vb satışlarımız başlamışdır gibi gibi. burada en yaygın örnek bim gibi marketler, ikea gibi mağazalar. süslü püslü ambalaj yok, şatafatlı raf dizaynları yok. ve bu olmayan şeylerden dolayı maliyetlerinizin düşük olduğu ve o nedenle ekonomik fiyattan sattığınızı ilan edin.

7- eşiniz, anneniz, kardeşiniz bile olsa kimseye veresiye mal satmayın. mutlaka alışveriş sonunda paranızı alın.

8-vadeli mal almayın. daima peşin alın.

9- telefonla görüşerek mal almayın mutlaka fiilen gidin görün dokunun ölçün tartın ve kendiniz başında durarak çuvallatın ve alın.

Arkadaşım hakikaten Allah razı olsun, yazınızdan çok istifade ettim, edeceğim. Zahmet edip bu kadar güzel şeyler yazmışsınız, inşallah başkalarına da faydalı olur. Bunların hepsi itiraz edilemeyecek doğrular, çerçeveyi çok güzel çizmişsiniz. Bunun toptan piyasası neresidir, bir de onu öğrensem. O konuda bilginiz var mı, hatta adres.
Çok faydalı oldunuz, teşekkür ederim...
Alperen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - FuatSTLY
istedigin gibi bir is yapabilirsin insallah , bulundugun bolgede organik tavuk yumurta isinide arastir bence.

Önerin için teşekkür ederim. İstanbul'dayım, o iş çok uzak. Hayırlısı bakalım...
Alperen

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zxcvbnm
tamam karar verirsen bana yaz bir kac tanesinin numarasini veririm adresinide

Mesaj atabilirseniz makbule geçer, teşekkür ederim...
Alperen

2 senedir basit bir tasarımla com uzantılı osmanligazetesi ni açık tutuyorum. Adı büyük diye kopyala yapıştır haberciliğini yapamıyorum. Eğer fetocu değilsen sana vereyim internet gazetesi olarak sen kullan. Bana haber altı reklam bölümünü bıraksan yeter. Diğer reklam pencerelerinin gelirleri senin olsun. İstermisin.? Ben istanbul Eyüpsultan'da yaşıyorum. 0533 662 55 46.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - temelistan
2 senedir basit bir tasarımla com uzantılı osmanligazetesi ni açık tutuyorum. Adı büyük diye kopyala yapıştır haberciliğini yapamıyorum. Eğer fetocu değilsen sana vereyim internet gazetesi olarak sen kullan. Bana haber altı reklam bölümünü bıraksan yeter. Diğer reklam pencerelerinin gelirleri senin olsun. İstermisin.? Ben istanbul Eyüpsultan'da yaşıyorum. 0533 662 55 46.

Kusura bakmayın arkadaşım; uzun süre bakamadığım için cevap veremedim. İnanın internet haberciliği bana uzak. Benimkisi daha ziyade dışarıdan tashih işiydi. O iş de artık doyurmuyor, daha fazla zorlamanın lüzumu yok. Nazik davetin için teşekkür ederim. Rabb'im senin yolunu açık etsin. Diğer önerilerinize her zaman açığım tabii.
Alperen

Bu malları en uygun fiyata nereden tedarik edebilirim arkadaşlar, yardım eder misiniz?..
Alperen

Merhaba Toptan bebek ve çocuk giyim ürünleri satışı yapıyorum ilgilenirsen www.pedibebe.com adresımızı zıyatret et 1000 ın uzerınde çeşit mevcut pazarda yada dukkanda satabiliceğin ürünler seçebilirsin .. www.pedibebe.com ( Yerimiz bursada ancak tüm illere kapıda ödeme ürün gönderiyoruz kargo ucretıde sabit 5 tl farkını firmamız karşılamaktadır)
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Pedibebe fiyatlari nasil gorebiliriz. trg.tmz@hotmail.com maille bilgi verebilirmisin.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Merhaba,

Bir maliyete girmeden Bee Telekom hizmetlerinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirebilirsiniz. Toplu Sms, Telefon, Online Faks ve Sanal Santral hizmetlerimizi pazarlayabilirsiniz. Bayi hakedişlerini her hafta cuma günü gerçekleştirmekteyiz.

Ayrıntılı bilgi için https://www.beetelekom.com.tr adresine girebilir ve bayi@beetelekom.com.tr mail adresinden de destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla
Bee Telekom

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Pazarcılık yapabilirsen güzel iş ben severek yapıyorum. Tabi her işin oldugu gibi bununda zorlukları var. Tecrübe ettikçe zamanla anlaşılır. En önemli iş mal tedariği. Merter pahalıdır sana uymaz. Güngören yada zeytinburnundan gezerek mal toplayabilirsin. Benim çalıştıgım biyer var. İstersen orayada yönlendirebilirim. Ürünler süper değil ama kötüde değil. Çeşit yapman lazımki para kazanabilesin

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Istanbulda dokme karma tekleme cok ucuz giyim alabilecegim yerleri bilen varsa yardimci olabilirmi jibi34@hotmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Ben el yapımı acı tatlı ve domates salçası satıyorum eger istersen sana biraz numune gönderirim arabada varmış tam sana göre bi iş sunuda söyleyeyim çok karlı bi iş ve senden parada istemiyorum.eger düşünürsen ayhanagcabay@hotmail.com burdan ulaşabilirsin
aaaa

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Di?er
Merhaba arkadaşlar bugün size türkiyenin ilk mesajlaşırken para kazandıran uygulaması cmon.online 'ı tanıtacağım
cmon bir toplulluk ve whatsup benzeri bir uygulama.
konuşurken para kazandırıyor hemde çok ciddi kazançlar
sony,microsoft,nokia, Hp gibi bir çok firmanın türkiyedeki IT sorumlusu olan statu.io firması tarafından geliştirilen cmon aynı zamanda network tabanlı bir uygulama
150 TL olan cmon uygulamasını indirdiğinizde

-Benzersiz bir iletişim uygulamasına (private kullanım) sahip olacaksınız mesajlarınız sadece size özel olacak
-açık ve yasal bir gelir kaynağına
-Kaliteli sağlıklı bir yaşamı destekleyen ödüllü sağlık kulübüne
(uygulama içindeki adımsayar sayesinde kendinizle yarışarak spor danışmanının tavsiyelerine u**** değerli ödüller kazanabilir ve sağlıklı yaşama ayak uydurabilirsiniz)

-fikirlerinin değerli olduğu ve ödüllendirildiği dinamik bir sisteme
uygulamaya tavsiyede bulunup oyuna dahil olduğun için hem fikirlerinin hayata geçirilmesine hemde değerli ödüllere sahip olabilirsin

-tek tuşla yardım edebildiğin bir sosyal sorumluluk projesine sahip olacaksın
Tema, Mehmetçik vakfı, eğitim gönüllüleri,Kızılay gibi bir çok yardım kuruluşuna kazancından tek tuşla bağış yapabildiğin bir sosyal sorumluluk projesine dahil olabilirsin

KAZANÇ PLANI
dünyada kriz dönemlerinde bile yükselen tek sektör reklam sektörü öyleki 2015 yılında dijital görüntülü reklam ağlarından ödene para 531 milyar dolar ve artıyor.bu pastadan sadece şirketler pay aldı ya Sen?
sadece reklamları izledin. cmon.online reklamdan gelen payı peşin olarak %94'ünü son kullanıcıya dağıtıyor.

1. kazanç planı: uygulamayı 8 arkadaşına tavsiye et ve kişi başı 10 TL kazan ve onlarıda buna teşvik et.
kimin tavsiye ettiğinin bir önemi olmadan tavsiye hattınızdaki 300.000 kişiden kişi başı 10 TL al
yani,
1. nesilde 8 kişiden 80 TL( 1 haftada yaparsan +80 TL hızlı başarı bonusu totalde 160 TL)
2.nesilde 64 kişi 640 TL + garmin giyilebilir teknoloji cihazı 200dolarlık bir akıllı bileklik hediye)
3.nesilde 512 kişi 5120 TL+ 3 gece 4 gün özgürlüklerin başkenti Amsterdamda keyifli bir tatil)
4.nesilde 4096 kişi 40960 TL + Mercedes A180 Anahtar ruhsat teslim hediye
5.nesilde 32768 kişi 327680 TL
6. nesilde 262.144 kişi 2.621.440 TL kazanç elde etme imkanı
sıradan uygulamalar bile milyonlarca kez indirilirken bu sayılara ulaşmak hiçte zor değil.

2.kazanç planı aylık reklam ağı geliri ilave olarak
8-64-512-4096-32768-262144 kişilik tavsiye hatlarından hangisine sahipseniz kişi başı X2 TL reklam geliri
örneğin
2000 kişi var ağınızda aylık 4000 TL maaş gibi reklama geliri alırsınız ve bireysel firmalarla reklam anlaması yapabilirsiniz. örnek olarak bir firmanın reklamını 3000 TL ye aldınız karın %70i size ödenir anlaşmayı siz pasladığınız için %30 şirkete gider

3.kazanç planı
uygulama içerisindeki 12 tane özel ve karlılığı yüksek üründen biri satıldığında karın %70 size ödenir. %30 üst sponsorlarınıza eşit şekilde pay edilir. böylece ekip eticaret gelirindende satıldıkça kazanç elde edersiniz.

HERŞEY BU kadar HIZLI DEĞİŞİRKEN SENİN HAYATIN NEDEN AYNI KALSIN,
HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN BİR ŞEY YAPMAYA VAR MISIN?

cmon.online sitesi üzerinden 2941 Referans koduyla cmona dahil olabilirsin Referansız üye kabul edilmemekte

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Reklam
www.pedibebe.com ( toptan bebek ve çocuk kıyafetleri tüm illere kapıda ödeme gönderim ve sabit 8 tl kargo ücreti )
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret
Gazetecilikten sonra...
Zordur gerçekten o meslekten sonra hayata bakmak tutunmak, bu meslek sabun üstündedir kaydın bitti.
Dinç Bilgin patron Zafer Mutlu padişah ve diğerleri ... önce banka sonra gazete ve tvler daha sonra bizler sokakta kaldırım taşı...

Değerli ( eski) meslektaşım şu an hakikaten dükkan açıp iş yapacak ne zaman ne de yer. En iyisi evini geçindirecek maaşı verecek iş/patron kimse onu bulmak. Bırak arabada kalsın satma... akşam evine dönerken çek sgk kira stopaj vs düşünmezsin. Eğer olsa idi 250, 300 bin kur franchise yada no-name bir emlak ofisi al sat derdim dertsiz ticaret olurdu ama ...
Sağlıcakla...
Denizhansan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik