İlk mesaj
İş Dünyası
2000 Tl Sermaye İle Ne Yapilir
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
19 yorumS
Yeni Üye84 yazı
F
Yeni Üye33 yazı
S
Yeni Üye84 yazı
bir ara bilek çorap satan arkadaşım vardı akşamları yürüyüş yolunda yere atıyordu ve iyide iş yaptı.bunu deneyebilirsin.
F
Yeni Üye33 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - serorbay bir ara bilek çorap satan arkadaşım vardı akşamları yürüyüş yolunda yere atıyordu ve iyide iş yaptı.bunu deneyebilirsin. |
B
Yeni Üye12 yazı
25/07/2016 : 11:15:10#5
Web sitesi
Alıntı
Merhaba,
Herhangi bir maliyete girmeden Bee Telekom hizmetlerinin satışını yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için http://www.beetelekom.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz ya da bayi@beetelekom.com.tr mail adresine mail atabilirsiniz.
Herhangi bir maliyete girmeden Bee Telekom hizmetlerinin satışını yapabilirsiniz. Detaylı bilgi için http://www.beetelekom.com.tr adresinden bilgi alabilirsiniz ya da bayi@beetelekom.com.tr mail adresine mail atabilirsiniz.
Bee Telekom
M
Yeni Üye74 yazı
merhaba günaydın arkadaşım ben mersinde yaşıyorum sahil bölgesi izmir gibi benim arkadaşım sezon sonu olarak gördüğümüz ağustos ayında geçen sen istanbul dan gitti bikini topladı tekleme ortalama 7-8 tl ye geldi tekleme olduğu için mersin de getirdi 1 ay da sattı plajda tezgah açtı 25-30 tl den verdi gitti böyle ufak şeyler deneyebilirsin
herşey kısmet.....
F
Yeni Üye33 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mersinceviz merhaba günaydın arkadaşım ben mersinde yaşıyorum sahil bölgesi izmir gibi benim arkadaşım sezon sonu olarak gördüğümüz ağustos ayında geçen sen istanbul dan gitti bikini topladı tekleme ortalama 7-8 tl ye geldi tekleme olduğu için mersin de getirdi 1 ay da sattı plajda tezgah açtı 25-30 tl den verdi gitti böyle ufak şeyler deneyebilirsin |
S
Yeni Üye18 yazı
Araban varsa halden balık al köşe başlarında sat.
H
Üye204 yazı
08/12/2016 : 12:17:39#9
Web sitesi
Alıntı
arabanız var nı
antep fıstık ezmesi satabilirsiniz.
detaylar için 0 531 764 43 35
https://www.facebook.com/Antep-F%C4%B1st%C4%B1k-Ezmesi-Fistigimmm-516890898470705/?fref=ts
antep fıstık ezmesi satabilirsiniz.
detaylar için 0 531 764 43 35
https://www.facebook.com/Antep-F%C4%B1st%C4%B1k-Ezmesi-Fistigimmm-516890898470705/?fref=ts
D
Yeni Üye46 yazı
09/12/2016 : 13:38:54#10
Web sitesi
Alıntı
info@dadyatekstil.com adresinden bize ulaşabilirsiniz. her türlü tekstil ürünüyle ilgili yardımcı olabilirim.
KAAN GÜNER
O
Yeni Üye8 yazı
Araban varsa konumu uygun is yerlerinin oldugu kisimda kahvalti cesidi yapabilirsin...
En büyük servet itibar dir...
C
Yeni Üye24 yazı
toptan çay gönderebilirim size. çay ocakları kahvehaneler lokantalar için özel üretim dökme çaylarımız mevcuttur.Ayrıca marketlere stand açabilirsiniz. araba ile gezerek satabilirsiniz.Toptan kilo fiyatı 14 TL. Piyasada 22 TL ye sattığımız çay. Çayları kendimiz alıp özel çay fabrikalarında ürettiriyoruz.
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer…
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer…
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir…
Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…
Sular çekilince de karıncalar balıkları yer…
Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir…
Çünkü kimin kimi yiyeceğine.. “Suyun akışı” karar verir…
M
Üye355 yazı
Toptan 3 parça jelatinli alçı hediyelik ceşiti yapabilirsiniz. Size gelici bildiğim kadarıyla 4.50 / 5.00 TL civarı. Hareketli noktada segilediğiniz zaman hafta içi günlük 3parça 10TL yazısıda ko**** hafta içi 60-80 parcasatış hafta sonları 120-150 parça satışınız olur. Araştırıp değerlendirmek size kalmış. Saygılar.
M
Yeni Üye5 yazı
Merhaba arkadaşlar 1 haftaya YGS Lise Matematik kitaplarımız çıkacak satış pazarlama yapabilecek arkadaşlara 120 sayfalık kitabı 3 lira 30 kuruşa 210 sayfalık kitabı 4 lira 30 kuruşa verebilirim. 120 sayfalık kitabın etiket fiyatı 12 lira olacak 210 sayfalık kitabın fiyatı 18 lira olacak Adanada ikamet etmekteyim.Duyurulur.
M
Yeni Üye5 yazı
mehmetkanadasi87@hotmail.com ulaşmak isteyen mail atsın arkadaşlar
W
Yeni Üye28 yazı
Hala arayış içerisinde misin bilmiyorum ama en azından okuyanlara yardımcı olmak için, Android için oyun yaptırabilirsin. 10 $ dan 500 $ a kadar hazır oyun projeleri var. Biraz daha masrafla oynanilır hale getirebilirsen reklam alarak para kazanabilsin.
Gerçeklerin gücüyle kainatı bile fethedebilirim..
F
Yeni Üye4 yazı
çevrenizde kolay satabileceğiniz 1.kalite kavrulmuş siirt fıstığı satabilirsiniz.
düşünürseniz uygun fiyata temin edebilirim
düşünürseniz uygun fiyata temin edebilirim
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz