Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Metal Geri Dönüşüm İsi Hakkında Bilgi

BaşlatanAbdullah tiryakiTarih19/07/2016 15:45:19Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye12 yazı
Selamun aleykum
Metal geri dönüşüm üzerine is kurmayı hedefliyorum.bunun için bir aydır araştırmalar yapıyorum ama yeterli bilgi bulamadim. İs yerleri bilgi vermiyor. Demir hurdalari, demir talas hurdalarını toparlayacam ve presleyerek satmak istiyorum. Bir kaç fabrika tanıdığım var onlardan hurdaları toparlayacağım ama presledikten sonra kime satacağım kaç paraya satılır.
Bunun hakkında bilgi almam gerekiyor. Bilgisi olanlar lutf3n yardim edin.

Yerleşim Türkiye / KonyaMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Üye105 yazı
merhaba demirin fiyatı borsa da bellidir. günlük takip etmen gerekir. alıp sınıflandırığın preslediğin metalleri ya ilgili fabrikalara yada zonguldak ereğli civarındaki demir işletmelerine satarsın sana verecekleri fiyat hemen hemen aynıdır. internetten araştırırsın altın gibi düşün alış fiyatı belli satış fiyatı belli.
İbrahim Turan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ymalat
Yeni Üye60 yazı
Demir talaşı alıp presleyeceksin peki kaç ton/ay malzeme hazırlayabileceksin ? Hurdayı hurdacıya satmıyorsanız izabeciler ile irtibata geçmelisin ki onlarda 40 50 ton hurdaya yan bile bakmazlar en az 2000 ton hurda bulman gerek ve eger bu malı bulup preslersen ben LME fiyatı üzerinden alırım (en az 2000ton/ay) kolay gelsin
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye12 yazı

Yorumlarınız için sağolun. Takip ediyorum ama hammadde olarak fiyat belli ama preslenerek sonra fiyat belli değil. O konuda yardımcı olursanız sevinirim firma ismi yada bir iletişim
İbrahim bey

Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Blade
Demir talaşı alıp presleyeceksin peki kaç ton/ay malzeme hazırlayabileceksin ? Hurdayı hurdacıya satmıyorsanız izabeciler ile irtibata geçmelisin ki onlarda 40 50 ton hurdaya yan bile bakmazlar en az 2000 ton hurda bulman gerek ve eger bu malı bulup preslersen ben LME fiyatı üzerinden alırım (en az 2000ton/ay) kolay gelsin

Yeni Üye12 yazı
Blade ton daha belli değil ileriki günlerde belli olacak ama 2000 ton büyük bir rakam neticesinde yeni kurulacak ve piyasaya tutunmamış tanınmamız biraz zaman alacaktır.nasip te olursa seninle nasıl iletişime geçebilirim .

Yeni Üye60 yazı
preslemeye gerek yok siz hurda var dıyorsan gormemiz yeterli.
elinizde yeterli malzeme olduguna inandıpınızda burdan bana ozel mesaj atarsanız irtibata geçeriz.
detayları burdan yazarak değilde yüzyüze görüşerek konuşuruz .
saygılar
GEÇMİŞİNİ BİLMEYEN AHMAK GELECEĞİNİ İNŞAA EDEMEZ ...

Yerleşim Türkiye / KarabükMeslek Ythalat / Yhracat