İlk mesaj
Genel İlanlar
Ukraynaya Bayilik Vermek İstyen,yerli Firmalar
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorumK
Üye123 yazı
15/11/2008 : 12:42:16#1
Web sitesi
Alıntı
yazınızı yorumunuzu okudum iş ve inşaat makinalarını rusyaya -türkiye cumhuriyetlerine pazarlayabilirsiniz.ben iş ve inşaat makinaları hırdavat malzemesi üretimi yapıyor satıyorum .kendi işim .www.kucukoglumakine.com.tr web sitemi inceleyiniz.
eğer bunları inşaat makinaları hırdavat malzemeleri bitmeyen bir sektör olan inşaat ve inşaatta kullanılan herşey cividen usta kesere kadar herşey satılabilirseniz yada düşünürseniz .lütfen görüşelim yada tavsiye edebilirsiniz.
değerli tekliflerinizi sizle paylaşmak isterim.
saygılarımla.
dilek
kucukoglumakine2006@hotmail.com
M
Üye326 yazı
fast food
A
Yeni Üye2 yazı
slm kardeş makine halısı üretimi yapıyorum ayrıca bay bayan corap cocuk giyimi battaniye alaım satımı da yapıyorum ukrayna pazarına girmek istiyorum görüşebiliriz
m_acikbas@hotmail.com
P
Yeni Üye95 yazı
11/08/2011 : 11:30:36#4
Web sitesi
Alıntı
yeni iş ve girişimcilik bekleyenlere duyurulur.

Fashion - Moda - Giyim -
A
Yeni Üye66 yazı
mehdicigim, sen ukraynada tanidigim en durust arkadaslardan birisin, gercekten keske herkes senin gibi olabilse, sen serveti buyuk, ama gosterisi olmayan genc piril piril bir arkadassin , maalesef insanlar senin gibi ciddi , durust, akilli insanlari bulmazlar ama giderler uckagitcilara duserler, neyse bunlar uzun hikayeler, calismalarindaki basarilarinin devamini diler , nice yeni basarilara imza atmani temenni ederim, bunuda burda belirteyim, ukrayna devletinin madalya verdigi ender insanlardan birisidir mehdi kardesimiz, basarilar kardesim basarilar
keremcan
I
Üye170 yazı
arkadasım "Nature line" Bitkisel Sabunlar...
Ukrayna Pazarına acılmak istiyoruz...Bizenasıl yardımcı olabılırsınız
Ukrayna Pazarına acılmak istiyoruz...Bizenasıl yardımcı olabılırsınız
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz