Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İş İmkanı Ne Olabilir Ne Yapılabilir?

BaşlatanSuatD.Tarih08/07/2016 18:04:41Yorum10

İlk mesaj
Yeni Üye13 yazı
Herkeze selam,

Fazla vaktinizi almadan konuya girmek istiyorum. Hollanda da ikamet ediyorum ve kendim için çalışıyorum. Gendelde işim bilgisayarla alakalı online işler.

Sürekli araştırma içerisindeyim. Eğer beraber çalışabileceğimiz bir fikriniz yada hali hazırda olan işinizle alakalı benimle çalışmak isterseniz yada ne bilim iki ülke arası para kazanabileceğimiz fırsatlar varsa değerlendirebiliriz.

Ben her türlü fikrinize açığım. Zaman değerli eger ciddi sekilde iş ortaklığı yada fikir alış verişinde bulunmak istersenız konuşalım.

Gecen sene 8 ay gibi bir çalışma yaptım Türkiyeden Hollandaya bir müşterim için fındık vb urunlerı getırmek ıstedım ama araştırmalarım sonucu işin eksi yonu artısını geçince bu işi yapmadım. Hayırlısı dedik bu iş için harcanan para, emek zaman hepsini tecrube sa**** vaz geçtik.

Haberlerinizi beklerim.
Selamlar
Suat

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek İthalat / İhracat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
10 yorum
Yeni Üye22 yazı
Selam Suat Bey...
Orada hazır pazarı olan talep gören şeyler nelerdir?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye5 yazı
Suat Bey,

Türkiye'de yatırım ortağı olarak iş yapmak isterseniz şuan ismini veremeyeceğim ama tamamen kurumsal ve ciro konusunda hiç şüpheye düşmeden franchise firmasının üzerinden 7/24 takip edebileceğiniz bir Pizza şirketinden Franchise almaya çalışabiliriz. Bu iş için çok uygun bir lokasyon mevcut. (ürünlerin satışında hiçbir şekilde sorun yaşanmayacak bir bölge)

Hatta franchise veren Pizza firmasının kendi resmi açıklamasında da benim düşündüğüm mevkiide bu iş için franchise verilmesi uygundur ibaresi mevcut.

Ciddi düşünen ve bu franchise ortaklığına sıcak bakan arkadaşlarıma da sevinerek iletmek isterim ki numaranızı iletirseniz detayları konuştuktan sonra yola birlikte çıkabiliriz.

Hiçbirimiz parasını çöpe atmak istemez. ve maalesef üzülerek şu gerçeği hepimiz çok iyi biliyoruz ki, kazandıran franchise firmalarının bir çoğu $200.000 yada $250.000 sermaye gerektiriyor. Basit bir kafe açıp risk alıp 200.000 TL harcamaktansa böyle bir franchise ortaklığı bana çok daha mantıklı geliyor.

Saygılarımla.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Esnaf
Yeni Üye33 yazı

Merhaba. Eger kozmetik urunleri ile ilgi calisma yapa bilirseniz ilk el fabrikadan urun saglaya biliriz ister sizin markaniz adi alti ister bizim markamiz ile.
Urenler.
Sac bakim ve cikt bakim urunleri seklinde elimizde mevcut.
Ayrica orada satilabilecek bir cok urun bulma sansimizda var baharat , bitkisel cay, kahve,nargile,lokum cezerye gibi urunler. Urunlerin tamami ilk el araci yok . Dusunurseniz bir birimize yardimci olabiliriz. Saygilarimizla

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yleti?imci
Üye537 yazı
kardeşim oncelik ile kolay gelsin benim danısmak istediğim çok özur dileyerek baska bi konu holanda da vize süreni aşınca ne gibi durumla karsılasıyosun yani fransa yada romanyanın yaptığı gibi deport edilme harici bi mahkeme yada buyuk bi para cezası varmı

Yerleşim Türkiye / Ankara
Yeni Üye13 yazı
Herkeze selam,

Arkadaşlar bana özelden mesaj atan arkadaşlara cevap yazdım. Onun haricinde burada yazan yazılarıda okudum. ilgi mi çeken konularda kişilere cevap yazdım. Benim inandığım herkez sevdiği işi yapmalı hani olurda durum müsait olmaz istediğin işi yapamazssın o zamanda o işi yapmak için mücadele etmek lazım. Ben çok iş tecrübesi edindim ve gördüğüm eğer sevdiğin bir işi yaparsan az da kazansan mutlu oluyorsun az yada fazla çalışmıssın fark etmiyor.

Bu nedenden bende vaktimi paramı emeğimi sevdiğim seyi yaparak değerledirmek istiyorum. Herkez gibi...

Yorumlar ve fikirler için tekrardan çok teşekkürler.

Selamlar

Suat

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Ythalat / Yhracat
Üye153 yazı
fındık ihracatında yasadıgınız problmler nedir? bu konuda bilgilerinizi paylaşabilirmisiniz?
!!!!zalimler için yaşasın cehennem!!!!!!
enucuzfiber.com/

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kamu sektörü
Yeni Üye3 yazı
Bilgisayarla olan yeterlilik seviyeniz nedir? Dijital pazarlama konusunda daha önce hiç bir çalışmanız oldumu? Eğer cevabınız olumlu ise mail üzerinden görüşmek isterim saygılarımla...
mmihci82@gmail.com
0 506 680 91 15

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk