Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

İşletme Analizi Ve Başarılı İşletme Olmanın Yolu

BaşlatanertcomTarih07/07/2016 16:20:43Yorum2

İlk mesaj
Üye110 yazı
Merhabalar 2005 yılından beri kendi işimi yapmaktayım , başarılı olduğum günler ve az da olsa başarısız olduğum günler oldu. Üretim , ithalat, ihracat, satış , pazarlama, piyasa analizi, yani anlayacağınız bir çok konu hakkında deneyim ve bilgi birikimim oldu. İşletmesi zor durumda olanlar yada yeni kurulan arkadaşlara işe başlamadan önce fikir ve deneyimlerimi paylaşabilirim. Bunca yıllık deneyim artık bana bir işi görür görmez olur yada şu sorunlarınız var deme şansı getirdi. Dolayısıyla işe başlamadan önce bir uzmandan fikir almak isterseniz buradan yazın bildiklerimi anlatayım. Ayrıca işletme yönetimi ile ilgili ilginç deneyimleriniz varsa lütfen paylaşın özellikle bir işin tutup tutmayacağını belirlemek için bir yol haritanız var mı ? Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa bende ekstra bir şeyler öğrenmiş olurum. İlgi alakanız ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye22 yazı
Hikayemiz benzer.sadece benim başlangıcım 99 ve büyük montanlı,prestijli işlerden tut küçük montanlıya kadar deneyimim oldu.ana işimde çok başarı yan sektörlerde başarısızlık ve sonunda 2 yıl çırpınmanın sonucu herşeyi kaybedeşimide yaşadım.sektör söylersen fizibilite konusunda fikir konuşalım. Cin fikirlerim vardır..
Hayırlı işler..

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Üye110 yazı
Gida sektörü konusunda oldukça iyi bilgi birikimi ve deneyimim var. Fakat yaptığım isler aslinda temelinde pazar analizi, satis pazarlama, ithalat ihracat, üretim dahil olmak üzere oldukça fazla tecrubem var. Amacım yeni is kuracaklara deneyimlerim ile yol göstermek yardimci olmak. Maceraya gideceklere bak buralarda sorun var demek. Tecrübelerim bana adim adim nerelerden gitmeli ileride hangi yol ayrımları var gibi soruları netleştirmek yeteneği kazandırdı. Su an kuracagim hemen hemen her işletmede cok büyük bir oranda başarıya ulaşabiliriz. Artik ticarette risk bile görmüyorum desem yeridir. Fikirlerinizi ile ilgili ozelden mesaj gönderin görüşelim.
supermann

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Saty? / Pazarlama