Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Firma Yetkililerine Ulaşmak İçin Ne Yapmalım

BaşlatanserorbayTarih29/06/2016 16:32:36Yorum9

İlk mesaj
Yeni Üye84 yazı

merhabalar,
bir gümrük müşavirliğinde satış yöneticisi olarak işe başladım.Fakat 10 yıllık satış tecrübelerimin tersine yeni müşteri bulma konusunda kötü bir ay yaşadım.Firmaların yetkilerine ulaşmak çok zor oluyor.Bunun için bir yol varmıdır?

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Satış / Pazarlama
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
9 yorum
Yeni Üye26 yazı
linkedin
syg./guru

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye66 yazı
www.xing.com , face , twitter instagram ,
ito eski firma adıyla , firma adıyla veya kişiyle ,ortağıyla sorgulama ilaç burası
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye84 yazı

merhabalar asıl sıkıntım sekreterlerini aşmak oluyor.Bakayım yerindemi cümlesinden sonra ya yerinde yok diyor yada mail atın size döneriz şeklinde cevap oluyor.
bunların derneklerine üye olmak işe yararmı yada üye olabilirmiyim?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye22 yazı
Hedef insanların facebook twitter hesabı varsa inceleyip ortak arkadaşları,hobilerini,ilgi alanlarını vs bulup o kanallardan girmeye çalışın.Şehir neresi?

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye84 yazı
istanbul

Yeni Üye60 yazı
Sekreterlerini aşmanın diğer yolu da aradığınız kişiyi adını söyleyerek istemenizdir.
Linkedin, Facebook vs nereden bulabilirseniz ilgili kişinin adını bulun. Eğer cep telefonunu bulamıyorsanız ofis telefonunu arayıp adıyla isteyin. (Ses tonunuzda da sürekli görüşüyormuş izlenimi olsun. Soru sorarsa benden telefon bekliyor da diyebilirsiniz.)
Kolay gelsin...

Üye109 yazı
dostum o işler çok zor. genelde firmalar , çok büyük sorun yaşamadıkça gümrükçüsünü değiştirmiyor. çünkü herkes birbirinin iş düzenine alışmış oluyor.
gümrükçüsüyle sorun yaşayan yerler bulman lazım. bence tam tersi gümrük alanlarında B belgeli olanlardan sorunlu yerleri öğrenebilirsin.

Yerleşim Türkiye / KocaeliMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye84 yazı
bu fikir iyiymiş bunu deneyeceğim