Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Bosna Hersek Veya Bulgaristanda Şirket Kurmak

BaşlatanşahindenizTarih20/06/2016 22:16:58Yorum16

İlk mesaj
Yeni Üye8 yazı
Arkadaşlar merhaba yardımınıza ihtiyacımız var. Bizimle bilgilerinizi paylaşabilirseniz çok seviniriz. Ben ve eşim can sanatçısıyız Kültür bakanlığından cam sanatı sanatçısı belgem var. Bu zamana kadar yurtdışına satış yaparak para kazanıyoruz.Müşterilerimiz hazır. Bizde Bosna Hersek veya Bulgaristanda şirket kurup yine aynı şekilde satışlarımıza devam etmek istiyoruz Kısaca müşterimiz ve işimiz hazır tek ihtiyacımız şirket kurarak faaliyete geçmek. şirket kurmak için ne yapabiliriz. Aynı zamanda sanatımızı orada ücretsiz öğretmek sanatımızı Balkanlarda yaymak istiyoruz. Bize yardımcı olabilirseniz çok seviniriz. teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanatçı
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorum
Üye546 yazı
Paypal benzeri yandex money araştırdınız mı ?

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye8 yazı
Evet herşeyi araştırdık ama bizim işimize ne yazık ki sadece Paypal yarıyor

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Sanatçy
Yeni Üye4 yazı
Bulgaristanda Burgasa yakin cogunlugun Turk oldugu koyde uretim yapilabilir..muhasebe sirket kurmak sadece 1 haftanizi alir...ayrica ofis yerimizde mevcut..detayli bilgi ichin ozelden yazabilirsiniz..

Yerleşim Bulgaristan / BurgasMeslek Bilgisayar-Bili?im
Üye567 yazı
Üretim yapmayacaksanız ve sorun sadece paypal ise kesinlikle Makedonya'yı tercih edin derim. Üsküp yada Ohrid Gölü'nün bulunduğu Ohrid kentini tercih edin derim. Makedonya hem ucuz hem güzel bir ülke. Bosna Hersek 3 kantondan oluşuyor ve yasaları karışık. Bulgaristan'ı hiç düşünmeyin derim. Bana önceki gün mail atmıştınız bugün cevap verdim. Mailde belirttiğim telefonu ararsanız detaylı bilgi veririm. İyi çalışmalar.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - erkantekin
Üretim yapmayacaksanız ve sorun sadece paypal ise kesinlikle Makedonya'yı tercih edin derim. Üsküp yada Ohrid Gölü'nün bulunduğu Ohrid kentini tercih edin derim. Makedonya hem ucuz hem güzel bir ülke. Bosna Hersek 3 kantondan oluşuyor ve yasaları karışık. Bulgaristan'ı hiç düşünmeyin derim. Bana önceki gün mail atmıştınız bugün cevap verdim. Mailde belirttiğim telefonu ararsanız detaylı bilgi veririm. İyi çalışmalar.

Makedonya daha önce gidip gördüğüüz sevdiğimiz ve ilk tercihimiz olan yerdi ancak ne yazık ki Makedonya'da paypal'ın satış yapabilme özelliği yok o nedenle rotamızı öncelikli olarak Bosna'ya çevirdik sizi arayacağım yarın teşekkürler

Yeni Üye57 yazı
Merhaba Bulgaristanı kafanızdan silin, birikiminiz heba olur gider
Tercihiniz Bosna başkent saraybosnadaki başçarşıda bir işyeri tutarsaniz güzel iş yapar
Yada makedonya ohrid şehrinde, başka yerleri kesinlikle düşünmeyin, ohride yüzbinlerce turist geliyor, sırbıda geliyor almanda ingilizde japonu çinlisi yani güzel hareketli bir yer
Guzel iş yaparsanız türk çok türke düşmanlıkda yok

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Gyda
Yeni Üye8 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - fdeniz
Merhaba Bulgaristanı kafanızdan silin, birikiminiz heba olur gider
Tercihiniz Bosna başkent saraybosnadaki başçarşıda bir işyeri tutarsaniz güzel iş yapar
Yada makedonya ohrid şehrinde, başka yerleri kesinlikle düşünmeyin, ohride yüzbinlerce turist geliyor, sırbıda geliyor almanda ingilizde japonu çinlisi yani güzel hareketli bir yer
Guzel iş yaparsanız türk çok türke düşmanlıkda yok

Değerli yorumuz için teşekkür ederiz. Makedonya çok sevdiğimiz ve yaşamak isteyeceğimiz bir ülke fakat ilk etapta hali hazırdaki müşterilerimizle iş yapmaya devam etmek istediğimiz için ve Paypal sisteminin orada satış olanağı bulunmadığı için tercih edemiyoruz. Şuan Bosna Hersek üzerinde karar vermiş durumdayız. Çalışmalarımızı burada devam ettirmek bizim için daha avantajlı olacaktır.

Yeni Üye3 yazı
Merhaba
Bende paypal kapanmadan once internetten grafik satisi yapiyordum
suan icin gecici bir takım cözümler bulmama ragmen yasal olarak kesin cözüm saglayacak yurtdisinda sirketleşme gibi bir adim atmak istiyorum
bu konudaki girisimlerinizi vede bilginizi , atacaginiz adimlari benimle paylasabilirmisiniz
arastirmalarimda cesitli alternatiflere raslıyorum fakat konu cok yeni oldugundan bilgi eksikligi vede kirliligi mevcut
estonya ve amerika üzerinden sirket kurup banka hesabı acma fikirleri suan icin yaygın öneriler , bosna hersek ve bulgaristan alternatiflerini hic arastiramadik
saygılarımla

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Mimar
Yeni Üye8 yazı
Merhaba net adımlar attığımız zaman bilgi paylaşımı yaparız tabiki şuan için yalnızca araştırmadayız. biz aynı zamanda yerleşmeyi de istiyoruz o yüzden Balkanları araştırıyoruz ama Estonya ve Amerika uzaktan yönetmek için daha mantıklı olabilir. Umarım her halikarda Paypal ülkeye geri döner. Biz zaten 3 sene sonra yapmak istediğimiz yurtdışına yerleşme işini hızlandırdık. Umarım başarılı oluruz.

Yeni Üye12 yazı
2 gün önce batum a bu konuyla alakalı kişilere şirket kurdum, aynı şekilde türkiye den satış yapıyorlar ancak paypal sorun olduğu için hem işlemler konusunda kolay hemde yakın olduğu için batum u düşünürseniz yardımcı olabilirim

Yerleşim Gürcistan / BatumMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye8 yazı
Erdal bey size özelden mesaj gönderdim teşekkürler.

Yeni Üye12 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - şahindeniz
Erdal bey size özelden mesaj gönderdim teşekkürler.

Özel den gereken detayları yazdım. Bu arada hemşeriyiz. Paypal ile alakalı burada tbc bank ile anlaşması var. http://www.tbcbank.ge/web/en/paypal

Yerleşim Gürcistan / BatumMeslek Dany?manlyk