İlk mesaj
İş Kurma Ve Girişimcilik
Bosna Hersek Veya Bulgaristanda Şirket Kurmak
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
16 yorumM
Üye546 yazı
Ş
Yeni Üye8 yazı
Ş
Yeni Üye8 yazı
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - turk5 Ayrica, Bulgaristan'daki türk firmalara danisabilirsiniz: http://www.turk5.com/bulgaristandaki-turk-firmalari/ |
çok teşekkürler iletişim kurmaya çalışacağım.
A
Yeni Üye4 yazı
E
Üye567 yazı
Üretim yapmayacaksanız ve sorun sadece paypal ise kesinlikle Makedonya'yı tercih edin derim. Üsküp yada Ohrid Gölü'nün bulunduğu Ohrid kentini tercih edin derim. Makedonya hem ucuz hem güzel bir ülke. Bosna Hersek 3 kantondan oluşuyor ve yasaları karışık. Bulgaristan'ı hiç düşünmeyin derim. Bana önceki gün mail atmıştınız bugün cevap verdim. Mailde belirttiğim telefonu ararsanız detaylı bilgi veririm. İyi çalışmalar.
Ş
Yeni Üye8 yazı
Yazıyı gönderen - erkantekin Üretim yapmayacaksanız ve sorun sadece paypal ise kesinlikle Makedonya'yı tercih edin derim. Üsküp yada Ohrid Gölü'nün bulunduğu Ohrid kentini tercih edin derim. Makedonya hem ucuz hem güzel bir ülke. Bosna Hersek 3 kantondan oluşuyor ve yasaları karışık. Bulgaristan'ı hiç düşünmeyin derim. Bana önceki gün mail atmıştınız bugün cevap verdim. Mailde belirttiğim telefonu ararsanız detaylı bilgi veririm. İyi çalışmalar. |
Makedonya daha önce gidip gördüğüüz sevdiğimiz ve ilk tercihimiz olan yerdi ancak ne yazık ki Makedonya'da paypal'ın satış yapabilme özelliği yok o nedenle rotamızı öncelikli olarak Bosna'ya çevirdik sizi arayacağım yarın teşekkürler
F
Yeni Üye57 yazı
Merhaba Bulgaristanı kafanızdan silin, birikiminiz heba olur gider
Tercihiniz Bosna başkent saraybosnadaki başçarşıda bir işyeri tutarsaniz güzel iş yapar
Yada makedonya ohrid şehrinde, başka yerleri kesinlikle düşünmeyin, ohride yüzbinlerce turist geliyor, sırbıda geliyor almanda ingilizde japonu çinlisi yani güzel hareketli bir yer
Guzel iş yaparsanız türk çok türke düşmanlıkda yok
Tercihiniz Bosna başkent saraybosnadaki başçarşıda bir işyeri tutarsaniz güzel iş yapar
Yada makedonya ohrid şehrinde, başka yerleri kesinlikle düşünmeyin, ohride yüzbinlerce turist geliyor, sırbıda geliyor almanda ingilizde japonu çinlisi yani güzel hareketli bir yer
Guzel iş yaparsanız türk çok türke düşmanlıkda yok
e-mail : feryaldeniz@hotmail.com
Ş
Yeni Üye8 yazı
Yazıyı gönderen - fdeniz Merhaba Bulgaristanı kafanızdan silin, birikiminiz heba olur gider Tercihiniz Bosna başkent saraybosnadaki başçarşıda bir işyeri tutarsaniz güzel iş yapar Yada makedonya ohrid şehrinde, başka yerleri kesinlikle düşünmeyin, ohride yüzbinlerce turist geliyor, sırbıda geliyor almanda ingilizde japonu çinlisi yani güzel hareketli bir yer Guzel iş yaparsanız türk çok türke düşmanlıkda yok |
Değerli yorumuz için teşekkür ederiz. Makedonya çok sevdiğimiz ve yaşamak isteyeceğimiz bir ülke fakat ilk etapta hali hazırdaki müşterilerimizle iş yapmaya devam etmek istediğimiz için ve Paypal sisteminin orada satış olanağı bulunmadığı için tercih edemiyoruz. Şuan Bosna Hersek üzerinde karar vermiş durumdayız. Çalışmalarımızı burada devam ettirmek bizim için daha avantajlı olacaktır.
H
Yeni Üye3 yazı
26/06/2016 : 10:15:32#9
Web sitesi
Alıntı
Merhaba
Bende paypal kapanmadan once internetten grafik satisi yapiyordum
suan icin gecici bir takım cözümler bulmama ragmen yasal olarak kesin cözüm saglayacak yurtdisinda sirketleşme gibi bir adim atmak istiyorum
bu konudaki girisimlerinizi vede bilginizi , atacaginiz adimlari benimle paylasabilirmisiniz
arastirmalarimda cesitli alternatiflere raslıyorum fakat konu cok yeni oldugundan bilgi eksikligi vede kirliligi mevcut
estonya ve amerika üzerinden sirket kurup banka hesabı acma fikirleri suan icin yaygın öneriler , bosna hersek ve bulgaristan alternatiflerini hic arastiramadik
saygılarımla
Bende paypal kapanmadan once internetten grafik satisi yapiyordum
suan icin gecici bir takım cözümler bulmama ragmen yasal olarak kesin cözüm saglayacak yurtdisinda sirketleşme gibi bir adim atmak istiyorum
bu konudaki girisimlerinizi vede bilginizi , atacaginiz adimlari benimle paylasabilirmisiniz
arastirmalarimda cesitli alternatiflere raslıyorum fakat konu cok yeni oldugundan bilgi eksikligi vede kirliligi mevcut
estonya ve amerika üzerinden sirket kurup banka hesabı acma fikirleri suan icin yaygın öneriler , bosna hersek ve bulgaristan alternatiflerini hic arastiramadik
saygılarımla
Ş
Yeni Üye8 yazı
E
Yeni Üye12 yazı
28/06/2016 : 15:49:25#11
Web sitesi
Alıntı
2 gün önce batum a bu konuyla alakalı kişilere şirket kurdum, aynı şekilde türkiye den satış yapıyorlar ancak paypal sorun olduğu için hem işlemler konusunda kolay hemde yakın olduğu için batum u düşünürseniz yardımcı olabilirim
Ş
Yeni Üye8 yazı
Erdal bey size özelden mesaj gönderdim teşekkürler.
E
Yeni Üye12 yazı
30/06/2016 : 01:50:15#13
Web sitesi
Alıntı
Yazıyı gönderen - şahindeniz Erdal bey size özelden mesaj gönderdim teşekkürler. |
Özel den gereken detayları yazdım. Bu arada hemşeriyiz. Paypal ile alakalı burada tbc bank ile anlaşması var. http://www.tbcbank.ge/web/en/paypal
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz