Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

İstiridye Kompost Ve Tohumu

Başlatancelik mantarTarih17/06/2016 15:25:59Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye1 yazı
Slm.arkadaslar herkez mantar hakkinda yorumlar yapiyor.ben mantar yetistircisi olarak size sunu tavsiye ediyorum.deneyin denemeden hicbirsey olmaz,bende sizin gibi ilk baslarda cok karamsar kaldim ve oncelikle hazir kompost aldim hem urunu yetistirip hemde bilgi edindim bu arada denemeye basladim sim ise sukurler olsun hem tohumu hemde kompostumu kendim yapiyorum hemde urunlerimi satiyorum.isteyen arkadaslar var ise mantar hakkinda her konuda yardimci oluyorum.kompost ve tohum satisimizda vardir. ( 0555-759-6064 ) bu numaradan ulasabilirsiniz.hayirli ramazanlar.ibrahim celik
Celikmantar

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye14 yazı
mrb ibrahim bey kaç mt alanda üretim yapıyorsunuz pazarlama işini nasıl hallettiniz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Memur
Yeni Üye15 yazı
pazar sıkıntısı var diye biliyorumm..

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Kimyager
Yeni Üye72 yazı

Ayni soruyu soracaktim kac mt. Ve o metrajda aylik hasat miktari. Ve yuksek yayla kesimlerinde urun verimi nasil oluyor bilgi verirmisiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Üye285 yazı
İstiridye mantarının üretim anlamında fazla sıkıntılı olmadığını ancak toptan pazarlama da (marmara bölgesi hariç ) ve günlük perakende satışlarda istiridye mantarının fazla bilinmediğinden sıkıntı çıktığını şapkalı mantarın daha kolay satıldığını bir mantarcı abimiz söylemişti. Sanırım istiridye mantarının en büyük sorunu fazla bilinmemesi.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Ticaret