Ana içeriğe geç

Gıda, Tarım, Yeme-içme

Konsinye Zeytinyağı Almak İsteyen İşletmeler

BaşlatanKurtulusGonenenTarih24/01/2013 09:33:18Yorum45

İlk mesaj
Yeni Üye40 yazı
Arkadaşlar merhaba ben butik zeytinyağı üreticisiyim ve market veya aktar işletmelerine konsinye 1 er litrelik zeytinyağı satmak istiyorum..ilgilenen işletme sahipleri olursa irtibata geçebilir. bilgi almak isteyen olursa 0542 749 57 17 numaradan bilgi alabilirler.. ilginiz için teşekkür ederim.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Gıda
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
45 yorum
Yeni Üye40 yazı
işletmenize ahşap stand kuracağız ve ürünü yerleştireceğiz sonra her ayın 1. ödeme almak için kapınızı çalacağız ilgilenen arkadaşlar lüfen irtibata geçsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye40 yazı
bilgiler mail atılmıştır ilginize teşekkür ederiz

iyi çalışmalar dilerim

Üye780 yazı
bilgi alabilirmiyim lütfen

acelik@strotas.com
Strotaş

söve ,mimari restorasyon,dekoratif iç,dış mekan elemanları ve ısı yalıtım malzemeleri

Yerleşim Türkiye / KütahyaMeslek Ymalat
Yeni Üye40 yazı
Altan bey mail attım ilginiz içinde ayrıca teşşekür ederim

iyi çalışamalar dilerim

Yeni Üye40 yazı
merhablar alacağınız zeytinyağı ambalajlı mı yoksa varil olarak mı alacaksınız

Üye246 yazı
bilgi maili aatarmısınız. medflash@yahoo.com
Az olsun ama *HELAL* olsun

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye40 yazı
medflash bilgi mail i atılmıştır iyi çalışmalar dilerim

Yeni Üye40 yazı
Arkadaşlar Merhaba gelen bilgi talebi üzerine buradan biraz daha aydınlatmak istedim öncelikle şunu söylemek istiyorum zeytinyağım Hatay Arsuz Bölgesine aitdir.İşletmenize Ahşap bir stand kuruyorum ve ürünü diziyorum yakaşık 50 adet alıyor bir stand sonrasında bir konsinye sözleşmesi imzalıyoruz karşılıklı ürünü yerleştirdikten sonra 15 günde bir ziyaretinize geliyorum ve satılan ürün kadar fatura kesip ödeme alıyorum eksikleri stand da tamamlıyorum.. yaklaşık 10 senedir zaten bu işi yapıyordum fakat ilçe tarım müdürlüklerinden yediğim cezalar sonucu işimi resmi hale getirdim.. ilk etapta sizden ücret talep etmiyorum (İstanbul için)...İstanbul dışında olursa getirdiğim ürünlerin %50 sini alıyorum.. İstanbul içi satışlarım yeni kurulmuş bir şirket olmasına rağmen oldukça iyi zeytinyağım oldukça lezzetli ve Natural Sızma dır asit oranı %0,2 ücrete gelince 12,5 tl ye size veriyorum siz satış potansiyelinize göre fiyatı belirleyebilirsiniz şuan verdiğim yerler 15 tl ve 17,5 tl civarında satıyorlar oldukça memnunlar isteyene tatmaları amacı ile numune gönderebilirim.. ilginiz için şimdi den çok teşekkür ederim herseke allah bol kazançlar versin.

Üye127 yazı
ürün resmi, asit derecesi ve fiyat göndermenizi rica ediyorum.
BAVER GRUP
beslen-ankara@hotmail.com
0507 544 46 33

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat