mimmanagement 'in degerli yorumlarina katiliyorum. "yonetici nefret edildigi derecede basarilidir." kesinlikle dogru bir tespit. cunku benim de ilk zamanlardaki hatam tatlı dille amiri oldugum kisilere is yaptirmakti.zamanla gordum ki, ben kalp kırmayayim benden sogumasinlar diye yumusak konustukca, onlar bana daha fazla itiraz etmeye basladilar.
Koraya gelince, cok calistigini ve hakkini alamadigini iddia ediyorsun.Sunu sormak istiyorum sana ne kadar orjinalsin ya da yaraticisin? Sen o pozisyona gelmeden once o departman ne durumdaydi,simdi ne durumda? Koray gelince boyle olduk,dedirtebildin mi insanlara? Cok calistigini soyluyorsun.Unutma macin suresi 90 dakikadir ama topla oynama suresi 78 dakika derler. Senin kac dakikan "topla oynamakla" geciyor? Senin mac suresinde cok kosuyor olman, eger skoru etkilemiyorsa bosuna efor harcama.
Mesaiye kalarak, fazla calistigini saniyor olmayasin. Belki de senin mesaiye kalman gunduz, zamanını verimli kullanmadiginin gostergesidir. Bil ki, sadece acemiler ve tembeller mesaiye kalir. Simdi biraz silkelen ve kendini yeniden tart. Hala hakkini alamadigini dusunuyorsan o isten ayril derim. Ama ayrilirken de asaletinle ayril. Fatih Terim ornegini dusun...takımı sampiyon yap ve oyle git. VAZGECILMEZ OL,ancak o zaman şu an hayalini kudugun parayi alabilirsin.