Ana içeriğe geç

Her Yönüyle Liderlik

Polemik

BaşlatanilterişTarih11/10/2004 13:54:40Yorum2

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
merhaba arkadaşlar.sitenizi ilk defa ziyaret ediyorum.güzel yazılarda var..ama ne için yazılıyor bu yazılar?..bu siteye giren insanları liderliğe hazırlamak mı?
gördüğüm kadarrıyla yazılan yazılar genel yazılar.yani bir olay bir obje üzerine yoğunlaşılmıyor.ne bileyim.bir işletme veya bir işletmeniz vardır burdaki olayı anlatırsınz.sergilenen yönetim ve liderlik ışığında bir sonuç değerlendirmesi yaparsınız.elle tutulur gözle görülür birşeyler olmalı bence.yazıların hepsini okumadım ama okuduklarımı, herhangi bir yönetim ve liderlikle alakalı kitabı açsam orada da okuyacağım.değişik birşeyler yok.
yazılar güncellikten çok uzak..türkiyede yaşıyoruz ve tc vatandaşıyız veya değiliz..elimizde analizi yapılacak o kadar çok malzeme varki..
eleştiri ve tenkitlerinizi bekliyorum..
ATALAY

Yerleşim Türkiye / trabzonMeslek Mühendis
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Üye1122 yazı
Madem ki kitaplarka aynı diyorsun, sana pek bişey kazandıracak olay yok. Açılışı sen yap değişik yaratıcı bişeyler bul yaz gerisini biz getirelim. Hiç bişey yazmadan sırf yorum yaparak konuşmak çok kolay. Ne demek istediğini örneklerle göster ben yönetimle ilgili her türlü konuda tartışmaya hazırım. Hoşgeldin yazılarının devamını bekliyoruz.

Yerleşim Kuzey Kybrys TC / GüzelyurtMeslek Bankacylyk-Finans
Üye370 yazı
Evet aramıza hoş geldin ilteriş.
Eleştirilerini gerçekleştirmek ve daha güzel forum oluşturmak üzere bizler de buradayız. Bana o kadar dolu geliyor ki yetişemiyorum bile birçok konuya. Hadi başlayalım güncel bir konudan.
Sağlıklar diliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Dany?manlyk