Ana içeriğe geç

Giyim, Aksesuar Ve Bijuteri

Toptan Ve Perakende Bileklik Kombinli Saatler

BaşlatansaatimbuTarih14/06/2016 19:11:37Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Sayın koniks sakinleri merhaba;

Saatimbu olarak toptan ve perakende bileklikli kombin kol saatleri ithalatı ve satışı yapıyoruz. Marka kendi markamızdır. Kombinleri modaya uygun olarak planlıyor ve yapıyoruz.

Kendi bulunduğu yerde veya farklı bir mecrada toptan perakende her türlü satış için adete göre uygun fiyatlar vermekteyiz.

İş ortaklıklarınızı bekliyoruz saatimbu@gmail.com aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Örnek Olarak Bileklikli Kombinlerimiz.

Uygun fiyatlı toptan ve perakende bayan,erkek saat ve bileklik satışı için www.saatimbu.com u ziyaret edebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - nc-senersa
sayfanizi iceledim lutfen bana toptan fiyatl listenizi ve varsa katalog gönderebilrimisz..
nevzat-sener@hotmail.com

Mail gönderilmiştir. Katalog olarak websitemizi kullanabilirsiniz. İlginize teşekkürler.
Uygun fiyatlı toptan ve perakende bayan,erkek saat ve bileklik satışı için www.saatimbu.com u ziyaret edebilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye5 yazı

Kombinlerimize örnek olarak fotoğraflar eklenmiştir. Konu günceldir. Saygılar

Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - merfarm
Fiyat ve varsa katalog alabilirmiyim...
mersolgubre@gmail.com

Fiyat bilgisi mail adresinize gönderilmiştir. İlginize teşekkürler.

Yeni Üye5 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - zxcvbnm
fıyat bılgısı alabılırmıyız yusuf123299@gmail.com

Fiyatlar Mail ile gönderilmiştir. İlginize teşekkürler.

Yeni Üye32 yazı
Arkadaşlar, eğer toptancılıkla uğraşıyorsanız ve daha fazla müşteriye ulaşmak istiyorsanız veya bu işe girmeyi düşünüyorsunuz ve ucuza mal arıyorsanız size www.merkandi.com.tr sayfamızı tavsiye ediyorum. Portal uluslararası toptancılık piyasası olarak çalışıyor. Genellikle Avrupa toptancıları orada ilanlar veriyor. Pek uğraşmadan yurt dışı piyasalarına girip işlerinizi büyütebilirsiniz. Daha fazla bilgi almak isterseniz bana özel mesaj atabilirsiniz veya doğrudan katrin@merkandi.com.tr adresime yazabilirsiniz.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk