Konu yayın tarihi yukarıda gösterilir. Tarih bilgisi, içeriğin bugün de geçerli olduğunu göstermez.
Profil alanı ve konumu üyenin profil beyanına dayanabilir.
MERHABA ARKADASLAR...PAZARLARDA ORJINAL ZARA-H&M-MAYORAL-BOYNER-GEORGE-NEXT-DİSNEY... BEBEK&COCUK ÜRÜNLERİ GİYİSİLERİ SATILIYOR COK UYGUN FIYATLARA...PAZARDAKI SATAN KISILER BU URUNLERI NERDEN ALIYORLAR NEREDEN BULUYORLAR BANA BILGI VERECEK OLAN BIRI VARMI ARANIZDA....YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM BENDE ALIP KUCUK BI DUKKANDA SATMAK ISTIYORUM.
Arkadasim merter,e git orada arastir mutlaka bulursun eger istersen benim elimde h&m marka ic camasir var.daha detayli bilgi almak istersen arayabilirsiniz beni 0544 350 34 48 ismim ferdi coskun
Sayın Ayakkabıcı; Elimde Disney in ihraç fazlası Çocuk Mont - Sweat ve kız Çocuk penye ve elbisesi var Adetler : Mont 200 Adet Tane : 8,5 Tl - Sweat 175 Adet Tane : 6,5 Tl. KIz penye ve Elbise 275 adet Tane : 4,5 Tl. İlgilenirseniz resimlerini mail olarak atabilirim.
[quote]Yazıyı gönderen - tamyaz Sayın Ayakkabıcı; Elimde Disney in ihraç fazlası Çocuk Mont - Sweat ve kız Çocuk penye ve elbisesi var Adetler : Mont 200 Adet Tane : 8,5 Tl - Sweat 175 Adet Tane : 6,5 Tl. KIz penye ve Elbise 275 adet Tane : 4,5 Tl. İlgilenirseniz resimlerini mail olarak atabilirim. [/quot
Yazıyı gönderen - tamyaz Sayın Ayakkabıcı; Elimde Disney in ihraç fazlası Çocuk Mont - Sweat ve kız Çocuk penye ve elbisesi var Adetler : Mont 200 Adet Tane : 8,5 Tl - Sweat 175 Adet Tane : 6,5 Tl. KIz penye ve Elbise 275 adet Tane : 4,5 Tl. İlgilenirseniz resimlerini mail olarak atabilirim.
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
"ANNEMİN KREMİ ''Kırışıklık karşıtı bakım ve güzellik kremimiz 1800 yılı sonlarına dayanan asırlık bir tariftir.Tamamen doğal içeriklidir... Sivilce, ergenlik sivilcesi,çil,leke,güneş lekesi,doğum lekesi,deride oluşan değişik renklerdeki benek ve lekeler,siyah noktalar,stresten oluşan sivilce ve benzeri cilt rahatsızlıklarının düzenli kullanımda oluşmasına engel olur. Cildinizi korur.. Ölü deri hücrelerini kurutur ve deriyi canlı tutar.. Erkekler için traş sonrası kullanıldığında deriyi yumuşatır ve canlandırır.. Kırışıklıkların oluşumuna engel olur.. Bu sebeple yıllardır vazgeçemeyen müşterilerimiz vardır... Kesinlikle yan etkisi yoktur,doğal içerikli olduğu için alerji yapmaz. Yağlı kuru her cilt için uygundur. Erkek, bayan ve hamile bayanlar kullanabilir. www.anneminkremi.com
Beyler elimle 2 kalite zara bershka vs ve çoçuk ürünleri bulunmaktadır. . 1 kalite h&m next -george gibi ürünler olmak üzere sürekli markalar değişmektetir Timberland , Pull and bear , Diesel , miss sixty . Blanco bu markalar arasında değişmektetir. 1 kalite mal iç piyasaya verilmemektedir. hepsi ihraaçat fazlası ve orginal ürünlerdir . 0537 416 72 95 -
selam,istanbul'daki dükkanımda satmak üzere İhraç Fazlası,orjinal Çocuk Giyim Ürünleri Arıyorum..1.kalite ve 2. kalite olarak ayrı ayrı gruplar alabilirim.Elinde temiz ürün olan arkadaşlar mail veya telefon ile ulaşırlarsa sevinirim.0.505.7636007...oyagmurgezer@gmail.com
Yazıyı gönderen - kaans [quote]Yazıyı gönderen - tamyaz Sayın Ayakkabıcı; Elimde Disney in ihraç fazlası Çocuk Mont - Sweat ve kız Çocuk penye ve elbisesi var Adetler : Mont 200 Adet Tane : 8,5 Tl - Sweat 175 Adet Tane : 6,5 Tl. KIz penye ve Elbise 275 adet Tane : 4,5 Tl. İlgilenirseniz resimlerini mail olarak atabilirim. [/quot
bana da mail atabilir misiniz, tşk.
Referans bağlamı1 alıntı›
Bu işaretler mesajda yazar tarafından kullanılan bağlantı ve alıntıları görünür kılar. Bir referansın bulunması, içeriğin doğrulandığı veya kaynağın güvenilir olduğu anlamına gelmez.
Yazıyı gönderen - tamyaz Sayın Ayakkabıcı; Elimde Disney in ihraç fazlası Çocuk Mont - Sweat ve kız Çocuk penye ve elbisesi var Adetler : Mont 200 Adet Tane : 8,5 Tl - Sweat 175 Adet Tane : 6,5 Tl. KIz penye ve Elbise 275 adet Tane : 4,5 Tl. İlgilenirseniz resimlerini mail olarak atabilirim.
Yazıyı gönderen - sensetistore toptan markalı kozmetik makyaj malzemesi isteyenler çok ucuza marka ürünler her yerde satabileceğiniz fiyatlarla ilgilenenler senseti111@gmail.com
İhraç Fazlası Marka Çocuk Giyim Ürünleri Arıyorum..1.kalite ve 2. kalite Lutfen defolu olmasin temiz urun istiyorum ama lutfen fiyatlari da uygun olsun "chefkenan14@hotmail.com" dan ulasa bilirsiniz.
Merhaba, Bende benzer ürünler arıyorum. İlgilenenler banada ürünlerinine ait fiyat, resim ve ödeme ve mal teslim koşulları gibi ürün ve satış hakkında detay içeren bilgileri toptanalici@gmail.com adresine gönderebilirse sevinirim.
İyi çalışmalar.
Sıfır, İkinci El Endüstriyel Mutfak Ekipmanları Alım-Satım ve İmalatı
Bu internet sitesinde, kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Gizlilik Prensiplerimiz