Yeni Üye Toplam 23 yazı |
| ||||||||
| 22hayal Yeni Üye Toplam 1 yazı |
çocuk ürünlerinizi mail atabilirmiiniz Yerleşim : Türkiye / Edirne | Meslek : Esnaf | ||||||
| VSL Üye Toplam 628 yazı | 14/01/2015 : 19:19:56 Bölgeyi bildirin görüşelim. Vsl-34@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||||
| murattkm Yeni Üye Toplam 3 yazı |
VSL bey ben yurtdisinda cocuk giyim satiyorum. Mumkunse cocuk&bebek giyimlerinizi fiyati ile beraber mail gonderebilir misiniz? Diger arkadaslarda elinizde 1. kalite markali cocuk&bebek giyimleri toptan varsa mail ve fiyat olarak mail atabilirsinzi... mikky134@yandex.ru murattkm Yerleşim : Türkmenistan / Ashgabat | Meslek : Ticaret | ||||||
| erdenerizm Yeni Üye Toplam 1 yazı | 24/02/2015 : 09:09:49 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||||
| guler8287 Yeni Üye Toplam 1 yazı | 13/10/2015 : 10:55:15 arkadaşlar pazar da satmak ihraç malı markalı çocuk ve bebek ürünleri arıyorum.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmıdır acaba??? guler8287 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||||
| smart.trend Üye Toplam 113 yazı |
merhabalar biz iran serbest ticari bolgesinde magazalarimiz bulunmak uzere tum iran'a pazarlama ve toptan satis hizmeti vermekteyiz. bu nedenle iranda pazarlamak uzere : urunlerin toptan resimli fiyat listesini ve detayli bilgi rica ediyorum. saygilarla behzad farshbaf +98 914 769 1763 smart.behzad@yahoo.com saygilarla : behzad farshbaf tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...) e-mail : smart.behzad@yahoo.com Yerleşim : İran / Tabriz | Meslek : Ticaret | ||||||
| star cocuk Yeni Üye Toplam 2 yazı |
Hasan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||||
| star cocuk Yeni Üye Toplam 2 yazı |
Hasan Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Esnaf | ||||||
| hepsinerakip Yeni Üye Toplam 3 yazı | Bebek giyim sektöründe eticaret üzerinden satış yapan firmalara bayilik verilecektir. Siz satın biz kargolayalım. http://www.hepsinerakip.com e ticaret sitemizde çocuk patiğinden ,tulum,iç çamaşırı,hastane çıkışı, 0-10 yaş arası pantolon,ikili takım,gömlek,tişört,mont,hırka,eşofman takımı,üçlü takımlar,kışlık ve yazlık ürünler,önlük,battaniye gibi bir çok üründe %20 ile %70 lere varan kar marjı ile satış yapabilirsiniz. www.hepsinerakip.com www.ertugannebebek.com Yerleşim : Türkiye / Denizli | Meslek : Ticaret | ||||
| cicisler Yeni Üye Toplam 2 yazı |
Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ev kadını | ||||
| cicisler Yeni Üye Toplam 2 yazı | 31/10/2015 : 20:55:38 merhaba ihrac fazlasi markali cocuk urunleri satan arkadaslar urun resimleri ve fiyatlariyla mail atabirmi teşekkürler Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Ev kadını | ||||
| hcingir Üye Toplam 120 yazı | 06/12/2015 : 14:40:09 Kırgızistanda satmak üzere ihraç fazlası (defosuz) ürünlerden elinde olanlar bana maille fiyat ve resim atarlarsa alabilirim. hcingir@yahoo.com hcingir Yerleşim : Kırgızistan / Bişkek | Meslek : Emekli | ||||
| çınar dış ticar et Yeni Üye Toplam 38 yazı | 13/12/2015 : 00:29:07 İhraç fazlası ürün satan arkadaşlardan ürün resim ve fiyat bilgilerini yollamalarını rica ediyorum Herkese HAYIRLI işler dermanaydin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| çınar dış ticar et Yeni Üye Toplam 38 yazı | 13/12/2015 : 00:31:12 dermanaydin Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : İthalat / İhracat | ||||
| erenbektas Yeni Üye Toplam 4 yazı |
Yerleşim : Türkiye / Çorum | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| viptoptan Üye Toplam 198 yazı | 14/03/2016 : 18:55:10 İhraç fazlası markalı bay ve bayan boxer toptancısıyız İlgilenen arkadaşlara bilgi verebiliriz Yerleşim : Türkiye / İskenderun | Meslek : Satış / Pazarlama | ||||
| enises Yeni Üye Toplam 1 yazı | 09/05/2016 : 09:47:37 Ihracat fazlasi Marka cocuk ve Bayan giyim ariyorum tekleme de olabilir.Elinde olan varsa lutfen resim ve fiyat atsin. Yerleşim : Bulgaristan / Ruse | Meslek : Serbest meslek | ||||
| diloe Yeni Üye Toplam 4 yazı | 09/05/2016 : 23:25:34 penti marka bikini takım 25 tl toptan satışımız vardır 0507 487 61 35 Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Öğretmen | ||||
| sparhawk Yeni Üye Toplam 8 yazı | 09/07/2016 : 13:57:12 merhaba.Mağazamızda satılacak Ihracat fazlasi Marka cocuk modelleri arıyorum. Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Esnaf | ||||
| aslanoglu Yeni Üye Toplam 11 yazı | 09/07/2016 : 17:46:53 Marka ihracat fazlası çocuk giyim ürünleri arıyorum mağazamda satmak için. Telefon 0506 144 70 99 Yerleşim : Türkiye / Ankara | Meslek : Tekstil | ||||
| Turgay0068 Yeni Üye Toplam 72 yazı | 08/08/2016 : 12:59:04 Vsl fiyat ve resim atabilirmisin trg.tmz@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||
| Turgay0068 Yeni Üye Toplam 72 yazı | 08/08/2016 : 14:56:47 Vsl kardesim tokat ve amasya bolgesi icin yuklu alim yapmak istiyoruz maili ustte attim . Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Serbest meslek | ||||
| dsahin55 Yeni Üye Toplam 2 yazı | 27/09/2016 : 14:31:38 Merhabalar, İlkokul Çocukları için okul cevresinde satabileceğim eşofman takımlarına ihtiyacım var, ailelerin gelir seviyesi orta derecedir, 20-40 arası satabileceğim, bana da kar kalmasını düşündüğüm 500adet çocuk eşorfmanı arıyorum, ilgili toptancı arkadaşların d_sahin55@hotmail.com adresime veya 5373900255 numaralı telefondan ulaşmalarını rica ederim. 01.10.2016 tarihinde bursada vişne caddesi toptancılarını gezerek fiyat ve fikir edinmeyi düşünüyorum, fiyat hususunda anlaşabilirsek herkes nasibini yemiş olacak. Muhasebe Finans Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Muhasebe | ||||
| özgeaktas Yeni Üye Toplam 1 yazı | 28/09/2016 : 19:12:44 merhaba ; bayan giyim olmak sartı ile ihraç fazlası marka ürün satın almak istiyorum.İstanbul da elinde bayan giyim olan arkadaşlar fiyat ve resim paylaşırsa sevinirim. hemen alım yapacağımızdan dönüşlerin hemen olmasını özelikle rica ediyorum. ozgeaktas5663@hotmail.com Yerleşim : Türkiye / Bursa | Meslek : Tekstil | ||||
| cansinbebe Yeni Üye Toplam 1 yazı | 14/11/2016 : 18:49:22 Parekende magaza, pazarda satmak için markalı veya parti malı cazip çocuk ürünleri arıyorum ilgilenen varsa grafikdesign_34@hotmail.com mail bekliyorum cansınn Yerleşim : Türkiye / İstanbul | Meslek : Hazır giyim | ||||
| xhiltix Yeni Üye Toplam 1 yazı | 13/02/2017 : 23:33:39 cazip fiyatlarda bebek ve çocuk ürünleri arıyorum. ilgilenenler katalog ve fiyat listelerini xhiltix@mynet.com adresine gönderebilirler. imz A Yerleşim : Türkiye / Hakkari | Meslek : Ev kadını | ||||
| Demirdelen Yeni Üye Toplam 93 yazı | 23/03/2017 : 13:53:23 Dökme ürün mağazası açmak istiyorum. Ürünleri olanlar lütfen mesaj bırakın Yerleşim : Türkiye / İzmir | Meslek : Satış / Pazarlama | ||
|
| ||||
Bu web sitesi bilgilendirme amacıyla iyi niyetle, amatör bir ruhla hazırlanmıştır ve yer alan her türlü bilgi genel nitelikte olup, doğruluğu, eksiksiz olması, güvenilirliği, yeterliliği ve güncelliği hiçbir surette sitemiz tarafından garanti ve taahhüt edilmemektedir. Yer alan görüş ve yorumlar tamamen Koniks.com üyelerinin kişisel görüşlerini yansıtmaktadır. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak iş kurma/yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir ve söz konusu bilgilere dayanılarak alınacak kararların neticesinde oluşabilecek yanlışlık veya zararlardan Koniks.com sorumlu tutulamaz. | ||||
© 2000-2026 Koniks.com İletişim || Kullanım Şartları | Kurallar | Sitenin Kullanımı | Gizlilik | Yardım | ||||