Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yeni Bir İş Kurma Fırsatı.

BaşlatanzarokekTarih12/06/2016 19:55:16Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye33 yazı
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim arkadaşlar. Sizin değerli yorumlariniza ihtiyacım var öncelikle şunu bilmenizi istiyorum herkes kendi yolunu bulmaya çalışıyor birseyler yapmaya çalışıyor ben tecrübelerinze dayanarak yorum yapmanizi istiyorum yenilik çerçevesi içerisinde. Benim mesleğim yok üniversite okudum malum kpsseye girdim ama umudum sınavdan yok aşağı yukari 20000-25000tl civarında para var bu parayla neler yapılabilir ben oto yikama felan düşünüyorum ama pek sıcak bakmıyorum yurt dışından mal getirip satmak istiyorum ama neler rovansta bilmiyorum piyasayi bilen arkadaşlar bildiklerini paylaşabilirsiniz ayrıca güzel is fikirleriniz varsa burda bizimle paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim size.. bunuda belirtmek isterim bir kafe açmak isterim ama bu sermayeyle zor onun için oraya girmemek daha faydali

Yerleşim Türkiye / DiyarbakırMeslek Halkla ilişkiler
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye74 yazı
arkadaşım mail adresini verirsen sana yeni bir iş fırsatı mail atayım
herşey kısmet.....

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Di?er
Yeni Üye33 yazı
İlginiz için teşekkür ederim size mesaj attım bilginiz olsun. Diğer arkadaşların da desteğini bekliyorum iyi günler.
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan Kaptanın yelkeneri nasıl açtığıdır...

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler
Yeni Üye34 yazı

Merhaba kardesh.Sen Mail adresini bana yaz,teklifleri sana yazayim.
Ashurov Rufat

Yerleşim Azerbaycan / BakuMeslek Dany?manlyk
Üye126 yazı
şu forumda nedense bir paylaşım ruhu oluşamadı gitti. ülkemin insanı kendine düşman elin yunan forumlarına bak ingiliz forumlarına bak hele bulgarlar açık seçik rahat ve özgür paylaşımlar var. dahası yetmemiş melek yatırımcı ve açık destek siteleri kurmuşlar. bakınız http://www.crowdcrux.com/top-10-crowdfunding-sites-for-nonprofits/
onlarda millet hatta soyları karısık millet...
yahu neyiniz var ne çekinceleriniz var ne gizli muhasebe yatırım gemileriniz batacak? tutturmuşlar mail at mail ver yeterin bi yahu... o zaman bu foruma daha dogrusu paylaşım mantıgına ne gerek var. teknoloji cok vallahi kurnazlığa... hoş bu hal ve tavrın neresi kurnazlık halen onu da anlayabilmiş değilim. hiç mi mod uyarmaz azcıkda foruma calısın hep kendinize mail trafigi için kullanmayın demiyor. burada ki arkadasları tanımam zati alilerine de direkt bi lafım yok ama aha denk geldim yine el mecburen bu başlıkta da yazıyorum. böyle başlıklar çöp ! insanlar bu foruma niye gelsin niye takip etsin fikir ortak sağduyu paylaşım ahlakı olmayacak ise tamam herkes B2B sitesine veya linkedine en azından faceye gecsin o halde kaldırın forum morum yok!!
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye450 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - sonerya
şu forumda nedense bir paylaşım ruhu oluşamadı gitti. ülkemin insanı kendine düşman elin yunan forumlarına bak ingiliz forumlarına bak hele bulgarlar açık seçik rahat ve özgür paylaşımlar var. dahası yetmemiş melek yatırımcı ve açık destek siteleri kurmuşlar. bakınız http://www.crowdcrux.com/top-10-crowdfunding-sites-for-nonprofits/
onlarda millet hatta soyları karısık millet...
yahu neyiniz var ne çekinceleriniz var ne gizli muhasebe yatırım gemileriniz batacak? tutturmuşlar mail at mail ver yeterin bi yahu... o zaman bu foruma daha dogrusu paylaşım mantıgına ne gerek var. teknoloji cok vallahi kurnazlığa... hoş bu hal ve tavrın neresi kurnazlık halen onu da anlayabilmiş değilim. hiç mi mod uyarmaz azcıkda foruma calısın hep kendinize mail trafigi için kullanmayın demiyor. burada ki arkadasları tanımam zati alilerine de direkt bi lafım yok ama aha denk geldim yine el mecburen bu başlıkta da yazıyorum. böyle başlıklar çöp ! insanlar bu foruma niye gelsin niye takip etsin fikir ortak sağduyu paylaşım ahlakı olmayacak ise tamam herkes B2B sitesine veya linkedine en azından faceye gecsin o halde kaldırın forum morum yok!!

Altına aynen imzamı atarım. Ellerinize sağlık.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis
Yeni Üye33 yazı
Sayın sonerya yorumunuza cevap bir nevi sataşma sayılır Ama mail konusunda haklisiniz neyse teklif veya fikir burda paylaşılsin ona hemfikirim ama kalkip bizim ülkemizle başka ülkeleri karşılaştırıp üstüne bizi ezmeniz hoş değildir birkere kültür farki vardır din farkı vardır benze olmamiz zaten mümkün olamaz. Ayrica bu başlıklar çöp felan diyorsunuz ama siz o çöpün içinde birseyler arıyorsunuz ki burdasiniz insanları bu şekilde itam edemezsiniz bu şekilde haddini bilmezlil kabul edilemez kapiş?

Yerleşim Türkiye / DiyarbakyrMeslek Halkla ili?kiler
Üye126 yazı
siz aslında mesajı aldınız ama işte yine de bi polemikle ana mevzunun haklılığını sabote etme niyetiniz var gibi :) kültür farklılığı felan yok mecburen çöplükte dolaşmak felan... yine de açıklama yapayım bari
1.cisi başlık çöp mü evet çöp. bakın kimseye faydası olmayan kişisel mail iletişimi yapıyorsunuz ki bu bencilce bir davranış eskiden bir adabı muaşeret vardı toplum içinde kulaktan kulağa fısıldaşılmazdı ortaya herkese bir sohbet havası oluşturulurdu. zaten FORUM kurulmasının tek ve ana amacı budur paylaşım!!!
2.cisi mecburen forumda değilim ben oradaki el mecburen yazışım beni bunu yazmaya yine zorladınız anlamında yani yapmayın ki bulmayın hesabı yoksa ben gayet güzel paylaşımlarda bulunmuşum bulunuyorum forumda...
3. olarak ise o ülkeler medeni ve paylaşımlı destekli projeler yaparlar bilgi saklama sakınma birbirine gizli dolap cevirme huyları yoktur varsa da en azından bunu forum ortamında yapmazlar siz halen forum nedir anlayamadıysanız ikinci sınıf veya 3. sınıf dünya seviyelerindesinizdir bunu ben degil dünya literatürü der. uganda ile danimarka arasındaki farktan bahsederken...

off neyse artık herkes hakettigini bulurmuş :) size sataşma yapmadıgımı kişisel olarak sizi tanımadıgımı ama yaptıgınız hareketin bu foruma ve paylaşım mantıgına ters oldugunu söylemiştim ama siz olayı bizzati bana cevrince yine el mecuren söylemek zorunda kaldım
pozitif yaklaşım empati ile mümkündür.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye450 yazı
sonerya arkadaşım bence olayı yanlış anladınız.
Buraya yazılan her bir kelime çöp değildir.
Benim de dahil olduğum kızdığımız şudur.
Burası forum herkes bilgisini ve fikrini paylaşır.
Bana email adresini yaz, özelime yaz veya beni bu numaradan ara gibi cevap yazmaları saçma buluyoruz.
Sonuçta çok gizli bir bilgi değil demek ki gelen her emaile veya telefona bu bilgiyi paylaşacaksa niye direkt buradan yani forumdan paylaşmıyorlar.
Buradan açıklamayı yapıyorsanız yapın. Yoksa mail yazan ve telefon açanın ciddi olduğu konusunda bir ön yargı oluşturulmaz.
Yazsınlar iş fikrini ilgimizi çekerse yazarız da ararız da.

Neyse inşallah en kısa zamanda işleri yoluna koyarsın.

Oturduğum yerde sitede bir dairede genç arkadaşımız home office türü çalışıyor.
Kargo ile bir şeyler gelip kargo ile gönderim yapıyor. Tam olarak ne tür şeyler-mallar bilmiyorum ama sonuçta bir şeyler kazandığı muhakkak.
Sanırım internetten indirimli ve ucuz ürünleri bulup alıyor daha sonra belli bir kar ile satışa sunuyor.
Sonuçta bu işte çok büyük bir sermaye gerektirmiyor bence (en azından daha sağlam bir iş fikri bulana kadar) bu konuda araştırma yapabilirsin.
Makina Mühendisi/İstanbul

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Mühendis