Açmayı düşündüğüm ilde başka waffle dükkanı yoktur sadece cafelerde yapılıyor onlarda waffle benzemiyor.
Kira ne kadar olmalı ?
Yatırım ne kadar tutar ?
Malzemede kaliteli ne kullanabiliriz ?
Dükkan kaç metrekare civarında olmalı vs.
| Alıntı Yapılan Metin: |
Yazıyı gönderen - mersinceviz kolay gelsin arkadaşım inşallah olur dediğim benim sana fikrim fırında mısır olayı türkiyede ilk ve tek belgeli patentli eğer düşünürsem resimleri ve belgeleri gönderirim. |
Yazıyı gönderen - beyinsel Yer neresi bilmiyorum ama 80-90 bin olan yerde waffle riskli olabilir hocam...maliyeti düşükse dene... yüksekse girme bence...waffle devamlı yenen bir şey değil...insanlar direkt dondurma vs..takılıyor. Günlük yeterli sirkülasyonu sağlayamayabilirsin... İstanbul'da bile kolay gitmiyor...Yine de kolay gelsin... Yanında çiğköfte satmak istersen (İstanbul'a yakınsan)Adıyaman el yapımı çiğköfte sağlayabilirim...Yiyen bir daha yer... |
Yazıyı gönderen - sonerya bende bunu düşündüm fizibilitesini maliyetlerini cıkardım. bildiğin kafe ortamı sağlamalısın waffle fastfood gibi ayakta al git ürünlerinden değil illa ki oturacak ve en az yarım saat-1 saat masa meşgul edecek cinsten. :) neyse kafe kurulum maliyetlerini zaten biliyorsunuzdur ama en minumum rakamlarla 6-7 masa takımı ile tezgah felan 15 bin tutar yer kirası stopajı tanıtımı reklamı sana kalmış dahil değil. ama 23 bine açanıda tanıyorum tam takır herşey dahil işleyen ve devrine 50 bin ister artık zira oturmuş bir müşterisi oldu 1 yıldır iyi ***ürüyor ama yeri cok iyi 2 lise ayrıca bi kampus yanı sayılır. zaten bu işi iyi bir caddede yol üstü yapmazsan batırır zira bu yatırım maliyetiyle en az günlük ciro 400-500 olmalı kar marjı ortalama %50 olan ürünlerden (çay kave zaten iyi yüzdeleri olan ürünler meşrubat varsa vitamin bar ayrıca tost waffle bu kar marjını rahat yakalar) sadece waffle değilde kumpir - waffle tuzlu hamurlar tost çeşitleri - dondurma ve tatlılar olan bir cafe açmak yanına da yaz günü buzlu vitamin bar eklemek akıllıca olabilir. tabi bu durumda yatırım maliyetin biraz daha artabilir. ama dediğim gibi 2500 kirayı cıkartanları gördüm bu işten ama yeri iyi emin degilim ama günde 30 menü satmasa durmazdı bu arada her menü en az 15-20 tl :) waffle cok değişik bir iş hiç yemeyen hastası olur ama formülünü tutturabildiysen eğer :) sıcak çikolatlı gofret hamuru üzerine meyve salatası soslarla hele birde 2 kepce dondurmayla dur şimdi canım çekti :) |
Yazıyı gönderen - sefapolat24 Malzemede kaliteli ne kullanabiliriz ? |
Yazıyı gönderen - sonerya 12 cm lik olanlar olabilir ben bol bol koydum meyveyi :) |
Yazıyı gönderen - feritselcuk kemal usta waffle var moda da üstüne waffle yoktur efsane lezzeti vardır her zaman kuyruk vardır.. paran varsa bayiliğini al istanbul ateşehire yap derim.. |
Yazıyı gönderen - CHASE Arkadaşlar merhaba Bodrum Merkezde yer alan Dodovip BEACH CLUB isimli işletmenin içerisinde ufak bir yatırımla waffle ve dondurma satışı için ilgili arkadaşlara 2017 yazında yer temin edebilirim, ayrıntıları görüşebiliriz |