Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Toptan Çiğköfte Satışı Nasıl Yapılabilir. . .

BaşlatanbeyinselTarih02/06/2016 10:05:40Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye75 yazı
Merhaba arkadaşlar...
Bir akrabam Adıyamanlı ve çok güzel etsiz çiğköfte yapıyor. Bunu çiğköftecilere vs..toptan nasıl satabilir? Ya da aklınıza gelen başka bir mecra var mı? Kesinlikle fabrikasyon değil..Elle yoğuruyor
Kendisi işsiz ve geçinmeye ihtiyacı var...Aklımıza gelen bu oldu.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Üye204 yazı
Cok zor elle yapiliyorsa makina ortaminda yaparsa yapilmayacaksa soyke yapabilirsiniz araciniz var sa aracinizin arkasinda satabikirsiniz
0 531 764 43 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye546 yazı
El yapımı olacağı için emek var sonuç olarak.Lezzetine emin olduğunuzdan yola çıkarak sadece bu lezzeti benim gibi çok seven insanlara satabilirsin.(fiyatı yüksek olacağı için) Kahvehaneler ,dernek,dolmuş yada taksi durakları gibi yerler olabililir

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Yeni Üye75 yazı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07
El yapımı olacağı için emek var sonuç olarak.Lezzetine emin olduğunuzdan yola çıkarak sadece bu lezzeti benim gibi çok seven insanlara satabilirsin.(fiyatı yüksek olacağı için) Kahvehaneler ,dernek,dolmuş yada taksi durakları gibi yerler olabililir

Fiyatı dışardan daha uygun hocam...Lezzeti ağızda kalıyor...yiyince farkı anlıyorsunuz....
Öyle fazla yapamaz zaten talep olursa günlük 7-8 kilo gibi...
Etrafına-komşulara vs.. 20 sıkım 10 TL'den veriyor...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf
Üye546 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - beyinsel
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Masor07

Fiyatı dışardan daha uygun hocam...Lezzeti ağızda kalıyor...yiyince farkı anlıyorsunuz....
Öyle fazla yapamaz zaten talep olursa günlük 7-8 kilo gibi...
Etrafına-komşulara vs.. 20 sıkım 10 TL'den veriyor...

ben el yapımı olacağı için daha fazla olur diye tahmin ediyordum.Hocam dediğim yerlerde satılabilir..Çiğ köfteyi sevmeyen adam yoktur nerdeyse..Gİdildiği yerlere de bir kart bırakılır işler zamanla gelişir zaten.Antalya'da olsa ben kimse almasa bile ben alırdım :))

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy