Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

800. 000 Tl (iş Tavsiyeleri Ciddi Konu)

BaşlatanEmir0644Tarih29/05/2016 20:03:46Yorum36

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
8 Senedir Market İşi yapmaktayım aman aman büyük paralar kazanmadım 3 Tane Arsa 1 tane ev kaldı Birazda Elde avuçda para vardı Babadan , sattım şuan 800.000 tl gibi bi meblağ elime geçti Sizler Bu para ile ne işine girerdiniz Ben Zincir Market veya Şarküteri İşini düşündümde çok kararsızım sizlerden Yorum almak daha mantıklı olduğuna inanıyorum Allah razı olsun.

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Yeni Üye20 yazı
1.Ankara da ayçiçek yağı işi yapan firma var.
İstanbulda pazarını oluşturduk.
Ciddi kar marjı var.
2.olarak bosna hersekten ürün ithal edebiliriz.
Detaylı bilgi almak için mesaj atın lütfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye20 yazı
Ankarada Ayçiçek yağı dolumu yapan firma var.
İstanbulda pazarını oluşturduk.
Ciddi kar marjı var
2.olarak Bosna Hersek ten sıfır gümrüklü ürünler getirtebiliriz.
TC devleri desteklemek amaçlı gümrük vergisini sıfırladı.
Detaylı bilgi için mesaj atın lütfen

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
Yeni Üye5 yazı

800 000 TL ve üstü yatırımlar için %100 kazandıracak projem mevcuttur özelden anlatabilirim. Kafanıza yatarsa daha çok detaylandırabiliriz. Projemin tüm fizibilitesi hazır...26 sayfalık iş planı ve yıllık kazancını tablosu mevcut ilgilenenler mail atarsa kendileri ile paylaşabilirim.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Reklam
Yeni Üye61 yazı
bendede gayrimenküllerle birlikte 1 milyon tlye yakın para var insana en iyi akıl kendi aklıdır en iyi bildiği iş kendi bildiği iştir

o yüzden sana tavsiyem market işine devam et yada ben hurda geri dönüşüm işine girmeyi düşünüyorum sende bakabilirsin geleceğin sektörü benden bu kadar
bul sat
al sat
çal sat

(yahudi atasözü)

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Medya
Üye204 yazı
ilanınız güncel ise 10 dk ayırırsanız projemi anlatabilirim
hürol şahin
0 553 963 43 35

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye43 yazı
bir arkadaş yazdığı gibi burda sana herkes bissürü tavsiyeler verebilir bazıları çok iyi bazıları öyle böyle lakin 800 bin az bir para değil öyle ha diye riske atılmaz herzaman bildiğiniz işi yapın marketçilik yapan arkadaşımlarım var tek bir marketten gelen ciro 10 bin ki 10-15 marketleri var sizde kendi alanınıza yönelin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret