Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

800. 000 Tl (iş Tavsiyeleri Ciddi Konu)

BaşlatanEmir0644Tarih29/05/2016 20:03:46Yorum36

İlk mesaj
8 Senedir Market İşi yapmaktayım aman aman büyük paralar kazanmadım 3 Tane Arsa 1 tane ev kaldı Birazda Elde avuçda para vardı Babadan , sattım şuan 800.000 tl gibi bi meblağ elime geçti Sizler Bu para ile ne işine girerdiniz Ben Zincir Market veya Şarküteri İşini düşündümde çok kararsızım sizlerden Yorum almak daha mantıklı olduğuna inanıyorum Allah razı olsun.

Yerleşim Türkiye / Ankara
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
36 yorum
Öncelikle bir kaç konuda cevap almak gerekir.
1) Ankara'da mı olmalı?
2) Market veya şarküteri olması kesinlikle olması gereken noktalar mı?
3) Daha farklı proje olmayan oturmuş işler ile ilgili ortaklık veya bölge distiribütörlüğü düşünüyor musunuz?
4) Yatırımınızın ne kadar sürede geri dönüş ve ne kadar sürede kar getirmeye başlamasını öngörüyorsunuz?
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
1) Ankara'da mı olmalı?
3) Daha farklı proje olmayan oturmuş işler ile ilgili ortaklık veya bölge distiribütörlüğü düşünüyor musunuz?
4) Yatırımınızın ne kadar sürede geri dönüş ve ne kadar sürede kar getirmeye başlamasını öngörüyorsunuz?

1) Bilgisayar sistemli olursa Türkiyenin her yerinde olur
2)Farklı sektörlerde elbetteki olur fakat sistemli iş olucak kesinlikle
3)O konu hakkında bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
4)Öyle bi çalışma yapmadım ne yalan söyleyim

Yerleşim Türkiye / Ankara

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - Emir0644
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - tablom
1) Ankara'da mı olmalı?

1) Bilgisayar sistemli olursa Türkiyenin her yerinde olur
2)Farklı sektörlerde elbetteki olur fakat sistemli iş olucak kesinlikle
3)O konu hakkında bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim
4)Öyle bi çalışma yapmadım ne yalan söyleyim

Özel mesaj atılmıştır.
Tablo Uzmanından Alınır!
Türkiye'nin tablocusu: www.tablom.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Sanatçy
Bildiğiniz işi yapın ve paranın bir kısmına arsa alın özellikle hızlı ve kar oranı yüksek yerleri kollayın. Bilmediğiniz iş de boğulursunuz

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Yleti?imci
Hocam acil sıkışan kişilerden ev al sat.İşi öğrendikten sonra %10 20 oranında kar yaparsın daire başı

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Hakkında hayırlısı olsun.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Hazyr giyim
Bildigin işten saşma Market işinden anlıyosan market işi yap kendi işini geliştirmede kullan he ben illa başka iş yapcam diyosan o işten anlayan güvendiğin bir ortakla yap. Yada düsündügün sektorde 1 sene caliş başka yerde ole başla

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er
Size önerim paranızı dövize veya altına ya da herhangi bir yatırım aracına çevirim acil durumda nakide çevirecek şekilde tutmanız. Çok yakında ciddi bir kriz kapıda ve zincirleme olarak şu an bir çok büyük firmayı vurmuş durumda(Başta Tekstil Turizm ve İnşaat). Şu an yeni bir işe girmek için uygun bir zaman değil (BENCE). Eğer iş için de vakit kaybetmek istemiyorsanız şu an elinizdeki meblağa ihtiyacı olan ve karşılığında ciddi hisseler verecek büyük şirketler var. Özellikle inşaat ve tekstil sektöründe. Yine elinizdeki meblağ ile kentsel dönüşüm bölgelerinde mütahitlerle anlaşıp(şu an nakide çok ihtiyaçları var) topraktan inşaata girip inşaat tamamlandığında %40 gibi karlar elde edebilirsiniz. Bunun dışında organize sanayi bölgelerinde acil sıkışıp dükkanını %20 değerinin altında satan kişilere ulaşarak hiç bir zaman değer kaybetmeyecek ve kiracısı eksik olmayacak bir yatırım da yapabilirsiniz. Benden bu kadar :)

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Ymalat
köpük beton prekast malzemeler üretim (yalıtımlı blok tuğla ve levhalar)(prekast prefabrik lento makas duvar vb.)(köpük beton ile şap uygulamaları)
detaylandırabiliriz
saygılar
msbalfa@gmail.com

Yerleşim Türkiye / MarmaraMeslek Emekli
Arkadaşım papuçka ya katılıyorum.Büyüyen bir türkiye istemiyorlar her taraftan saldırıyorlar.Bundan dolayıdırki ekonomide problem yaşanabilir.Borsa çöker dolar altın fırlar.Altın sağlam limandır diye düşünüyorum.

Yerleşim Türkiye / Tekirda?Meslek Gyda
İnternetten kazanç konusunda yardımcı olabilirim. Günde %1 ila 3 arasında kar payı alarak paranızı katlatabilirsiniz.

05425427448
Sem

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Bilgisayar-Bili?im
Tr de enerji icecegi cok revasta ama fab sayısı kisitli isterseniz icecek fab kurarak kristal yani coco colaya rakip olabiliriz
Detaylı bilgi için 0 531 764 43 35 arayabilirsiniz hurol sahin

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
iyi günler dilerim.
Efes pilsen bayiliği yapmakta olan bir şirkete ortaklık konusunda görüşebiliriz. Şirket 15 yıldır bölgesinde bayiliğe devam etmektedir. Yıllık 400-500 bin tl civarında net kar elde etmektedir. Risk neredeyse sıfıra yakındır.
Detaylı bilgi almak isterseniz iletişim bilgilerinizi gönderiniz yada özelden mesaj atınız lütfen.

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Mühendis
Sayın arkadaşım zaten market işini yapmışsın fazla bir şey kazanamadığını söylüyorsun. bu tür işler ekip işi sağlam ekibin olması lazım en başta satın almayı bilen şart.Sağlam iş yapmak istiyorsan akan kokan ve miyadı olan mamüllerden uzak dur. Mesala uygun acil satılık emlak arsa tarla gibi yerlere yatırım yapmanı tavsiye ederim.kazancın yüzde 500 olur. YİNEDE SEN BİLİRSİN PARA PUL SENİN BİZDEN TAVSİYE
özkan

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Emlakçy
KAPİTALİZM o kadar işlemiş ki bünyemize.Konuya verilen cevpların büyük kısmı kolay para kazanma yolları.Halbuki böyle bir sermaye ile kaç kişiye vesile olup evlerine ekmek ***ürmesine katkı sağlarım, ekonomiye nasıl katkı sağlarım düşüncesini taşıyan insan sayısı günümüzde çok çok azaldı.

Bu arsa al sat işi ( Sözüm meclisten dışarı, amacım kimseyi eleştirmek değil farklı bir pencereden baktırabilmek) nasıl bir iş Allah aşkına.

mal sahibi mülk sahibi hani bunun ilk sahibi?

mal da yalan mülk de yalan, gel biraz da sen oyalan!

Diyelim benim arsam var fiyat olarak da 100 000 istiyorum.Peki ben nerden aldım bu arsayı? babamdan kaldı.Peki babam nerden almış.Dedemden kalmış.Dedem nerden aldı? Ona da büyük büyük büyük dedesinden falan filan yalan dolan inter milan.

Mülk Allah'ındır kardeşim.İnsan çalışır ve emeğinin karşılığı olarak kazanır yer içer.Arsa aldım da sattım da 300 000 kazandım 500 000 kazandımın sonu bir yerlerde açlık demektir, birilerinin sefalet çekmesi demektir.

Birileri lüks içinde şımarıklıktan yırtılırken birileri de açlıktan ölüyorsa bu düzen bozuk demektir.

Bu kapitalizm öyle bir sarmal ki önce sana düşük maliyetle para verip harcamanı sağlar.Sonra onu ödemeni ister.Onu öderken yine sana harcama yaptırır yine çalışırsın yine harcarsın yine yine yine.Sonu gelmeyen ve hayatı ıskalatan aileyi arkadaşlığı dostluğu akrabalığı öldüren bir zehir bu düzen.

Sonunda birileri çıkıp sermaye sahiplerine ''Hoooppp! arkadaş. Bizim sırtımızdan kazanıp bizi köle olarak kullanmaya devam edemezsin'' diyecek elbette.Umarım o gün çok yakınlardadır.

Ben de bu düşünceleri taşırken malum düzenin dişleri arasında sıkışıp ek işler peşinde koşmaktayım fakat para yağacağını da bilsem emek harcamadan aldım da sattım kar ettime şiddetle karşıyım.

Umarım bir ışık yakabilir bu yazı bazı okuyuculara.Lütfen silkelenip kendimize gelelim ve o kağıt parçaları için hiçkimseyi sömürmeyelim.

Saygılar&Sevgiler.
İşleyen demir ışıldar

Yerleşim Türkiye / BalykesirMeslek Di?er
selam bilader
yeni teknolojilere açık biriysen
bence bahsettiğin paranın 1/4 ü ile üretim teknolojisinden dolayı yanmaz -hafif-ve a sınıfı ısı ve su yalıtımlı blok tuğla ve lento levhalar ile ,prefabrik sektörüne ve yapı sektörüne prekast ürünler üretebilecek bir aktif tesis kurulumu yapılabilir.
üretim basit ve karlıdır, yakın zamandır ülkemizde talep oldukça arttı ve farklı bölgelerde ufak üreticiler oluşmaya başladı.
yalnız talebe cevap veremiyorlar , o sebeb en az 20 yıl koşacak bir sektördür.En güzel yanı 3 yılda amortisman sağlayabilecek başka bir üretim yoktur.
daha detay için konuşabiliriz,yada size detaylı sunum dosyamı mail atabilirim.
google den inceleyebilirsiniz,foam concrete - hafif beton - köpük beton - maden sahası dolum işleri - yalıtımlı hafif şap - hafif dolgu beton gibi başlıklarla youtube de de paylaşımlar bulabilirsiniz.
hayırlısı

Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - varnali77
Nr marketi yahu siz bi tanisin benimle
Anlatayim yasiniz 40 yasin ustundeyse
enginberber76@mynet.com

tanışalım da bir anlatın , dinleyeyim banada ilginç geldi.

tebeşir sektörü kazançlı olabilir

Yerleşim ALMANYA / KölnMeslek Ticaret
ya bildiğin işi yap yada parayı yatırımda kullan.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ynternet
0 531 764 43 35 ARA KONUŞALIM 800 BİN İ NASIL SİZ 3 MİLYON YAPACAĞINIZI

Sadece on bin lirası ile gelin ortak olalım.

Sosyal Medya Danışmanlığı ve Reklam ajansı kuralım.

bir seneye o on bini rahatlıkla 200000 yaparız.

huseyingurbanov@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
biz markalarımızdan herhangi birisini sizin üzerinize olacak şekilde yapılandırabilriz.
türkiye genelinde bayilikleriniz oluşur ve satışınızı gerçekleştirirsiniz.
profesyonel bir ekip kurduğunuz takdirde aylık 300.000 tl ortalama ile satış gerçekleştirilebilir.Masraflar düştükten sonra Net %40 karlılık size kalır.

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Gyda
Bildiğin işi yap, gelir olmadan başka işe girme derim. Paranı kesinlikle yatırımda tut. Altın denildiği gibi sağlam limandır. Aynı zamanda önerim ARSA'dır.

Yine bir atılım yapacağım diyorsan müteahhitlik öneririm. Fakat işi çok iyi bilmeden başkaların lafı ile harekete geçme. En az 1 sene o sektörde çalış. Güvendiğin çevre müteahhitler ile zaman geçir işi öğren.

Dolar, euro gibi dövizlerden uzak dur yatırım konusunda.

EN İYİ YATIRIM İSE KESİNLİKLE ARSADIR !

Saygılar ve sevgilerimle...

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Toptan ayçiçek yağı ve Un sektöründe değerlendirmek ister misiniz?

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Gyda
benim facebooka rakip olacak bir site projem var bana da hisse verirsen yaptıralım
uygun fiyatlara web sitesi yapılır

Yerleşim Türkiye / MersinMeslek Ö?renci
Merhaba

Herhangi bir maliyete girmeden Bee Telekom un ürün ve hizmetlerinin satışını gerçekleştirebilirsiniz. Sizin için belirlediğimiz web sayfasını size tahsis ediyoruz. Dilediğiniz isim ile web sayfanız üzerinden satış yapabilirsiniz. Aynı zamanda da kendi çevrenize de kolaylıkla satabilirsiniz.

Bee Telekom Hizmetleri; Toplu Sms, Voip ( Telefon Hizmeti ), Online Faks ve Sanal Santral

Detaylı bilgi almak için https://www.beetelekom.com.tr web sayfamızı ziyaret edebilir ve bayi@beetelekom.com.tr dan destek alabilirsiniz.

Saygılarımızla,
Bee Telekom

Yerleşim Türkiye / Yzmir
Merhabalar. Türkmenistan'da hammaddesi bol ve ucuz olan ürünleri üretip Türkiye'ye ve diğer ülkelere satabiliriz. Neden Türkmenistan diye sorucak olursanız vergiler çok düşük, üretim tesisinde kullanılacak olan elektrik, doğalgaz, işgücü çok düşük maliyete denk geliyor. Konu hala güncelse md1989.merdan@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yerleşim Türkmenistan / Da?oguzMeslek Ticaret
Cin'e luks araba ihracati yapabilirsiniz. Sayet son zamanlarda cok fazla ragbet var ve daha gecen ay'a kadar bu isi yapiyordum, 2016-2017 model Porsche Cayenne, BMW X5 ve Mercedes GLS500 araclar cok zor bulunuyor, araba bayiileri parayi aldiktan 6 ay 1 yil arasinda ancak teslimat yapabiliyorlar, bu da ithalat ihtiyaci doguruyor.
Tabi Turkiye'den degil :)

Yerleşim Türkiye / Ciudad De MexicoMeslek Ythalat / Yhracat
bi ciğ köfte markam var franching ler vermek istiyorum
aynı zamanda yerel ve zincir mağazalara güzel bir ambalajım var
bu ürünü tüm tr yerel ve zincir mağazalara satabilriiz
0 531 764 43 35