Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Yapı Kimyasalları

BaşlatanerdemakinciTarih22/05/2016 20:23:05Yorum3

İlk mesaj
Yeni Üye41 yazı
Merhaba , aşağıdaki ürün gruplarında uzun süre arge deneyimim var. Bu tarz ürünlerin satışı pazarlanması veya üretimi ile ilgili iş fikirlerinde bir tartışma konusu açmak istiyorum. Her türlü standart testleri yapılmış hatta piyasada uzun süredir satılmış yapı kimyasallarının formüllerine onları yapan kişi olarak sahibim. Sizce bunu nasıl değerlendirebiliriz?
Ürünler:
Bitümlü poliüretan derz dolgu macunu özellikle hava alanlarında kullanım için tasarlanmıştır,

Epoksi zemin kaplamaları ve tamir harçları

Yol çizgi boyaları, otopark işsretleyici boyalar

Spor zemin sistemleri

Su iticiler

Su izolasyonu ve kaydırmazlık membranları

Sıcak uygulamalı asfalt katkılı dersler

Beton kür membranları

Beton katkısı süper akışkanlaştırıcılar.

Varsayın ki bunların sadece tüm testleri yapılmış ve hali hazırda satıştaki ürünlerin formülleri elimizde. Ve yeni bir işe ihtiyacımız yok yani bu işle ilgili bir firmaya girip maaşlı çalışmamıza gerek olmadan, sadece onları siz yaptınız ve nasıl üretileceğini biliyorsunuz bunu bir iş fikrine dönüştürmek istiyorsunuz, belki danışmanlık yapmak ya da inovasyon satmak gibi...

Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Yeni Üye54 yazı
Bir ekleme yapayım yurt dışında fabrikanın işlerini yapıyorum Poliproplen hammaddesi ile alakalı bir teklifleri var bana aylık 600.000 ton üretimleri var bu tonajın 60.000 tonluk kısmını ithalata ayırmışlar.Söz konusu ham maddeyi Türkiye'de nasıl değerlendirebiliriz.
Ayhan AKÇİN

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye66 yazı
%10 kota güzel.
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye41 yazı

güncel
Erdem Akıncı
(Kimyager)

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Kimyager