sayın masör7;
sizin yaptığınız iş iş değil, böyle bir işte çalışıyorsanız eğer gidin memur olun daha iyi, neden derseniz ev bu ekmek değil, milletin parası yok, krediler çok yüksek, her ay ev satılmaz, bir sürü masrafı kendim karşılıyorum diyorsunuz, bu masrafları çıkınca size memur kadar bile para kalmaz, bu yapılacak bir iş değil söyleyim size.
geldik ilanı veren evdecorium rumuzlu arkadaşa;
arkadaşım madem memuriyete girene kadar ticaretle uğraştın, madem ki ticareti de iyi biliyorsun, vasıflısında, neden gidip memur oldun, ya memuriyetten vazgeç, başla ticarete, yada ticareti unut. Memuriyette para yok, sen memur olupta zengin olan gördün mü? bakın ben 2 tane 4 yıllık üniversite mezunuyum, hep ticaretle uğraştım, ticareti birşeye değişmem, 35 senedir de ticaretle uğraşıyorum, her günde çalışırım, bayram olur misal 7 gün tatil olur canım sıkılır, platformda birçok ilanım var okursan görürsün, bu ilanlardaki işlerin bir çoğunu da yapıyorum. Sonuç olarak TİCARETİN YERİNİ BİRŞEY TUTMAZ, ancak ticarette de başarılı olabilmek için, meslek sahibi olman ve deneyimli olman gerekiyor. Herkeste ticaret yapamaz, platformu okur isen birçok kişi yapacağı işi burda arıyor. Böyle işte yapılmaz. Başarılar.