Ana içeriğe geç

Dış Ticaret

Amerika Ve Fransa'da İthalat İhracat

Başlatanenes853Tarih18/04/2016 15:39:06Yorum12

İlk mesaj
Yeni Üye5 yazı
Merhabalar.

Ablam fransada ve abim amerikada.

Bu şehirlerden ürün getirtip türkiyede satma gibi bir planım var. Fakat ne tür ürünler getirtebilirim veya ne tür bi iş yapabilirim hiç bir fikrim yok. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

İlk defa girişimcilik adına birşey yapmayı planlıyorum ve ticaret geçmişim hiç yok. Memur aileden memur çıktım. Fakat fikirlerinizi almak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Memur
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
12 yorum
Yeni Üye24 yazı
@enes853 merhaba, rft.karayrt@gmail.com bana bu mailden ulaşırsan bir kaç fikrim var sizinle paylaşa bilirim

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe
Yeni Üye46 yazı
abinin yanında yaşa en harikası .

Yerleşim Türkiye / Eski?ehirMeslek Ticaret
Yeni Üye3 yazı

Selam burdan farklı bir medikal ürün ***ürüp satmayı düşünürseniz görüşebiliriz.
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - enes853
Merhabalar.

Ablam fransada ve abim amerikada.

Bu şehirlerden ürün getirtip türkiyede satma gibi bir planım var. Fakat ne tür ürünler getirtebilirim veya ne tür bi iş yapabilirim hiç bir fikrim yok. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

İlk defa girişimcilik adına birşey yapmayı planlıyorum ve ticaret geçmişim hiç yok. Memur aileden memur çıktım. Fakat fikirlerinizi almak istiyorum.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Merhaba
Medikal ürünümüzün ihracaatı için bizimle işbirliği yapmayı düşünürmüsünüz?
Amerika ve Fransada bayilik verebiliriz.
saygılar
hakan telli
hakantelli2001@yahoo.com

Üye248 yazı
Merhaba medikal ürün detayı verirseniz ingilterede satmak gerekirse bayi olmak isterim saygilarimla
d.ibrahim007@hotmail.com
asil azmaz, bal kokmaz. Kokarsa yağ kokar, aslı ayrandır.

Yerleşim Türkiye / Yngiltere Antalya MersinMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye1 yazı
Merhaba italyada ithalat ihracat yapmak isteyen le gorusebiliriz

Yerleşim Ytalya / BolognaMeslek Ythalat / Yhracat
Yeni Üye3 yazı
Sayın kyoshi333 adlı kullanıcı sitede yeni oldugumdan mail adresinize nasıl ulaşabilecegimi bilmiyorum bana bir mail atarsanız hemen size geri dönüş yaparım.
hakantelli2001@yahoo.com

Yeni Üye15 yazı
#ilhami07 ne tur mal aliyor ve satiyorsunuz?
Hırs bir teknenin, yelkenini şişiren rüzgara benzer. Fazlası tekneyi batırır. Azı da tekneyi olduğu yerde saydırır.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Tekstil
Yeni Üye5 yazı
Merhaba
Size tavsiyem TÜrkiye ye mal getirmek yerine fransa ve amerika ya bir şeyler satmaya calismaniz zira ülkede üretilen her ürüne dışarıda ciddi talep var.Deri can
Ta kemer ve tekstil giyim konularında bu ülkelerde bir çalışma yapmak isterseniz size bir acenta lik verebilirim.Www.podyumsokagi.com sitesinden ürünlerini görebilirsiniz.melihonugoren@gmail.com adresinden hertürlü sorularımıza cevap verebilirim.Herşey gönlünüzce olsun

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Hazyr giyim