Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Poşet İmalatı Kar Marjı

Başlatankara__gulleTarih17/04/2016 15:46:57Yorum3

İlk mesaj
Poşet işi yapmak istiyorum bunun sizce Türkiye genelinde kar marjı ne kadardır olumsuz yönleri varmıdır şuan ki yılımızda poset imalat sökteri çok vazla yapan yok yorumlarınızı almak isityorum 100 bin tl kurabiliryor Türkiye genelinde bu işin seven hakkın veren büyük ve küçüklerimizde bilgi saihbi edinmek isterim ticaret yönün kazançlımıdır
e---k

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek İmalat
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
3 yorum
Arkadaşımız yakın zamanda açmış konuyu yeni konu açmak istemedim. Poşet imalatı yapan bilgi verebilecek arkadaşlar yada büyüklerim var ise bilgilendirirse çok memnun olurum. Gerekirse üretim merkezine gidip gezip bilgi almak istiyorum. Teşekkürler iyi çalışmalar

Yerleşim Türkiye / YokMeslek Mühendis
selamlar,
bahsetmiş olduğunuz üretim ile ilgili 35 yıllık deneyimim var ( hem makinelerinin imalatı hem ürün imalatı ). öncelikle 100 bin tl ile bu işi kurmak çok zor. Bence elinizdeki parayı başka alanda düşünürseniz çok daha isabetli bir iş yapmış olursunuz. poşet işinde 100bin kesinlikle yeterli olmayacaktır. Amacım hevesinizi kırmak değil , aksine kaybınıza engel olabilmektir.Tabi sonuçta karar sizin. Öğrenmek istediğiniz konuları sorarsanız yardımcı olmaya çalışırım.
iyi günler dileği ile.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis

ekb34 hocam engin bilgilerinizden ve 35 yıllık tecrübenizden faydalanmak isterim 100.000 tl bu iş yetersiz demişsiniz.aklınızdaki aylık yada haftalık kar oranı nedir.hammadde temini ile ilgili ne tavsiyeniz olur ton/kar oranı ortalama % kaç çıkar elektrik + göze görünmeyen masraflar göz önünde bulundurulduğunda nasıl bir politika izlenmeli şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Di?er