Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Ortalama 80000 Tl Sermayem Var.

Başlatanmeh_86Tarih13/04/2016 11:28:05Yorum5

İlk mesaj
Üye103 yazı
Arkadaşlar merhaba.Koniks'in efsane sorularından birini sormak istiyorum.Yurtdışındayım ve nasip ise yazın Tr döneceğim.Ortalama 80.000 tl sermayem var.Ayda ortalama 2000 tl getirisi olacak bir iş arıyorum.
Konu hakkında bizlere değerli fikirleriniz ile lütfen yardımcı olunuz.

Selamlar

Yerleşim Türkiye / HatayMeslek Tekstil
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Üye146 yazı
yurtdisinda nerdesin meslegin nedir daha dogrusu elinden hangi isler gellir ehliyetin varmi daha onceki is tecrubelerin neler? bunlari yaz da bari ona gore fikir verelim 80bin param var ne is yapacam dersen orda burda ortak arayan ne oldugu belirsiz sahislardan baska kimse sana cvb yazmaz

Yerleşim TürkiyeMeslek Ticaret
Üye546 yazı
Hocam ben Antalyada emlak işi yapıyorum.Madem nakit paran var ev alım satım işine girebilirsin(bulunduğun şehirde).Acil nakite sıkışan kişiler oluyor onları takip et piyasayı öğren en az 10 lira kar bırakacak şekilde işe girebilirsin.Sonuçta tapulu malın riskin yok denecek kadar azdır.

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Emlakçy
Üye103 yazı

Değerli fikirleriniz ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.İnşaat firmasında çalışıyorum,ofis içerisindeyim pek bi deneyimim yok ne yazikki :(

Yeni Üye70 yazı
Merhabalar
Arkadaşlar Poşet ,Opp PET gibi plastik malzemelerin üzerinden baskı mürekkebini silen solusyon var elimde. Özellikler geridönüşüm işi yapanların ilgisini çekeceğine inanıyorum.
Solusyon 100 lt suya 1 lt şeklinde koyuluyor ve içine atacak olduğunuz hurda poşet ve plastik filmlerin mürekkebini 10-15 sn gibi bir surede cıkartıp tertemiz yapıyor.
Konu ile ilgili bilgi paylaşımlarınızı bekliyorum.Solüsyonu isteyen olursa verebilirim veya ortak iş fikirlerine açığım

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye103 yazı
İlginiz için teşekkür ederim.