Öncelikle iyi günler. Aynı konuyu iki üç sene önce bende düşündüm hatta uygulamaya koyulduk; depo tuttuk, misel getirdik, havalandırma sistemi kurduk vs ortağımın sorun çıkarmasıyla hüsrana uğramıştı bütün çalışma. Bu yüzden bu işte en başta tek başına olman gerekli ya da ortağın abin baban olacak ki sonradan cayma olmasın benim ağzım yandı ondan diyorum. Usta bu sektöre girerken iki yorum sürekli oluyor, bu sistemi kuran adamlar yağlandırıp ballandırıp anlatıyorlar yok yüzde bilmem kaç kar yok alma garantisi polyana gibi konuşuyorlar. Diğer yorum da sürekli kötüleyenler, sistemin demir başları var işte maliyeti anca çıkarırsın şu kadar senede sonra satamıyorsun elinde kalıyor iki kat zarar vs. Tabi bu işte malı üretip anında satan da vardır deposunda çürümeye bırakan da. Burada konu sana bağlı tamamen bu işi yapan tesislere git birebir orada gör, ağzın laf yapıyorsa muhabbet kur iyice detaylara in. Artısını eksisini iyice ölç biç, fiyat tekliflerini de direk firmaları arayıp sor, sonuçta burada öyle tesis kuran pek fazla kişi yoktur. Ama umuyorum ki sağlıklı bilgilerle hayırlı ve bol kazançlı işler başarırsın
Ay başında bankaya maaş almaya giden mi yoksa o maaşları bankaya yatıran mı olmak istiyorsun?