Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Baskılı Baskısız Poşet Üretim Tesisi Bayiliği

BaşlatanerdeveaTarih19/03/2016 02:33:33Yorum8

İlk mesaj
Yeni Üye11 yazı
Adana'da yaklaşık 20 yıldır baskılı baskısız poşet üretimi yapmaktayız.HEr türlü HDPE ve LDPE üretimi yapmaktayız. Ürünlerin fiyatları kalitelerine göre değişmektedir.
Farklı sektörlerde de çalışmam sebebiyle tesisimizin işlerine tam anlamıyla yetişemiyorum, şehirdışına açılmak istiyoruz ve Adana dışından bayilik şeklinde çalışabileceğimiz güvenilir arkadaşları aramaktayız.Bu işi yapmakta olan veya gerçekten yapmayı Düşünen arkadaşların aramasını rica ediyorum.
Er-net plastik Abdurrahman Erdeve
05073563802

Yerleşim Türkiye / AdanaMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
8 yorum
Yeni Üye5 yazı
mrb
istanbul avrupa yakası için düşünürsen
görüşebiliriz
05312872919

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Serbest meslek
Yeni Üye16 yazı
merhaba
isletmeci olarak faliyet gostermekteyiz. istanbul avrupa yakasi icin dusunurseniz detaylari konusabiliriz.

iyi çalışmalar
Halit Halitoğlu
05327365358
halithalitoglu@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye13 yazı

2000 yılında bu işin imalatını kurmuştum.
İstanbul Anadolu yakası için konuşabiliriz.
Adım HASAN
0532 360 7683. akgunhas@gmail.com

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye66 yazı
Erdevea Er-net plastik Sayın Abdurrahman Erdeve 05073563802
Merhaba,
Mersin liman teslim 2.000 ton a kadar size filler (kalsit compount) LLDPE li kota ayırabilirim.Adı gecen Tr de en kaliteli ve hesaplı tiptir.
F2 ,G3, AYPE 'ye , LLDPE lineere ,YYPE hışıra katılabilir.

Mersin liman teslim 1.000 ton a kadar size beyaz masterbatch LLDPE li kota ayırabilirim.Posetçilerden tarafından kullanılır grade dir .
F2 ,G3, AYPE 'ye , LLDPE lineere ,YYPE hışıra katılabilir.

Görüşelim MURAT EGEMEN OCAKÇI +90 542 335 50 50 Ümraniye istanbul
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans
Yeni Üye70 yazı
Merhaba
Bir bilgi ogrenebilirmiyim.baskili posetten murekkebi uzaklastirmak hurda satisinda avantaj saglar mi

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Yeni Üye70 yazı
Merhaba
elimde PE PET OPP gibi materyalleden mükerrebi uzaklaştıra solüsyon var.İlgilenen arkadaşları bekliyorum.

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Mühendis
Üye381 yazı
baskılı baskısız fiyatlar? kalsid oranları nedir? bilgi verirsen değerlendirebiliriz
158

Yerleşim Türkiye / MardinMeslek Reklam
Yeni Üye66 yazı
bringhton yazdı; MerhabaBir bilgi ogrenebilirmiyim.baskili posetten murekkebi uzaklastirmak hurda satisinda avantaj saglar mi
bringhton yazdı; Merhaba elimde PE PET OPP gibi materyalleden mükerrebi uzaklaştıra solüsyon var.İlgilenen arkadaşları bekliyorum.

posetler kesilmemişse,yani rulo haldeyse solusyon ile film her iki yuzeyde sürekli bir proseste yıkama yapılırsa yuzeyden boya uzaklaştırılabilir.yeni baskı da yapılabilir.solventte geri kazanım yapılabilir.
İPA,ETİL ASETAT,MEK,ETANOL,TİNER SOLVENT OLARAK DENENEBİLİR.
rulo halde yanlış baskıyı geri kazanım için degerlendirilebilir.ancak korona durumu da gözden gecirilmeli.aksi halde sürtünme veya sıcakta yeni yapılan baskı kolay çıkar.
hevesinizi kırmak istemem ama denemekde fayda var.ben pek umutlu değilim.
OEM Türkiye

Yerleşim TürkiyeMeslek Bankacylyk-Finans