Ana içeriğe geç

Giyim, Moda, Tekstil - Özel

Model Çizmleri Çıkartıp Fason Üretim Yapılır Mı

Başlatanahmet_kbrsTarih11/03/2016 17:00:51Yorum4

İlk mesaj
Yeni Üye6 yazı
İYİ GÜNLER

Bebek giyim sektörüne girmeyi düşünüyorum ve elimde çıkardığım modeller var bunu fason üretim yapan şirketlere verdiğimde aynı ürün çıkarılır mı veya ne gibi yollar izlemeliyim. Konu hakkında hiçbir bilgim olmadığı için ön araştırma yapabilmek için tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım vardır. Şimdiden teşekkürler

Yerleşim Türkiye / İzmirMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye4 yazı
Ahmet bey Merhaba

Evet , çıkarırlar çizimlerin var ise model makinası olan veya çoğaltmacılara ver onlar kalınınıda çıkarıp modeli yaparlar . Ama kumaşı bence kendin seç !
Posh-club Design
Murat Şahintürk

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Tekstil
Yeni Üye6 yazı

merhaba .. biz bay ve bayan giyim de model tasarlayıp markalara çoğaltma ve üretim yapmaktayız. çocuk grubu ile de gerektiğinde ilgileniyoruz.
sizin sorunuza gelince, evet çizdiğiniz modeli modelhane ve modelmakine gerekli uyarıları destekler ve modeli rahatca çevirir. sadece dikkat edilmesi gereken en önemli husus çocuk giyimde sgs gibi özel denetimler ve kumaşların tesleri önem arz eder. çocuk konusu ayrıca titizlik istediği için her kumaşı , örneğin polyester gibi kaliteleri kullanamazsınız. imalatcılar bu konnuda size yönvermez sadece diker. detaylar önem arz ederama imalatcı dikip parasını ister.
organik iplik veya pamuklu malzemeler şart bunların da testleri bir çok kriter içerir. sanıldığı gibi basit işlemler olarak düşünüp başınıza büyük dertler almayın derim.
en basit örneği e bebek gibi mağazalara gidip üreünleri inceler iseniz dediğimi anlarsınız .
danışmanlık gibi desteklere ihtiyaç duyduğunuzda bize yazabilirsiniz.
she-que
www.she-que.com

Yeni Üye7 yazı
Merhaba Ahmet bey, Biz 0-10 yaş üretim yapan köklü bir firmayız. Kendi ürünlerimiz dışında tesisimizde fason üretimde yapmaktayız. A dan Z ye üretim bandımız kendi bünyemizde mevcuttur(Kesim-Dikim-Baskı-Ütü paket-Tasarım...). Aşağıda iletişim bilgimi bırakıyorum ,buradan bana ulaşabilirsiniz...İyi günler

Adnan Bey (Satış ve pazarlama müdürü)
0545 415 6115
adnan.bayraktar89@hotmail.com