Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

İş Yeri Açmak

BaşlatanLAURELTarih09/03/2016 14:45:48Yorum5

İlk mesaj
Yeni Üye49 yazı
AFYONDA İŞ YERİ AÇMAK
AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Diğer
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
5 yorum
Yeni Üye49 yazı
Afyondan katılım çok az sanırım bu siteye.
AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Yeni Üye67 yazı
Selamlar Izmırde Mutfak banyo ve aksesuarları Showroomum var. Ayrıca Insaat sırketım var temelden anahtar teslımı ınsaat yapıyoruz. Mımarım ve proje cızım hızmetı verıyorum. Amacım buyuk bır proje yapmak Otel / Rezidans / Sıte vb gıbı ..
Eger bu tarz projede sızın cevrenızı kullanarak bana yardımcı olursanız calısmak ısterım.

msignman@yahoo.com

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Mimar
Yeni Üye49 yazı

GÜNCEL
AFYONKARAHİSAR

Yerleşim Türkiye / AfyonkarahisarMeslek Di?er
Yeni Üye34 yazı
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun.bende stajı başlatmak için uğraşıyorum.
Bu işi serbest muhasebeci olarak yapmak istediğinizde sizde biliyorsunuz ki yeni bir büroda 1 ay kötü düşünmek için çok erken ilk 1-2 sene açıkcası cepten destek çıkmanız gerekir.
Allah kolaylık versin.
İllaki bugüne kadar büro deneyiminiz olmuştur , haliyle bir müşteri pörtföyü vardır kafanızda.
Onları ziyaret edip çayını kahvesini için . Büro açtığınızı eşi dostu işyeri açmak isterse seve seve yardımcı olacağınızı söyleyip kartınızı bırakın.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe
Yeni Üye34 yazı
Büro için en iyi zaman eylül ekim sonu gibi sanırım.
*Defter tasdik zamanı Etik olmayacak şekilde mükellef edinilebilir.
*Borcu olan mükellefin sözleşmesinide vergi dairesinden sonlandırma şansınız var ama buda etik değil.
*Abi ben üç kuruşa defter tutarım dersin bu da etik değil .

Bugun bir Mali Müşavir olmak Avukat olmaktan daha zor.
Ama baktıgımız zaman yeni bir avukat için CMK diye bişey var.
Bugun Anonim Şirketlerin ve kooperatiflerin Avukatla sözleşme yapma zorunluluğu var.
Allah yardımcımız olsun.Sanırım şuan yapılacak şey umudunuzu yitirmeden yıl sonuna cıkmaya bakmak.Ek iş olarakda bir Yeminli Malimüşavir yanında çalışabilirsiniz sanırım.

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Muhasebe