Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Ne İş Yapmam Lazim

Başlatanhasan76Tarih08/03/2016 21:34:40Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Öncelikle herkese mrb. İgdir da dukkanim var oto aksesuar üzerine ama malzemelerim baya bi eksik çok büyük sermaye gerikiyor doldura bilmem için ayriyetten led işinden anliyorum Elektirik bilgim var dukkanim büyük dukkan azerbaycan sinir yolu üzerinde hastane yolu üzerinde fakat hic bise yapamiyorum kafam çok karisik 6 bin sermaye kaldi elimde aklimda irana gidip gelmek ihracat var ama onada sermaye gerekiyor daha önce gidip geldim pilastik hammaddesi kanallari ve tekstil hammaddesi elyaf kanali biliyorum. Kafam çok karisik bi çözüm urete bilirmiyiz saygilar.
Hasan Teksarı

Yerleşim Türkiye / IğdırMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye1236 yazı
Oto lastik tamir ve satış işini araştırabilirsin.
Zann ile yakin zail olmaz. - Mecelle'den

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı
İrana ticaret için ne kadar sermaye gerekli vede zorlukları nelerdir bilgilendirebilirmisin. Tekstil satabilirmiyiz?

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Üye198 yazı

Merhaba arkadaslar ;

İhraç fazlası markalı bay ve bayan boxer satıcısıyız isteyen arkadaşlara toptan olarak satıs yapıp pazarda veya mağazalara pazarlamaları konusunda yardımcı olabiliriz
Özellikle antalya gibi trustik yerlerde patlama yapacak marka ve ürünler
Ürün resim ve bilgi için instagram : boxersepeti

Yerleşim Türkiye / YskenderunMeslek Saty? / Pazarlama
Yeni Üye3 yazı
Seyyah_ck irana tekstil satiliyor evet genelde iranlilar zaten buradan alis veriş yapiyor lar lcvaikiki nin günlük cirosu igdir şubesi 90 bin altina düşmüyor muş bu belirli özel günlerde 150 bini geçiyor bu müşterinin çoğunluğu İranli . tekstil gidiyor yani ama kaliteli mallari beyeniyorlar ben hi ara internetten sipariş ettim tanesi 3 liradan aldigim bayan tisortlerini 7 ila 10 tümen arasi satiyordum
Hasan Teksarı

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Ticaret
Yeni Üye18 yazı
slm ben denizliden tekstil işiyle ugraşıyorum firmam var irana gittim gecen mayız ayında iranın her yerini bilirim tekstil üzerine bilgi almak isteyen varsa 05377719263

Yerleşim Türkiye / DenizliMeslek Tekstil
Yeni Üye83 yazı
Elindeki parayla tekstil ürünü alıp satmayı neden düşünmüyorsun?6bin lira ya güzel çeşit yapabilirsin. Daha önce nasıl yapmıştın satışı?

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Olmuyor daha önce valizle goturuyordum fazla mal goturemiyordum bi ara mala el koydu zaten gümrük bende braktim ugrasmadim
Hasan Teksarı

Yerleşim Türkiye / I?dyrMeslek Ticaret