Ana içeriğe geç

Pazarlama Ve Satış

Çay Pazarlama

BaşlatanhasandhTarih09/07/2014 18:45:14Yorum37

İlk mesaj
merhaba arkadaşlar
elimde çay ve iç fındık,organik fındık ezmesi gibi dışarıya satışa hazır ürünler var. acaba bunlara nasıl pazar bulabilirim. neler yapmalıyım acaba?
Gelecek e ticaretle şekilleniyor. e ticaret hakkında bilgi almak için iletişime geçin

Yerleşim Türkiye / RizeMeslek Yöneticilik
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
37 yorum
kimse yardımcı oluyor mu
Gelecek e ticaretle şekilleniyor. e ticaret hakkında bilgi almak için iletişime geçin

nerede yaşıyorsunuz ürünlerinizin resmi varmı

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat

mail adresinizi yazarsanız detayları göndereyim

Değerli koniks üyeleri
Rusya bölgesinde talep edilen ürünlerle ile ilgili (bebek bezi,ıslak mendil,plastik ev eşyaları v.b )ürünler ile ilgili ürün tedariki yapmak için bu bağlamda fabrikalar ile görüşmeler yaparak ürün bağlantıları yapmak için Gaziantep'e geldim daha önce imalata yönelik işler ile ilgili çalışmalarım ve araştırmalarım vardı ama üretimin ustalıktan başla makine parkuruna kadar ki süreç içerisinde içerisinden çıkamadım ve bu tedarik işine soyundum bu anlamda Rusya'daki dostlarıma ki bunlar Rustur. Türkiye'den istedikleri ürünleri doğru fabrika ve doğru fiyatlar bularak bu fiyatlara çok az rakamlar ilave ederek teklif vermek ve bu iş dalında çok az sermaye ile çok paralar kazanabileceğimi gördüm ve bu konuda Türkiye'mde kendime bu konuda pastlaşabileceğim kader birlikteliği ve kazancımı yarı yarıya paylaşabileceğim dürüst kendine güvenen ortak bir kardeşim arayışım var bu konuda projelerimi görüşüp antlaşmak isteyen olursa lütfen bana yazsın

saygılarımla

nemesis.73@outlook.com

Yerleşim Rusya Federasyonu / KazanMeslek Ythalat / Yhracat
uygun fiyatsa eğer elinizde nekadr varsa alabilirim 0532 331 73 34 ararsıanız konuşalım

Yerleşim Türkiye / Ystanbul
günceldir

güncel

mesajlar gönderilmiştir

sayın hasandh, eğer pazar ile ilgili sıkıntı yaşıyorsanız iletişime geçebilirsiniz. cayyildiz80@gmail.com
ÇİĞDEM PEKGÜLEÇ

Yerleşim Türkiye / AnkaraMeslek Ythalat / Yhracat
elimde 4500 kilo acılmamıs iade gazete var ilgilenen arkadasların mesajlarını beklıyorum

Yerleşim Türkiye / SakaryaMeslek Di?er
güncel

iran serbest ticari bolgede mağazalarimiz bulunmak üzere iran turkiye arasi ticaret yapiyor ve tüm irana her tür ürün pazarlama,sünüp tanitmak,bayilik,satiş hizmeti vermekteyiz.
irana her tür faaliyetten bayi almak istiyor veya sizlerin temsilcisi olarak özel muşteriler veya bayiler bulabiliriz.
tüm turkiye imalatçilar ve toptancilar,firmalar,tacirler,şirketler ve fabrikalar.... eyer ürünlerinizi iranda pazarlamak ve sünmak istiyorsaniz en güvenilir,kolay ve hizli yoluyla iranin tüm pazarini ellerinizde tutmak istiyorsaniz sizinle çalişmaktan önur duyariz.
ayrica iran ticari serbest bolgede vergisiz,gumruksüz veya hatta tüm iranda her tür iş birliği,imalat,üretim,sizler için ürün pazarlama,ürünlerinizin tanitimi ve özel müşteri bulma ve...her tür iş tekliflerini değerlendire biliriz.
saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
lutfen detaylari (resim & fiyat & en az siparis) yollarsaniz gerekli pazar arastirmalarini yapip urunlerinizi iran'a pazarlama konusunda yardimci olurum.
saygilar
smart.behzad@yahoo.com
0098 914 769 1763

saygilarla : behzad farshbaf
tell : 0098 914 769 1763 (whatsapp,line,tango,...)
e-mail : smart.behzad@yahoo.com

Yerleşim Yran / TabrizMeslek Ticaret
sayın smart.trend kablo imalatım var değerlendirme şansımız var mıdır?
a.kabali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
hasan bey ürünler ile ilgili detaylı bilgi ve fiyat alabilir miyim uygunsa hemen satabiliriz
kuzeyedu@gmail.com
a.kabali

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
güncel

Çay paketli mi, kaçar kiloluk paketlerde var, nerenin çayı, kg fiyatı nedir, resimleri varsa mailime gönderir misiniz? hcingir@yahoo.com
hcingir

Yerleşim Kyrgyzistan / Bi?kekMeslek Emekli
Çay paketli mi, kaçar kiloluk paketlerde var, nerenin çayı, kg fiyatı nedir, resimleri varsa mailime gönderir misiniz? bksr2@hotmail.com
10. aya vade yapar mısınız?
İmza

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret
Vadeli toptan satış fiyatınız nedir?
kilosunu kaçtan veriyorsunuz bir de bin ton alımda vadeli ve peşin alım fiyatlarını yazarsanız sevinirim.
bksr2@hotmail.com
İmza

Yerleşim Türkiye / YozgatMeslek Ticaret
Arkadaşlar merhaba ;

biz toptan şeker işi yapıyoruz son zamanlarda trend olmuş AVM ve benzeri yerlerde satılan sosyete şekeri ve burgu şekeri imalatçısıyız. Bakkala markete yada pzarlamacılara sizin toptan satabileceği ürünler bu işi kovalayan çok güzel para kazanacaktır eminim. detaylar için ulaşın 0535 060 46 23
PAZARLAMACI

Yerleşim Türkiye / Gaziantep
arkadaşlar satış için ne gibi faaliyetler gerçekleştirmeliyiz. burada yazan arkadaşlar sadece yorum yazmak için mi yazıyor bilmiyorum. mail adresini yazıyor sonra mailine cevap yazmıyor nasıl iştir anlamadım