Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Kızarmış Kuru Soğan İstasyonları

BaşlatanTermofUseTarih07/03/2016 22:15:22Yorum6

İlk mesaj
Yeni Üye2 yazı
Arkadaşlar Almanya'da ve New York'ta cadde üstünde kızarmış bütün soğan sattıklarını gördüm ve müşterisi oldukça fazlaydı. Bütün soğan özel ssuna bulandırılarak yağda kızartılıp, üstüne baharat karışımı ekleyerek servis ediliyor.

Masrafı oldukça düşük sadece
elektrik/gaz ve sıvı yağ çok fazla yiyor çünkü soğan patatesten daha geç kızarıyor ve daha fazla yağ emiyor. Ve özel sosuna ilave edilecek dragon fruit püresinin ithal edilmesi lazım.

Yerleşim Türkiye / FranceMeslek Çevirmen
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
6 yorum
Yeni Üye9 yazı
videolarını izledim de ortasına konulan özel sosu mu neler var onun içinde biliyor musun ? Bir de dikkatimi çekti, soğanlar çok büyük.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Bilgisayar-Bili?im
Yeni Üye4 yazı
videosunu link olarak verirseniz sevinirim beyler

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Çevirmen
Yeni Üye8 yazı

ilginç bir işe benziyor. türkiye'deki soğan aşkı düşünldüğünde denense tutar gibi.

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye537 yazı
bnce tutar cok degisik denenmeli

Yerleşim Türkiye / Ankara
Üye103 yazı
İnşallah tutar kardeşim denemekte fayda var ! Lakin olumsuz taraflarınada bak işin , bu iş bana çubukta patates olayını anımsattı videosunu izleyen herkes çubukta patates işine girdi ama istanbulda hiç denk gelmedim yıllardır :) çünkü sadece bi hevesti milletinki . Ilk önce güzel bir plan yap ona göre hemen harekete geç !!

Yerleşim Türkiye / IstanbulMeslek Di?er
Yeni Üye4 yazı
Öncelikle tadına bakmanı daha sonrada başkalarına tattırmanı öneririm.İnsanlarımızın damak tadına uyarsa güzel bir yatırım olur.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Muhasebe