Ana içeriğe geç

Genel İlanlar

Sermayeniz Az İş Kuramıyorsanız. . .

BaşlatanWolfTarih19/09/2008 09:54:01Yorum18

İlk mesaj
Yeni Üye88 yazı
Hepimizin bir iş düşüncesi vardır, sermayem olsa ne işler yaparım, iş kurmak istiyorum ama sermayem yetmiyor,, vb gibi.. çok sermaye ile herkes iş yapar, önemli olan az olanıyla işi başlatabilmektir..
Bir işim olsun, gece gündüz çalışırım diyorsanız buyurun görüşelim.. az olan sermayenize destek sağlayıp iş kurmanıza yardımcı olalım..yada bulunduğunuz bölgenin şubesini oluşturun..
Çalışan üreten kazanan Türkiyeyi bizler ortaya çıkaralım..

Ayakta Kalabilmek için Gün Birlik Olma gündür..

Boş sözler için değil,, iş yapmak için birleşelim....
Önce: Samimiyet,Dürüstlük ve Güven

Yerleşim Türkiye / TürkiyeMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
18 yorum
Üye295 yazı
Amacınız Baklava Pasta Cafe Sektörün de Lider bir firma kurmaksa
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa
Veya Var olan firmanızı bu kıstaslara uyarlamaksa lütfen aryın.

Misyonunuz, ürün ve hizmet kalitenizle sektörünüzde lider ve öncü olmak
amacındaysanız sağlıklı ve kaliteli ürünlerinizi güvenilir bir marka olarak müşterilerinize sunmak isterseniz.
Müşterilerinizin size olan güveninin vermiş olduğu güçle dürüstlük ilkeniz ise ve bu ilkeden vazgeçmeden firmanızın adını gururla ve onurla geleceğe taşımak misyonunuzun temelini oluşturuyorsa
Sürekli ekip çalışması ve kaynak iyileştirmesi yapmak,isterseniz
Müşteriye ürün ve hizmette hep daha iyisini sunmak,isterseniz
Faaliyet ve ürünlerimizi müşteri gözüyle değerlendirmek,isterseniz
Bu hedefe ulaşmak için plan ve projelerimizi kurumsal altyapı ve üst yapı hedeflerinizi birlikte çalışarak hayata geçire biliriz.

Firma olarak vizyonunuz yasalara uygun, çevreye ve doğaya saygılı, insan kaynaklarını değerlendiren, AR-GE çalışmalarıyla ürünlerini geliştiren, tüm birimlerinde sürekli iyileştirmeyi ve müşteri memnuniyetini en önemli hedefi olarak gören, eğitime önem veren sosyal sorumluluklarının bilincinde olup, sürekli kendini yenileyen, araştırmacı ve dinamik bir kurum olmak sa
Firmanız TSE den ISO-Kalite Yönetim ve TS-HACCP Gıda Güvenliği Yönetim Sistem Belgelerine Sahip olmak ise
Birlikte Çalışabiliriz.
Lütfen Arayın.

Ürünler
Pasta,Tatlı,Çikolata,Kurabiye,Baklava,Sütlü Tatlılar,İkram, Pizza,Hamburger,köfte,kumpir,salatalar,Toptan perakende,Tanıtım Fuar Açılış kokteyl Özel Gün ve Gece Organizasyonları,Kandil Simidi,Mevlüt Şekeri,Lokum,Şekerleme Çeşitleri Üretim-Satış,Kurumsal Pazarlama

Mevlüt DAKIN
0535 961 04 04
www.gkoordinator.tr.gg
g.koordinator@gmail.com
m.dakin@hotmail.com

benim böyele bir projem var ama sermayem yok nasıl yardımcı olabilir siniz bana
Beşyıldızlı Kurumsal Üretim tesisi ve Mağazalar açmaksa profosyonel bir ekip ve Profosyonel Pazarlama ağı kurmaksa

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Yöneticilik
Yeni Üye88 yazı
Mevlüt bey siz zaten aşmışsınız.. size yapılabilecek bişey yok hizmet sektöründe kendinizi ispatlamış görünüyorsunuz..yazıya uyan üyelere bişeyler kazandırmaya çalışalım ne dersiniz

Yeni Üye88 yazı

YAZDIKLARIM MALATYA PİYASASI ÜZERİNE

1) İç giyim (Dükkan kirası problem (en az 50 bin 60 bin ytl)

2) Atık geri dönüşüm (presli yapılan toplama para ediyor. Pres makineleri pahalı)

3) Ev Dekorasyonu ( elit müşteri grubu bu sektörün yokluğundan yakınıyor. züccaciye tarzı piyasadaki yerler )

4) Elit Bir cafe ( Dondurmacı değil bir sürü var, nargile de değil cılkını cıkardılar, türkü cafe değil çok seviyesiz mekanlar) Kaliteli canlı müzik, Bambu sandalye masa, ilginç kokteyl içkiler, fondan canlı müzik zamanları dışında klasik müzik v.s.

5)Halı yıkama fabrikası (piyasada bir sürü var ama 1 tane otomatik sistemli yıkama var. makineler çok pahalı ve taşıyacak araç yok. Piyasadan farklı olabilmek için müşteriye farklı şeyler sunulacak o da bende kalsın şimdilik ama güzel planlar yani)

-Kredi çekmek istesem 10 katı veriyorlar o da 13 milyara denk gelir. aylık gelir + yeni dükkan ilk aylar getirisi olmaz cepten yiyecez yetmesi imkansız)

-Pazarlamacılık alanında ise eğri oturup doğru konuşalım kimsede para yok insanların artık insanlara da güveni yok

-Bayilik (toptancı ise eğer bu kastettiğim malatya esnafının cebinden para çıkartacağınıza kendinizi yüksek bir apartman aşağı sallandırmanız daha zevkli bence, para olsada hep açlar onlar çünkü)

Gördüğünüz gibi arkadaşlar. iş projede kalınca hep sermaye yüzünden hayal oluyo. Ha! ? evet doğru Namı Kemal güzel söylemiş değil mi?; "Hayalle yaşayanı bir kere; yaşamayanı bin kere"

Hadi hayırlı Üşütmeler Hepimize

Her ne kadar kimsenin ciddiye almayacağını düşünsem de yine de msn adresim:
karadayihakan@hotmail.com
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yerleşim Türkiye / MalatyaMeslek Saty? / Pazarlama
Üye295 yazı
ya kardeş proje ver ama hayata geçirmek çok zor ilginen yokki herkes param var ne iş yapabilirim diye yazıyor hakaye gerçekçi yatırımcı yok

Üye1714 yazı
brokenheart: bence ufak bütçelerle dükkan açma fikrinden vazgeç. Girişimcilik dükkan açıp beklemek değildir. Ürün veya hizmette farklılık yaratan fikirler düşünün.

Vallahi herkes cebine atacak elini ciddi bir girişim için toplanacaksınız başka yolu yok.
Bu işte para var! - https://buisteparavar.com

Yeni Üye88 yazı
şimdi ben büyük ve farklı düşünsem bile rterzioglu o bütçeyi destekleyecek kim çıkar ki? ben pek sanmıyorum. vala ben elimden en fazla ekonomik manada ne gelir diye bakıyorum. bana bir üst limit belirleyin size farklı fikirler vereyim tabi ortak bir çatı altında gerçekten toplanacaksak.

zaten bunun dışında AB tarım hibelerini bekliyorum.

ya da bunun yanında bayilik olabilir bayilik vermeye niyetli arkadaşlar varsa, burası bir girişimcilik sitesi ürününüzün bayiliği için üstelik de duyulmamış markalar için bir sürü para istemeyecekseniz bayilik işi de düşünürüm. ama bunun için çok az sermayemi ayırırım şimdiden söylemesi. varsayımlarla ticaret olmaz
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yeni Üye88 yazı
Bakın yavaşta olsa bişeyler ortaya çıkmaya başladı.. Malatyalı arkadaşım çok güzel anlatmışsınız..sizinle bir şekilde çalışma yürütebiliriz.. detaylar şartlar daha sonra ortaya çıkacaktır..
Gün birlik günü o da bugün arkadaşlar..

Yeni Üye88 yazı
valla ben burdayım hep wolf ve beklemekten sıkıldım. gençken yaparız bişeyler ben 50 sinden sonra koşturmak istemiyorum . aile şirketi olsun çocuklarım yürütsün benden sonra. bana gerçekten somut şeylerle gelim forum sitesinde boş boş yazmakla olmaz. ancak gecelerce düşünür uykusuz kalırsınız benim kişisel fikrimdir arkadaşlar ortaya somut fikirler koyun bence

mesela benden .... kadar sermaye size deyin. bununla ilgili ne teminatlar istediğinizi söyleyin v.s. hadi bakalım ! ;)
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Üye194 yazı
Aslında güzel bir düşünce , somut projeler oraya atılırsa ciddi bir düşünce olur.brokenheart deiği gibi 50 sinden sonra koşturmak istemiyorsak (bunu kimse garanti edemez)daha akılcı projeler sunmak gerek. Belki de işin içinde olmadığımızdan ufkumuz açık değil.Öyle ilginç şeyler ihraç ediliyorki zaman zaman gazetede okuyup unutuyoruz çünkü branşım değil.
İyi araştırıp iyi bir proje üretebilirsek o proje destek geleceğinden eminim.
Hayırlısı olsun , bol şans

Yerleşim Türkiye / AntalyaMeslek Turizm
Yeni Üye88 yazı
brokenheart arkadaşım malatyanın pazar durumu nedir genelde herkes aynı şeyleri alır satar farklılık ortaya koyamaz.. piyasada ürün araştırmanız var ise bunu paylaşmanı isterim.. araştırmanın akabinde sana bir kaç kalem ürün önerebilirim.. daha doğrusu kuruluşunda ürün sağlayabilirim..
Aynı durumda çalışma yürütecek arkadaşlar içinde geçerlidir bulunduğunuz ilde kazancın en tepesinde olmanıza yardımcı olabilirim..
açıklama istenecek bunuda biliyorum ama her şeyin ilk olması yönünden bazı konuları mesaj yada mail yoluyla görüşmenin doğru olacağı kanaatindeyim.. iyi günler dileğiyle

Yeni Üye88 yazı
Wolf organize sanayi bölgesi var burda, tekstil sektöründe ise denim, kazak, body istanbulla aynı fiyatlarda. bütün büyük markalar var. Cafe olayı da bayağı fazla. Hediyelik eşya üzerine (ahşap, farklı tasarımlar) eksiklik var. Bunun dışında her yer 1 YTL ci kaynıyor. Spotcularda bir hayli fazlaca. Kağıt v.b geri dönüşüm olayları da çoktan piyasayı doldurmuş. Kırtasiye kitap pazarlama üzerine birçok firma türemiş. ben açıkçası hediyelik eşya olayından iş çıkabilir diye düşünüyorum. daha çok konu var ama burdan anlatmak zor.

Msn: karadayihakan@hotmail.com
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Yeni Üye88 yazı
Genelde hep aynı işler sadece sizin bulunduğunuz yere has değil..adresinizi ekledim detayları karşılıklı değerlendirebiliriz

Üye192 yazı
boş işlerle ugraşmayın:
merhaba.
türkiyede bir ilk olacak farklı bir üretim için,sermaye sahibi kalıcı bir gelir hedefleyen adam gibi adam arıyorum.(bayanda olabilir yeterki azimli olsun.)bu iş için 80000ytl gibi bir para lazım,bu işi her yerde yapabiliriz.aslında 50000 de yeter fakat ilerde gelecek taleblere karşı elimizde bir miktar nakit olmalı ilerdeki zamanlarda patent müracatı da yapacagım,bilginize....(ciddi olanlar arasın) 05356846484

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Ymalat
Yeni Üye88 yazı
ciddi olanlar arasın demişsin ama işini ciddiyetle anlatmamışsın. 3 satırlık yazı ne yazıkki yazdığın işi hiçbir şekilde ciddi anlatmıyor.

bu haldeyken nasıl bu kadar sermayeye sahip arkadaşların senle irtibat kurmasını bekliyorsun anlamıyorum.
GRP TEKNOLOJİ
www.grpteknoloji.com

Üye192 yazı
mesajımla ilgilenenler için:
bu iş döküm mermer işidir.şu an tüm türkiyede yapılmakta,benim yapacagım,daha cazibeli,bütün ev hanımları ,mimarlar,mühendis ve müteahhitler inanın sırada bekleyecekler,zaten şimdiden gelecek taleblere nasıl yetişecegimi düşünüyorum.favori iller izmir ve antalya biz bu işi burda yapar ve yetiştirirsek inanın kazandıgınız parayı nereye harcayacagınızı şaşırırsınız.(abartmıyorum)başka illerden gelen talebleride çok yüksek fiyatlı yaparız.hem talebi azaltır, hemde daha iyi kazanırız.bana saglam adam lazım sermayesi olan ,eger ki bu para yetmiyor kardeşim aylık 5,7,10000 ytl yetmez daha cok kazanalım derseniz farklı (yine patentlik) ve büyük oynayabilecegimiz işler var ama öncelik bunda çünkü karşımdaki adamı tanımam lazım. şunuda herkes bilsin inanın anyalyaya yada izmire gidecek cebimde para yok.köyde bir evim var yazın onu satıp tek başıma yapmak istiyorum .ama eski ev edecegi 15 ytl onun için sermaye sahibi insanlar arıyorum.ben bu parayı kimseye yedirmek istemem ama şartlar böyle :benim gibi dürüst gerçekten başarı arayan birisi varsa bu sitede karşıma çıksınbüyüyelim ne kadar büyümek isterse ,hadi hoşçakalın

Üye192 yazı
bu işletmede sizler masa başında oturup ,müşterilerle ilgileneceksiniz.yapacagınız tek iş showroom daki farklı birkaç modeli tanıtmak,hesapları kontrol eymek

Yeni Üye34 yazı
beylikduzureklam@hotmail.com fizibilitesini yaptıgım ve baska bir örneğini görmediğim cok güzel bir profem var,sermayem yok destek olacak ortak yada ortaklar arıyorum...
REKLAMA KRIZ OLMAZ
Asansör Medya

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ticaret
Yeni Üye70 yazı
SANAT FABRİKASI düşüncelerim, Hayatta oldukça devam edecek.Arkadaşlar,Eski bir (Ahşap bina düşünün İstanbulda)üç katlı olsun+bodrum
Şimdi işi kuruyorum.Buraya dikkat; Enüst katında idari kısım ve Atölyeler(Resim,İç mimarlık kursu)
1.kat KURS kafeterya ve Dekorasyon ofisi,
Zemin kat .. Cam atölyesi - Respsiyon/Bekleme Showroom
Bodrum kat ARGE , Ahşap atölyesi,
İŞTE BÖYLE AMA REELDE SERMAYE GEREKİYOR.BİR KIVILCIM OLSA YANGIN DEVAM EDECEK .HADİ ÇAKMAKLARI ÇAKIN BAKALIM.

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er