Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Aracım İle Ne İş Yapabilirim

BaşlatanAli.karatayTarih02/03/2016 22:40:45Yorum7

İlk mesaj
Yeni Üye3 yazı
Merhaba
Benim dukkanim var ama kendisini zor idare ediyor bende aracım ile bir is yapmak istiyorum ne tur bir is yapabilirim acaba onerileriniz ne olur ? Depo sıkıntım yok fazlasiyla yerim var.
Dağıtım isi vb seyler gibi daha onceden et dağıtımı resteurant lara malzeme dagitimi yaptim yurt disinda.
Yardımcı olursaniz cok mutlu olurum tesekkurler.
Hayirli gunler dilerim.

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Danışmanlık
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
7 yorum
Üye342 yazı
selam dukkanin nerede ben ukraynadayim mangal komuru isi tavsiye edebilirim ama dukkanin nerde solersne baska islerde olabilir skypem eko.trans1 beni ekleyin konusalim
gaab.srl osman atakul
msn:eko-trans@hotmail.com
ıcq:357866604

Yerleşim Ukrayna / ZaporojieMeslek Ula?ym / Ta?ymacylyk
Yeni Üye3 yazı
Ben kayserideyim dukkanimda kayseride ama kayseriden 60 km uzakta depo olarak kullana bilecegim yerim var

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı

Hemşerim senin depo var kira vermiceksin ama 60 km de az bi mesafe değil. Büyük şehirlerden ürün getirip pazarlama yapabilirsin. Geçim derdin olmadıgı için düşük karla sürümden kazanabilirsin. Ama kayseride mal satmak cok zor. İmalatla/toptan/perakende hepsiyle ugrastım kayseride ticaret yapmak cok zor Esnaf malı en ucuza alıp parasınıda 6 ay sonra vermek ister. Çocukluğu çarşıda geçmiş birisi olarak esnafı iyi tanırım işin zor. Allah kolaylık versin

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Yeni Üye3 yazı
Cok haklısınız buranin esnafi ticareti cok farkli sekilde yapmaya calisiyor ve su durumdaykende veresiye isi yapmak istemiyorum ,peki ne onere bilirsiniz ne getirip satış yapabilirim ?

Yerleşim Türkiye / KayseriMeslek Dany?manlyk
Yeni Üye83 yazı
Veresiye iş yaparsan batmak garantidir kayseride. Cok içinde oldugum bir iş değil ama bakkallara özellikle cok merkezi yerde olmayan kenar mahalle/ilçe dekilere cocukların ilgisini cekebilcek ve ucuz olacak şeyler getirip satabilirsin. Okul kantinlerinide gezersin. Senin satacagın fiyatta yüksek olmayacagı için para toplaman kolay olabilir. Bu ürünleri nerden alırsın bilemem ama muhtemelen istanbuldur. Satacagın ürün büyük esnafa yada firmalara hitap ederse işin zor. Ben pazarlarda ihraç fazlası mal satıyorum. Ama ürünleri elime alıp esnafı gezmiyorum çünkü biliyorumki almazlar bi akrabam aydından zeytin/zetrinyagı falan getirtip satıyor. Ama bu tarz bişe yapman için çevren olması lazım.

Yerleşim Türkiye / GaziantepMeslek Esnaf
Üye204 yazı
VİAMAX POWER + 18 TEKLİ KAPSÜLLERİMİZ ÇIKMIŞTIR.

STANDA 12 ADET BULUNMAKTADIR

KOLİLERİMİZ 10 STAND ALMAKTADIR

TÜRKİYENİN HERYERİNE PTT KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR

TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYATI 7,50 TL DİR

DETAYLI BİLGİ İÇİN 0 531 764 43 35

http://i.hizliresim.com/4r8v0q.jpg

Yerleşim Türkiye / YzmirMeslek Saty? / Pazarlama
Üye160 yazı
BEBEK VE ÇOCUK GİYİM SATIŞİNI YAPABILIRSINIZ SATIŞLARIMIZ WEB SİTEMİZDENDİR.TÜM İLLERE KAPIDA ÖDEME VE KREDİ KARTI GEÇERLİDİR.FİYATLARIMIZ İÇİN SİTEMİZE ÜYE OLUN..( KARGO ÜCRETİ SABİT 8 TL OLUP SATIŞLARIMIZ TOPTANDIR ) www.pedibebe.com
www.pedibebe.com

Yerleşim Türkiye / BursaMeslek Ticaret