Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Mobil Operatör Bayiliği Açmak

BaşlatandarngloveTarih23/02/2016 14:02:17Yorum2

İlk mesaj
Üye335 yazı
t...cell bayiliği açmak istiyorum , tabii ki Tim olmak imkansız gibi birşey ilk etapta normal bayilik olarak başlamak istiyorum satışlarıma ve ciroya göre kendimi geliştirebiliceğime inanıyorum. istanbul anadolu yakası erenköyde işlek bir ana cadde üzerinde kendime ait 25 m2 köşe çift cepheli bir dükkanım var , bulunduğum bölgede yakında herhangi bir turkcell bayisi şu anda yok değerlendirmek istiyorum , bu iş sektöründekilerin fikirlerini alabilirsem memnun olurum.

Yerleşim Türkiye / İstanbulMeslek Esnaf
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
2 yorum
Yeni Üye30 yazı
kar marjı çok az ancak bolca cihaz satman lazım, sozleşmeli cihaz satışından kazanıyorsun tam kar marjını bılmıyorum

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Di?er
Üye335 yazı
Alıntı Yapılan Metin:
Yazıyı gönderen - jacki
kar marjı çok az ancak bolca cihaz satman lazım, sozleşmeli cihaz satışından kazanıyorsun tam kar marjını bılmıyorum

evet bugun 15 yildir t.cell bayisi olan bir arkadasimla gorustum kendisi mavi nokta veya tim degil.Gunde 20 tane cihaz satmaya calistigini belirtti normalde kar marji % 10 civarinda ancak kendi yeri ve kirasi olmadigi icin fiyat kirarak kar marjini %2 e kadar dusurebiliyormus.Ortalama 1000 tl lik cihazda 20 tl kalsa gunde 400 tl net olarak belirtti.Ancak dedigim kisi 15 yildir ayni bayinin sahibi etrafindaki kimse ona yetisemiyor

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Esnaf