Ana içeriğe geç

İş Kurma Ve Girişimcilik

Litvanya Ve Ab Oturum Kartı

BaşlatanArif VilniusTarih21/02/2016 22:43:22Yorum4

İlk mesaj
Üye181 yazı
Sevgili Arkadas ,

Malum ulkemizde durumlar ve ticari hayatin yavaslamis olmasindan dolayi hepimiz farkli arayislar icerisindeyiz. Bu baglamda , Litvanya ve AB de oturum karti alma ve getirebilecegi fayda-zarar dengesiyle ilgili bi kac birseyler paylasmak birlikte birseyler tartismak istedim..

Litvanya AB ulkesi ve shengen bolgesinde oldugu icin burada oturum almak butun ABye oturum almayla es degerde. Yani dolasim ve yasama hakki butun Ab ulkeleri icin gecerli olacaktir ..

Simdi bu tarz ulkelere yatirim yapmak yada is kurmak gibi fikirleri olan , neler yapilabilir gibi fikirleri olan arkadaslarin gorus oneri ve fikirlerini paylasmasini rica ederim !!!
Veni Vidi Vici

Yerleşim Litvanya / VilniusMeslek Ticaret
YORUMLARTopluluk ne düşünüyor?
4 yorum
Yeni Üye50 yazı
Burda en önemli nokta iş kurma değil vergiler ve kanunlar yatırım konusunda sağlanan destekler. Yabancı yerde olma zorluğu bir anda başka bir yerden gelip kendi kültürünü ***üremezsin

Yerleşim Türkiye / YstanbulMeslek Ynternet
Üye181 yazı
is fikirleri gelistirmek anlaminda boyle bi baslik actik , fikir alis verisi icin .. Vergiler olarak %15 gelir vergisi mevcut ulkede .. Yatirimcilara destek konusunda bildigin uzere AB ulkesi eger fikir ilginc ve topluma fayda-yarar baglamindaysa AB den hibelerde mevcut ama ben oyle birsey daha bulamadim.. Insan yapisi burda ticarete pek meyilli degil cunku sovietlerden dolayi kafalari halen hazira alismis durumda..
Veni Vidi Vici

Üye129 yazı

Ben hollandada kalan birisi olarak size soyle bi sey soyluye bilirim eger yeterli sermayeniz var ise hollandada bi sirket kurup is yapabilursiniz oturum ve vergi veya is kurmak cok zor degil her sey setmayenize bagli sonuc olarak elinizdeki sermaye onemli
Yusuf

Yerleşim Hollanda / UtrechtMeslek Ythalat / Yhracat
Üye181 yazı
Hollanadadaki , vergi oranlari nedir? Gelir vergisi? kurumlar vergisi gibi !! Ayrica hollandada cok yuksek seviyede turk nufusu olmasi muhtemel yapilacak isleri biraz kisitlar gibi geliyor bana !! tabi bu benim nacizane yorumum
Veni Vidi Vici